Денков: Пеевски пак отклонява вниманието

Той е скептичен за третия мандат
24 юли 2024 10:42, Александър Попов
53
Денков: Пеевски пак отклонява вниманието
Снимка: БГНЕС

Ние сме готови да обсъждаме какви са нашите приоритети, защото това е начинът да търсим някакъв тип разбирателство и общо решение, но сме изключително скептични, че третият мандат може да се реализира, коментира акад. Николай Денков, депутат от ПП-ДБ.

Относно обвиненията на Делян Пеевски към ПП-ДБ, акад. Денков коментира, че Пеевски се опитва да отклони вниманието.

По думите на Денков изпратения от депутата на ДПС до всички институции доклад от Временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" е "нескопосан метод", с който се опитва да прикрие проблемите, които има в ДПС, скандалът и разцеплението, които се развиват вътре. Друга причина, според Денков, е предложението във временната комисията за Мартин Божанов – Нотариуса и Петьо Петров – Еврото да бъде извикан на изслушване Делян Пеевски.

"Моят призив към него е да се яви в комисията и да разкаже, да представи неговата версия", каза Николай Денков.

Относно позицията от прессекретариата на държавния глава, че там е постъпило през октомври 2023 г. предложение за назначаване на извънреден и пълномощен посланик в Украйна, което е уважено от президента, Денков коментира, че Мария Габриел си е говорила с Румен Радев по тази тема.

"През Министерски съвет не е минавало решение, с което да се предлага посланик, защото не е внесено такова предложение от външно министерство", добави той и призова медиите да се обърнат по този въпрос към Мария Габриел и президентската институция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
9
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Денков стига се оправдавахте като ..! Лъжите са запазена марка на вашата коалиция , като се почне от гражданството на просто Киро , петте моста на Дунав , завода за електромобили , фалшифицираните подписи от Ленчето , ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и прочие! Не ставате за нищо за което избирателите намалиха доверието към вас!
18
3
 
1
 
! Отговори
18 преди 1 месец
Пак не разбра посланието! Въпроса не е дали в София или Воден, а там, където такива като тебе да ги няма! Стига с това единство на ,,нацията"! Какво общо имам аз с теб, че да живея, избирам управници и работя заедно с такива като теб!? Приети сте добре във Воден, ние с Денков сме изгонени, всеки да си знае фургончето! Сто години да те не срещна, ще живея поне 200 - лидерът ти Борисов с неговото 200!
17
3
 
7
 
! Отговори
Щом я докарахме преди 1 месец
Плъшоци да се опитват да ни управляват, значи вече сме в канализацията на цивилизацията!
16
1
 
11
 
! Отговори
НИКИ преди 1 месец
Искам да пътувам. Може ли? Моля...
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Благодаря 18, щом в София сте доволни. Живейте под диктатурата на тандема Денков-Терзиев, виждат се отличните им резултати. Така е всеки иска да живее в такъв град, затова е квадрата вече е над 3000 евро. Всички са вече милионери, някои милиардери
14
1
 
10
 
! Отговори
Чочо преди 1 месец
Колко ли пачки са взели от посолството и сега трески ги тресат, че не си изпълниха обещания. "Заем брашно, тъпкано се връща".
13
5
 
14
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Хайде стига вече сте се правили на светци. Опитахте да продадете държавата да чичо сам и измислената от Тито държава.
12
7
 
12
 
! Отговори
До 7 преди 1 месец
След като сте добре приет във Воден, вземай си лидерите от тандема на Двата толупа и отивай да благоденстваш във Воден! Ние ще се мъчим въ София под диктатурата на Денков - Терзиев! Вземете си и безупречния електорат!
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оригинална позиция за теляк на Пеевски и Буци .
10
4
 
15
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Тоя колко е противен...
9
5
 
2
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Нормално за всеки низък диктатор е след като не може да смачка когото трябва, да мачка когото може! ПП-етата са идеалните жертви! Пеевски не може да направи нищо на Доган, защото ще ,,яде хурката" и трагнал да се прави на пехливан пред жалките, безопасни ПП! Така налитахте заедно с журналистите и на Волен Сидеров, защото много вряка, но малко бие! Един Фрог с инициали О. С. писа против президента Първанов и бе поставен в гипс за известен период!
8
6
 
9
 
! Отговори
Сглобката преди 1 месец
Абе Мухъл ти си същия,мислите си от ПП,че пак като плюете срещу ГЕРБ и ДПС на техният гръб ще си изкарате кампанията,хората ви разбраха какво струвате !
7
5
 
0
 
! Отговори
АзъКанъАьъ7112136860 преди 1 месец
Впрочем Денков е одрал кожата не само на Доган,но и носи типични характерни черти на Сефарад като Уди Алън,което и доказва,че разлика никаква няма между видите и другите. Апропо вчера точно това казал на един турчин в друг коментар,а именно,че не съвсремените етнически българи сме били осеменявани от османците,а съвремените турци са резултат от осеменяването на османците. Затова и не ги обичат много в Турция.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков коментира, че Мария Габриел си е говорила с Румен Радев по тази тема --- Денков какъв премиер е бил тогава, че не знае какво е ставало в държавата? Проформа премиер или формален премиер?
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков и Киро бяха първите изгонени от хората политици в България.Такава ситуация аз предвидих преди месеци.Казах им:Ще ви гонят, мразят ви навсякъде.Те викаха, абе кой си ти бе, ще ни мразят.Ето, изгониха ви от мястото на пожарите.
4
0
 
3
 
! Отговори
че и триятгуведарите преди 1 месец
само сменяме местата на имената в заглавието и хоп, пак е истина
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам защо , но спрямо обществото , Денков , Пеевски , Борисов , Костадинов , Нинова , та вече почти ни е , Слави ...... сте едно .
2
2
 
3
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Взаимоотклоняващи се чрез перверзно съратничество двама етнически небългари. Денков е одрал кожата на Доган.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Денков и за това не става, да отклони нечие внимание. Освен от себе си, досаден е.