Протест срещу Сидеров и Тъмната страна на Силата

Събитието е планирано за днес от 17:30 ч. пред Народното събрание
26 окт 2015 09:15,
135
Протест срещу Сидеров и Тъмната страна на Силата
Снимка: Булфото

Граждани се организират на протест пред парламента с искане за снемане на имунитета на Волен Сидеров.

Събитието във Facebook е събрало над 8 хиляди души, деклариращи, че ще присъстват на протеста. Поканени са над 39 хиляди души.

Още по темата

Повод за протеста са последните прояви на лидера на Атака. Вчера той за втори път нахлу в НАТФИЗ без да стане съвсем ясна причината за това.

Впоследствие полицейски сили изведоха Сидеров и неговите подръжници. Минути по-късно неизвестен мъж удари лидера на "Атака" в лицето.

В петък пък беше първото нахлуване на Сидеров в НАТФИЗ.

"Защото не сме съгласни с това не само депутати, а изобщо каквито и да е хора, да нахлуват с взлом в държавни институции. Защото когато някой се издъни 100 пъти, Народното събрание трябва да му вземе имунитета и той следва да престане да шества с агресията си по улиците като обижда обикновени български граждани". Така започват така исканията на протестиращите.

Недоволните от поведението на Сидеров го определят като жалък командир на щурмовак.

"И ние с бездействието увеличаваме силата му и го караме да се чувства безнаказан", допълват още те. "Защото ако ние, хората, не станем джедаи, никой няма да изгони Тъмната страна на Силата", категорични са протестиращите

Събитието е с начален час 17:30 ч. пред НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
джедай преди 8 години
Това е наистина сериозно: "Протест срещу Сидеров и Тъмната страна на Силата". Пореден епизод от сагата *** протестъри се завръщат 2.
78
1
 
2
 
! Отговори
Божидар преди 8 години
Колко го държи таз следродилна депресия...басиии
77
0
 
3
 
! Отговори
МА преди 8 години
Имам едно искане към Dnes: пишете грамотно!
76
2
 
7
 
! Отговори
скоро ще ядете бой преди 8 години
опитвате се да го компроментирате, но не знаете, че на следващите избори той пак е ще депутат и отново ще е с имунитет, а вие сте посредствени тъ.паци с мозъци моделирани от БТВ и НОВА ТВ, *** паляци! събирайте се пред НС, аз ще ив снимам с тел след час, за да ви знаем кои сте и като дойде време ще патите поми.яри!
75
6
 
8
 
! Отговори
seira преди 8 години
"ДРУГАРКАТА" БЪЧВАРОВА И ПОДЧИНЕНИТЕ Й ЗДРАВО СЕ ИЗДЪНИХА!ПОРЕДНОТО ШОУ ПОД ЗАГЛАВИЕ: "ЛОШИЯ СИДЕРОВ", "БДИТЕЛНИТЕ МЕДИИ", "ОРГАНИТЕ" И "ВЪЗМУТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ" - ЗЛЕ РЕЖИСИРАНО, ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ИЗИГРАНО, ОТКРОВЕНО НЕПРАВДОПОДОБНО!!!"КРИМИ КОНТИНГЕНТА" ("ВЪЗМУТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ") ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ: НАЙ-ОБИКНОВЕНИ КЛАКЬОРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!!!ТО БЯХА ПРОСТОТИИ И ИЗЦЕПКИ, БЯХА ОТКРОВЕНИ ПРИЗИВИ И ОПИТИ ЗА САМОРАЗПРАВА ВКЛ. УБИЙСТВА(!), А ЗА "ЗАКОН И РЕД" И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА!!!
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До маслоСтрашна сила набира кремълския лилипут с неговите 2 %...Абе батакистите всички ли сте толкова изтрещели и въобще вярвате ли си???
73
12
 
