Лавров: Ще има все повече насилие без палестинска държава

Този гняв ще се повтори
23 яну 2024 20:57, Стела Стоянова
46
Лавров: Ще има все повече насилие без палестинска държава
Снимка БГНЕС, архив

"В Палестина и в други части на арабския и мюсюлманския свят ще има все повече и повече насилие, докато не бъде създадена палестинска държава", заяви руският външен министър Сергей Лавров при посещението си в Ню Йорк, предаде Анадолската агенция.

"Това не е пророчество, но съм убеден, че докато няма справедливост, докато не бъде създадена палестинска държава, от време на време в Палестина или в други части на арабския и мюсюлманския свят ще възникват все повече и повече прояви на жестокост", каза Лавров.

Руският първи дипломат също така отбеляза, че няма оправдание за "варварството от 7 октомври".

"Този гняв ще се повтори, все повече поколения ще се чувстват отхвърлени, измамени", твърди той. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: ПалестинаЛавров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Нещо не разбрах заглавието...Палестинска държава има, и президент си има, и представител в ООН си има, химн и знаме даже... десетилетия я има.Дори Газа е част от нея, въпреки, че Хамас я превърнаха в полигон на терора, откакто Израел се изтегли преди 20 години.Та какво иска другаря? Съществуваща палестинска или несъществуваща еврейска?
33
2
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 8 месеца
Варварите-палестинци не заслужават милост.В тези полу-хора не е останало нищо човешко.За тях човешкия живот не е ценност.
32
1
 
4
 
! Отговори
Star преди 8 месеца
USSR на времето първи се подписаха в ООН-то за създаването и птизнаването на Израел,днес се правят на ,,ни чул-ни видял,ни лук мирисал.Явно търсят патакламата далеч от техните граници.Иначе на приказки..най-хуманните,на дела най-кръвожадните.На последък взеха да размахват за пред света и ядрени ракети некви.Плаши Пейо гаргите е цялата работа,но знаеш ли? От руснака всичко може да се очаква.Те много-много акъл немат.С това са и известни по света а даже и унас.
31
2
 
4
 
! Отговори
Лавров преди 8 месеца
е отвратителен номенклатурчик от времето на СССР! Блюдолизец и гъзолизец! Изключително неприятна твар!
30
5
 
9
 
! Отговори
крундел преди 8 месеца
затова евреите ще се погрижат да няма кой да се гневи, колкото и на грустний лошадь да му е жал за тер0рягите от хамас
29
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Целия свят гледа какво се случва в Газа! Само в БГ , всяка втора новина за Русия и колко е зле там...хахахха. Смешна ми е много американската истерия против Русия - няма да спечелят , колкото и да се напъват американците.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 32, брутален комент!! Браво!!
27
5
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 8 месеца
Още един бонус ще дам,за да се разбере,че Българи Ашкенази сме един и същи народ.Или поне сме били един народ преди някои инвазии и последвало смешение. Само за част обаче е валидна злата участ. За да се разбере понятието "евреи" трябва да се започне от истинското произношение на тази мрачна дума,а това И Б.Е.Р.И ! Продължавам с бонусът! Имаше две ГАЛИИ-БЪЛГАРИЯ И ФРАНЦИЯ.Имаше и две ИБЕРИИ-ИСПАНИЯ И САРМАТСКИТЕ РОМИ-АРМЕНЦИ,ГРУЗИНЦИ,АЛБАНЦИ,ТУРЦИ...СССР. ИБЕРИ=СЕФАРДИ,АШКЕНАЗ=БЪЛГАРИ!
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ама искам да бомбя роми , така както Нентаняху бомби палестинците! Те също са човешки животни...Защо ФАЩ му дават на него , на нас не може??? Искам да изчистя България!
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не може ли и ние така да направим с ромите - даваме им 20 км около Сливен, натъпкваме ги всички там и ако почнат да излизат и да ни нападат , защото като няма българи от който да смучат, ще почнат да нападат селата извън тяхната територия - обявяваме ги за терористи и правим като Израел с Палестина!!
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Прав е! След това ,което направиха евреите , аз нямаше да спя спокойно на тяхно място! Даже и с Палестинска държава е спорно ,дали няма да им се върне....Колкото и да им е неприятно да го чуят Господ е един и няма такова нещо богоизбран народ. Ако има такъв народ, сигурно са индийците...или китайците
23
0
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 8 месеца
Ако някой вижда прилика между АШКЕНАЗ И ХАЗАР, то трябва да потърси лечение. Това са две различни и взаимоотблъскващи се логики,етноси,народи. Да,юдаизмът,както християнството и исляма бяха създадени от хазари,тоест тюрки...гьок-тюрки, но да се разчита на някакви параноични ю-тюб клипчета,а не на библиотеки и научни катедри,за да се видят бисери,че ПОТОМЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КАНОВЕ-КЕЛТОВИКИНГИТЕ АШКЕНАЗ СА ХАЗАРИ Е ДИАГНОЗА БЕЗ ЛЕЧЕНИЕ И ПАРДОН ПРЕД ПРЕДСТОЯЩИЯТ СЪД.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вие вече дадохте пример за много насилие.
21
1
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 8 месеца
До коментарист 5.Приятелю,искаш ли да се разберем така! Научаваш значението на думата "евреи".Установяваш разликата между СЕФАРДСКИ,ТОЕСТ ИСПАНСКИ ЕВРЕИ и АШКЕНАЗИ,които създадоха Държавата Израел .В Държавата Израел никой не ти бърка в банковата сметка и никой не лихварство в джобът ти!!! В България обаче испанците,тоест СЕФАРДИТЕ те управляват заедно с руснаци,украинци,гърци,сърби,арменци,турци и румънци от идването на османците.РАЗБЕРИ! СЕФАРД ЗНАЧИ ИСПАНЕЦ!!! ПИСНА МИ ДА БАЧКАМ БЕЗ ЗАПЛАТА !
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Комунист с последен модел ифон, русофилите с китайски сапунерки
19
0
 
4
 
! Отговори
... преди 8 месеца
Така създадоха и македонска държава...за да няма насилие...
18
2
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 8 месеца
Сефарадите нямат никаква власт. Ашкеназите (хазарите) управляват всичко. Сефарадите са унижавани дори в Израел защото са семити. Деца на древните евреи. Ашкеназите са хазарски тюрки приели Юдаизма. Нямат нищо общо с Палестина. Не са истински евреи. Те управляват света. Те управляват в Израел. Те са евреите от Европа, Германия, Полша и т.нт с език Идиш - 80% немски и 20% руски. Те не владеят Иврит. Просто са приели Юдаизма като религия навремето но не са семити и евреи. Палестинците са семити.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тия явно плачат за нов Тунгуски метеорит. Нещо се самозабравиха
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ПАПИРОСЕН СЕ РАЗБЕСНЯХА КАТО МАЙМУНИ
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Познайте кой е Давид Ааронович Мендел?