Бойко си иска демокрацията, Ненчев бил добра кандидатура

Няма как 18-20 депутати да управляват, заяви той
24 юли 2024 09:53, Инна Ангелова
77
Бойко си иска демокрацията, Ненчев бил добра кандидатура
Снимка: БГНЕС

Пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че демокрацията трябва да се върне към корените си, а именно първите три партии, излъчили мнозинство да управляват.

“Отнасям се с уважение към всички останали, но няма как с 18–20 депутати да искаш да управляваш 240”, каза още Борисов.

За бушуващият скандал между президент и МВнР Борисов каза, че не вижда нищо лошо в конфронтацията и определи ситуацията като “институционален спор“.

“Господин Ненчев е бил мой военен министър. След като е бил такъв 4 години – то кандидатурата му е добра“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тва виц ли е - Бойко и демокрация? ГЕРБ е негова лична партия, а когато беше премиер, управляваше еднолично. Назанчава си гл. прокурори и др. на възлови места в съдебната система. Ей тва е демокрация.
38
4
 
20
 
! Отговори
Какво се првиш преди 1 месец
На подполковник, бе тиквун. Знаем ти твоята демократична ценност. Ама си нагъл. Но и твоят ред идва! Ай.. на .. си ..
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Винету Всеки си има " глупостите " и все още правото на собствено мнение , доказателствата са предмет на определини институции , впечатленията са друго нещо , но то пък е атрибут на обществото .
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До THE BEST - По твоята логика, щом първият е нелегитимен и не може да управлява, следващите са Ептен нелегитимни и няма как да управляват, така че само едните претенции имат.
35
2
 
24
 
! Отговори
Лицемери преди 1 месец
За тези хора конституцията на Република България не значи нищо,те се имат за недосегаеми,законите не важат за тях,това е модела ГЕРБ и ППДБ,ДПС тази шайка не иска да има разделение на властите, и да им пречи нещо,затова събраха мнозинство и за отрицателно време промениха конституцията в тяхна полза,а не в полза на народа,интересно ми е за колко време ще се купят новите пожарни и хеликоптери,найвероятно ще минат години,а конституцията я претупаха за нула време !
34
1
 
24
 
! Отговори
Ха ха преди 1 месец
Бацето станал демократДето бе разпоредил - цецо физкултурни да подслушва депутати те му и дори обесняваше, че няма нищо лошо в товаНе е истина
33
3
 
18
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Какво представлява демокрацията за TиkBуна!? "дадох пари" (от бюджета), "построих" (с пари от бюджета) "ремонтирах" (с пари от бюджета) и т.н. Как един път Tиkво не каза пари на данъкоплатеца! Иначе казано демокрация=TиквуH 1 към 1! А другите държави си мислят, че са демокрации!
32
4
 
19
 
! Отговори
THE BEST преди 1 месец
Защо да не може с 18-20 депутата да управляваш 240 - СЛЕД КАТО МОЖЕ избран с под 10% от 100% избиратели да управлява цял народ........ Грубо така излизат сметките .... с 80% отрицателен вот да претендираш да управляваш и да смяташ , че е легитимно.....
31
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ква демокрация , бе Бойко.Олигарсите я омърсиха й и викат популизъм.Ако не мине викат, много корупция.И хората не излизат даже да гласуват.После в НС сте пак доникъде и няма кабинет.
30
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
точно защото е бил негов министър, е компрометиран
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сам се издава, че е негово предложението, урежда си калинките, че видя вече власт няма да има, уреди атанасова, сега ненчев
28
18
 
6
 
! Отговори
Гербер преди 1 месец
До 31. А ти кой си и какъв си, та реши чии фенове са тъnu и защо гласуват за някой си? А на теб, оххлюв невзрачен, да ти напомня, че Борисов е доктор на науките, бил е гл.секретар на МВР, два пъти кмет на столицата и три пъти премиер. Колко българи са постигнали това бе, шушляк?
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То Баце аз те разбирам , ама има тук една особеност с " първите " в избора , тъкмо ти напълно разврати изборния процес , на какво основание си избиран , програма никаква , идеи никакви , на основание манипулации , пазаруване , корпоративен вот ги докарваш нещата , а това не е легитимен избор , нито пък има някакъв демократичен процес в него .
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Граматик - Безнадеждно е, така ще си карат. Като чете човек, му се иска да хване червения молив и да поправя. Толкова забележки, но т.нар. журналисти изобщо не се трогват.
25
2
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
До 26. А ТИ имаш ли представа какво е демокрацията?
24
2
 
11
 
! Отговори
яао 4356 преди 1 месец
До кога този нъпак ще проваля България, като проваля правителствата? До кога тъпите ми чалга фенове ще гласуват за този измамник, без той да върши каквато и да е конструктивна работа? Отврат
23
0
 
3
 
! Отговори
Граматик преди 1 месец
За ...какво? ...бушуващиЯ скандал. Не се слага пълен член!
22
3
 
14
 
! Отговори
Бойко преди 1 месец
и демокрация? Олеле мале.
21
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петата колона в България от крепостни селяни на Масква отново доказа че България и българите не ги интересуват, а ги интересува единствено и само путинска Русия от която България и българите не са видели никаква полза, а само вреда.Те не се притесняват че Бойко унищожава България, а от това че праща Ненчева в Украйна!? Същите ръкопляскат на същия мафиот Бойко когато говореше за платноходки и строи потоци на джуджето джу.
20
5
 
3
 
! Отговори
без упойка преди 1 месец
Бойко, запомни едно.Докато има хора като Плевнелиев дето им е виновна демокрацията, но плюят срещу популизма , а те са едно и също казано на два езика, докато има такива като Кирчо, дето му крива корупцията и само говори за нея, а тя е смазочното малсло на демокрацията- няма да има демокрация в БГ.Ще има само султанати на Доган, везири като Пеевски, Радев и Ивановци.Само ти искаше да градиш, като демократ , но султаната те измами и скриха да се обесняваш в техните пак медии, на които не вярваме.