7
 
! Отговори
Полицай преди 8 години
Обективно погледнато повечето улиги сочат, че тук става въпрос за добре организиран капан. Някой удря Сидеров, после се крие в университета, след което има няма 10 минути пристигат купища "студенти". Бих казал, че това е доста аматьорско нагласен капан.
72
14
 
6
 
! Отговори
масло преди 8 години
Какво правят студентите по това време? И още по важно - какъв е този арестувания, който по никое време е в сградата на университета и който не е част от академичния или студентския състав на академията. След, като този арестувания е бил там, следва че всеки може да е там и тогава какво е виновен Сидеров. Явно е много неудобен и събира все повече сила и сега го нареждат. Защо не се казва какво е търсил в сградата неговия нападател, а се говори само за Сидеров. Всички сте *** !
71
16
 
7
 
! Отговори
полицай преди 8 години
Тук логиката е доста накъсана, какво правят "студенти" в неделя късно вечерта пред университета?
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Luke I am your father
69
17
 
8
 
! Отговори
замислям се преди 8 години
Щом Сидеров става толкова неудобен, значи много хора го подкрепят както за бежанците ,така и за членството в ЕС. Факта ,че той е удареният ,а не обратното -но въпреки това се разглежда неговото поведение,както и факта ,че се премълчава ЗАЩО е отишъл в НАТФИЗ е вече достатъчен ,един средно интелигентен и непредубеден човек да се замисли
68
6
 
17
 
! Отговори
eve1 преди 8 години
Процентът на гласувалите за Сидеров е процентът на психично болните в страната,2.8% при 50% избирателна активност =1.4% луди в България,тоест приемлив резултат според мен.
67
4
 
13
 
! Отговори
koko преди 8 години
Този *** правещ се на политик отдавна е политически труп!!Единсвеното което му остана е да бъде провокатор.В това успя.Провокира цяла България да се занимава с изцепките му.Правейки си реклама и превръщайки се в жертва.Трябва да го спрем като го игнорираме напълно и завинаги.Безочието му трябва спре.Той е позор даже за тези който гласуват за бълнуванията му.
66
13
 
10
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Ще бъде голяма грешка, ако сидеров бъде отстранен от политиката и общественото пространство! До момента той е най сполучливият и и действащ анти дот (противо отрова) срещу путлеровата зараза обхванала една част от наивните българи русофили. Толкова гнусен индивид просто не може да се измисли!
65
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може този човек да е народен представител. НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, хора! Този ли представлява масата хора, и стимулира разни и разнообразни да влизат в институции и да предизвикват скандали и боища. Всички *** трябва да бъдат изринати с лопатата. Болене, ти си пръв.
64
10
 
10
 
! Отговори
Станиславов преди 8 години
Атака срещу Мафията - на живо от 17:30 ч. пред Олигархичното събрание!Масата от народа отново ще бъде на страната на мафията и за пореден път ще докаже, че напълно си заслужава участта!
63
8
 
10
 
! Отговори
Симеонов преди 8 години
Вместо да присъства целия ръководен състав на МВР и оня *** да ги прави на маймуни, както и половината полиция на София беше необходимо само да му изпратят една кола от лудницата и санитарите да му нахлузят усмирителна риза. След това да го освидетелства психиатър. Така освен депутатски имунитет ще има и такъв като луд.
62
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
87 - Атака е история. До 1-2 години ще се разпадне окончателно.
61
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът ударил Сидеров НЕ е полицай - на записа ясно се вижда.Моите уважения за студентите от НАТФИЗ - те са бъдещето на България и аз напълно подкрепям тяхната борба с този белокос ***.
60
11
 
6
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Абе какъв протест бе, Волен Сидеров трябва да бъде обесен на площада пред НС, та дано след като най-големия "престъпник" бъде ликвидиран тази "правова" и "образцова" държава тръгне напред към "светлите" капиталистически бъднини.Народът на Тиквенландия - страната на *** геребски тикви, е достоен единствено за съжаление и презрение!