Промени в движението в центъра на София заради Ед Шийрън

Вижте ограниченията
30 авг 2024 07:25, Александър Попов
10
Промени в движението в центъра на София заради Ед Шийрън
Снимка: БГНЕС

Въвеждат се промени в организацията на движението около Националния стадион "Васил Левски" заради концерта на Ед Шийрън, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

От ЦГМ информираха, че от 20:00 ч. днес, 30 август, до 24:00 ч. утре, 31 август, се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на паркинга на стадион „Васил Левски“ и на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между бул. „Драган Цанков“ и ул. „Ген. Гурко 4“.

От 12:00 ч. до приключване на събитието на 31 август пътни превозни средства не могат да навлизат по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в участъка от бул. „Драган Цанков“ до площад „Орлов мост“, като се осигурява движението на колите на обществения транспорт.

От 22:00 ч. до 23:30 ч. утре с намалени интервали на движение по линии и с променени разписания ще са трамвайни линии 10, 12, 15, 18, както и автобусни линии 72, 76, 204, 213, 280, 604.

За времето от 22:00 ч. до 23:30 ч. "Метрополитен" ЕАД ще осигури допълнителни влакове, които да бъдат пускани извънредно при струпване на хора на метростанциите, посочиха още от ЦГМ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от София
Бизнесът е против начина на вдигане на туристическия данък в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ед Шийрън е супер талантлива МЕГА звезда, какъвто беше Майкъл Джаксън! Обичат го от деца до възрастни хора. Но Той не се държи като звезда, а е много здраво стъпил на земята и заслужава на 100% любовта на публиката. Не всеки може да събира по 60 хил. души на стадиона (в Букурещ е пял пред 70 хиляди)
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами музикалните компании наливат милиони в някой не чак толкова талантлив, но понеже е бил бездомник и се дава някаква илюзия на nлебca, че и те могат да имат добър живот. И да ме извиняват, ама това със скъпите концерти и компакт дискове води до печалби първо на музикалните компании, а за дрогиращата се ***'муна на сцената каквото остане "за да подържа шоуто". Нито е кой знае какъв певец, ното музикант, но половината град ще страда, че трябва някой да прави "хляб и зрелище".
6
1
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 седмици
*** простотията, да си затвориш центъра заради некъф чуждестранен шут...
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не, няма по-голям циркаджия от байганети.
4
0
 
8
 
! Отговори
VladTepes преди 2 седмици
Такива концерти следва да се провеждат между ЗО Кремиковци и Бухово - да зареждат енергия и да не се затваря центъра.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако беше дошъл Филип Киркоров вместо тоя Ед Ширан, нямаше да е така...
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
добре че се изнесох от ш0пската кл0ака !
1
6
 
20
 
! Отговори
Обидно жалки преди 2 седмици
Сме! Заради някакъв певец, дори неизвестен, ще се разстрои движението в София, че е много уредено!Този е от интимния приятелски кръг на Васко Терзаско!Такива концерти трябва да се провеждат У Софийско равно поле и никакво влизане с тирове и вертолети в Столицата!