Русия погва и децата, които се идентифицират като животни

Те били част от западния заговор за превръщане на хората в роби
16 окт 2024 18:30, Нели Христова
125
Русия погва и децата, които се идентифицират като животни
Снимка: Pixabay/d3rfux

Русия предприема репресии срещу децата, идентифициращи се като котки и други животни, след като мощен съюзник на президента Путин каза, че тенденцията е част от западния заговор за превръщане на хората в роби.

Тийнейджърската субкултура, известна на руски като "квадробинг", се появи в медиите в Русия, както и в западните страни. Училища във Великобритания и Съединените щати преди това бяха принудени да отрекат фалшиви съобщения, че предоставят кутии за отпадъци за деца, които идват на уроци като котки.

Вячеслав Володин, председател на руския парламент, твърди, че тенденцията е била подклаждана от Брюксел и Вашингтон като част от проект за "дехуманизация", който има за цел да превърне хората в "тихи марионетки" без права.

"В началото може да изглежда като игра и шега, но зад това стои сериозна програма, насочена към отхвърлянето на човечеството и всичко, което е човешко. Човекът трябва да си остане човек", каза той.

Володин, бивш висш служител на Кремъл, също каза, че правата на ЛГБТ общността и начинът на живот без деца са насърчавани на Запад със същата цел. Русия забрани "международното обществено ЛГБТ движение" като терористична и екстремистка организация миналата година, въпреки че такава група не съществува. Подобна забрана на "идеологията без деца" сега се обсъжда от депутатите.

Малко след коментарите на Володин, високопоставен член на комисията по култура на руския парламент каза, че депутатите работят върху законодателство, което да наложи държавен контрол върху тенденцията на квадробинг. Сергей Колунов, депутат от управляващата партия на Путин, каза, че децата трябва да бъдат дадени на грижите на социалните, ако родителите им не са им попречили да се преструват на животни на обществени места. Той също така каза, че срещу родителите могат да бъдат повдигнати наказателни обвинения.

Константин Калъчев, политически анализатор в Москва, попита дали законът ще забрани на децата да се обличат като катерици и зайци по време на пиеси в детската градина или ще бъде незаконно родителите да наричат ​​малки деца "моето коте" и т.н.

"Лудостта става все по-силна", каза той.

Сергей Лавров, руският външен министър, също повдигна въпроса с Никол Пашинян, арменския премиер, по време на среща в столицата Ереван миналата седмица. "Имате ли тези квадробери? Това е една от най-добрите истории. Те се обличат като кучета и други животни", каза той, за да озадачи Пашинян и други арменски официални лица.

Младежката субкултура, известна като движението "furries" на Запад, се превърна в републиканска тема за разговори в Съединените щати, след като се появиха фалшиви твърдения за кутиите за отпадъци в училищата.

Темата влезе в заглавията в Русия този месец, след като жена в Омск, Сибир, беше заснета да води сина си на повод, докато той тичаше на четири крака, преструвайки се на куче. Полицията каза, че разследва случая. Вследствие на скандала свещеници и членове на казашките движения изнасяха лекции на децата в училищата за опасностите от идентифицирането им като космати животни.

Висшите съюзници на Путин демонстрират все по-голяма готовност да насърчават конспиративни теории от началото на войната в Украйна. Николай Патрушев, който беше ръководител на съвета за национална сигурност на Русия до май, твърди, че САЩ планират да нахлуят в Русия, защото западните елити искат да се преместят в Сибир, ако изригне супервулканът под Националния парк Йелоустоун в Уайоминг.

"Смъртта на всички живи същества на територията на Северна Америка е неизбежна", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Русия
САЩ дишат прахта на Китай, корабостроенето трудно се връща на пистата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
1
 
! Отговори
Неелитоооо преди 12 минути
пак се е наааакаааалааааааа!
106
0
 
1
 
! Отговори
.|. преди 13 минути
Всеки, който се идентифицира като нещо друго, трябва да се лекува!
105
0
 
1
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 26 минути
Дерзайте български копейки. Може да направите референдум с ваше искане,по руски план,да се забранят кукерските маски за деца. Нали и те имитират животни. Не изоставайте от вашият руски батюшка.
104
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Браво. Тотална война срещу таяИЗМЕТ
103
1
 
1
 
! Отговори
Интересно... преди 1 час
Поредна проквадробер статия, написана от човек, превърнат в ми си.р . ка
102
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Предната малоумщина на запада, горките деца много странни моди им се предлагат.
101
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Изглежда са решили да вадят Гея от Мавзолея , но стигат му 100 г .
100
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Те не зачитат никакви човешки права а се правят на много морални само дето никой не им вярва Блажени са вярващите Кремълски артисти ама шарлатани
99
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
"Децата толкова се вживяват в ролите на животни, че се хранят с храна за кучета и котки" - Не искат да ползват нормални тоалетни, а настояват да си вършат малките и големи нужди в тоялетни за кучета и котки.
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Никой не може да ме принуди да считам децата си за животни.Западналите вече прекалиха.Кой от тях счита майка си за животно?Ади спрете се...Кой плаща на днес.бг да наричат децата си животни???
97
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Хайде при терориста там ще имате право на мнение ще ви зачитат човешките права и ще живеете като бели хора ама нейсе Северна Корея 2
96
2
 
2
 
! Отговори
Репресии?!?! Боже, преди 3 часа
та тук в България защо съдиха Тротинетката? Нали и тя разхождаше някого на каишка.
95
2
 
2
 
! Отговори
до 92 преди 3 часа
В българския няма такава дума камоли.
94
3
 
2
 
! Отговори
Лудостта става все преди 3 часа
по-яка и многообразна. Млада майка в град Омск, в Сибир, беше заснета да води сина си на повод, докато той тичаше на четири крака и с маска на куче на лицето. Децата толкова се вживяват в ролите на животни, че се хранят с храна за кучета и котки.
93
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Я тука някоя майка,или баща да напише как иска детето им да се идентифицира като животно!Ако искате детето ви да се мисли за животно-палец нагоре!!!
92
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Там хората ги нямат за нищо камоли животнитеЖалка Кремълска тирания
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Това не е израз на индивидуалност а стаден инстинкт.
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Много интересно,как медиите пишат за разни глупости а никой не пише нищо за Николаев и Одеса,за техните пристанища
89
14
 
3
 
! Отговори
Коце циганина преди 4 часа
Обичате Русия само когато Митрофанова ви плаща Платени русофили сте вие другари и другарки Защо не заминете при Путин да живеете Срамота е човека ви покани а вие само срещу пари го обичате Лицемери
88
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Репресии?!?! Боже, та то в недалечното миналото за подобно нещо, че и за по-малко са правили лоботомия. А защо осъдиха мангалето в Лондон дет се е правила на лекар? Че тя девойката просто се е самоопределила като такава. Или може би има списък като какво е позволено да се самоопределяш и аз да не съм разбрал? Този свят е тотал щета вече.