Четвърто място за грациите ни на Олимпиадата!

Шампион стана отборът на Китай
10 авг 2024 17:09, Инна Ангелова
296
Четвърто място за грациите ни на Олимпиадата!
Снимка: LAP.BG

Националният ансамбъл на България не успя да спечели медал от Олимпийските игри в Париж. Родните грации бяха предпоследни след първата част на финала, след което се представиха страхотно при второто си съчетание, но това им стигна само за четвърта позиция.

Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева събраха 67.800 точки за двете си композиции.

Момичетата на Весела Димитрова получиха оценка от 34.100 точки за съчетанието си с пет обръча, като се наредиха на предпоследно място в класирането. Във втората ротация с лента и топки, „перлите” постигнаха резултат от 33.700 точки.

Вчера ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели първо място в квалификациите, като представи отлично двете си композиции.

Българският отбор показа характер и се вдигна за втората част от финала. Златните момичета бяха без грешки в съчетанието с 3 ленти и 2 топки и получи резултат, който 33.700, който бе най-силен от всички осем ансамбъла. Сборът на България обаче бе 67.800 и остана на 0.300 от този на италианките, които взеха бронзовия медал.

Изненадващ шампион стана ансамбълът на Китай, който бе безгрешен и триумфира с 69.800. На втора позиция се наредиха гимнастичките на Израел с 68.850.

Така България приключва турнирът по художествена гимнастика със сребърен медал на Боряна Калейн в индивидуалната надпревара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Във финалите взеха участие следните отбори от Азия: Китай, Узбекистан, Азербайджан и Израел. Това, че Израел и Азербайджан ги включват в състезанията на Европа, не значи че са в Европа.И четирите отбора се класираха в първите 8. Защо българските медии не желаят да напишат кои участват? Не само тук, а винаги по състезанията? Вижда се, че от бившия СССР, без Беларус и Русия, тук влязоха 3 отбора: Украйна, Азербайджан (5-ти в общата класация) и Узбекистан.
222
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А провериха ли хромозомите на китайките? Да не се окаже, че и те са мъже.
221
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Реално наште са трети, но последният отбор изиграл съчетанието си Израел ни прецака,по- точно съдийте ни прецкаха поставяйки им 2 ри резултат и измезтванки Италия. Израелките бяха трагедия, а те им дадоха 2 ро място!!!!
220
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТОЛКОВА СИ МОГАТ. ТОВА Е. И ДА ПРИКАЗВАТЕ И ДА РЕВЕТЕ - ЧЕТВЪРТО МЯСТО. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВЧЕРА МНОГО СЛАБО СЕ ПРЕДСАВИХА НАШИТЕ. ИЗЛЯЗОХА С МНОГО ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ. ВЕРОЯТНО ЦЯЛА НОЩ СА СЕ РАДВАЛИ НА МЕДАЛА НА НАСАР И СА СЕ ПОЧУВСВАЛИ НЕПОБЕДИМИ АМА СОРИ.
219
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо толкова мразите българските момичета Какво е това Гледах китайките никакви не са нито грации нито фитнес нито сложност нищо КИТАЙЦИ И ЗЛАТНИ МЕДАЛИ НА ОЛИМПИАДА С РУСКИ ЕКИПИ ХАХАХАХАХА Защо толкова ниска оценка дадоха на обръчите на момичетата ГОЛЯМО ТОЛЕРИРАНЕ НА ИЗРАЕЛЦИ КИТАЙЦИ И ОЩЕ АЙЦИ БЪЛГАРКИТЕ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ГИ А ВИЕ МРАЗЕЩИТЕ НАШИТЕ МОМИЧЕТА ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ
218
0
 
4
 
! Отговори
Hristina Ivanova преди 1 месец
OTVRATITELNI TOALETI,KOI SA DIZAINERITE?
217
3
 
8
 
! Отговори
aa1820 преди 1 месец
За нас са най-добрите !!!
216
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 207БЪЛГАРКИТЕ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ ПОРЯЗАХА ГИ СЪДИИТЕ////Напротив, даже дадоха по-високи оценки, особенно за първото съчетание.
215
2
 
11
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Другите сайтове дори не отразяват този позор! Смятайте за каква ненормалност сте достигнали! И други не стигнаха до медали, на никой не му е приятно, но тези назначени за божества ли са, какви!? Сякаш е дошъл краят на света или ерата Раева ли, какво.!? Всъщност, тези претенциозни превземки не одобряваме, а не, че не са успели днес!
214
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
чак не ми се верва че са приготвили класическо милиционерско вменяване на вина като основна опорка в случай на провал. един вид, виновни са хората, финансирали екскурзията на десетките специалисти по кетъринг и сутрешни блокове, такале?
213
2
 
2
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 месец
дежурния татарски всичколог с килийно бърка прегряване с прегаряне (бърнаут). те така става като не им пускате готови реплики да копипастят
212
3
 
19
 
! Отговори
уточнение преди 1 месец
Сираковица си напълни гушата и банковите сметки от нашия джоб.И сега ще има за двете грозновати и поозъбени простаке.си дъщерите и ,та белким някой се реши да ги вземе.
211
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Илияна Раева се изчерпа да направи път на младите.
210
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спокойно има още олимпиади.Другият път може да вземем медал.Русия я няма ако и Китай ги махнат медала е сигурен.Най малко бронз на следващата.
209
2
 
7
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
До госпожа 184! Не е нужен никакъв мозък, за да се кръстиш Рейчарлз!
208
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очаквам Раева да ореве медиите и да ни каже как нашите са били прецакани и съдийството е виновно, че няма медал. Това и е коронния номер
207
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен===Ако има обективни основания,че отбора е бил преднамерено ощитен,защо онази огромно възхитената от откриването на сатаниадата устатница раева и другите от щаба не направиха контестация?! Ама не им стиска на мижитурките,иначе е лесно по продажните медии да дърдорят ала-бализми и да се правят на велики и много значими! По същия начин се скатаха и от щаба на Светлана за мача и с траверса! Жалка картинка на страхливи мушмороци!
206
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БЪЛГАРКИТЕ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ ПОРЯЗАХА ГИ СЪДИИТЕ КИТАЙКИ ЗЛАТНИ МЕДАЛИ ВЗЕЛИ С РУСКА ТРЕНЬОРКА КИТАЙКИТЕ БЯХА ЛЕМАВИ ТРОМАВИ НИКАКВА ТРУДНОСТ НИЩО НЕЗНАМ КАК И ЗАЩО И ДАДОХА ТЕЗИ ВИСОКИ ОЦЕНКИ А ИЗРАЕЛКИТЕ НАГЛАСЕНИ НА ТРЕТОТО МЯСТО ИЗХВЪРЛИХА НЕЗАСЛУЖЕНО МОМИЧЕТАТА
205
9
 
12
 
! Отговори
реалист преди 1 месец
Над 7.5 милиона ни струва излагацията на менте-гимнастичките ни.Пари хвърлени на вятъра.И добре че не взеха по една ламаринка за врата ,защото още 1-2 милиона щяха отидат на вятъра.Кой и защо реши да раздава по 250 000 на някакви менте-българи като Семен ,Магомед ,Карлос ,Кимия ,Хавиер и подобни пришълци ,които дори не разбират български?Кому са нужни тези кухи титли и медали?
204
0
 
2
 
! Отговори
до 184 преди 1 месец
В случая няма нужда от мозък, госпожо! Обратното!