ЦСКА-София безгрешен в седма контрола, би и Гиляни

"Червените" представиха отбора за новия сезон
14 юли 2024 20:21, Александър Попов
2
ЦСКА-София безгрешен в седма контрола, би и Гиляни
Снимка: Lap.bg

ЦСКА-София победи с 1:0 отбора на Гиляни (Косово) в последната си контролна среща преди началото на сезона, като регистрира седем от седем при новия треньор Томислав Стипич.

Преди началото на срещата бяха представени и играчите, които ще защитават червената фланелка.

Домакините имаха превъзходство в огромни периоди в срещата на Националния стадион Васил Левски, но единствения гол вкара от дузпа Тобиас Хайнц 12 минути след началото на второто полувреме.

Срещата започна с минута мълчание в памет на починалия вчера легендарен вратар на армейците Илия Вълов, който си отиде от белодробна емболия едва на 62 години. А преди началото на срещата пред публиката бяха представени и новите попълнения на червения отбор - вратарят Иван Дюлгеров, защитникът Лумбард Делова, крилото Иван Тасев и нападателят Йоан Борносузов, който се връща в родния си клуб след три години в школата на италианския Дженоа.

Червените фенове уважиха и борещия се с коварно заболяване млад талант Илиан Антонов и в 23-ата минута станаха на крака, за да го аплодират. Антонов играе с номер 23 в ЦСКА-София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: цска-софия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
ред преди 1 месец
До Анонимен - Е.П.М.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много централни спортни клубове на армията има, много нещо. Тези отбори няма ли да ги кръстят някак най- после, че с тази нищо незначеща абревиатура е смешно. Глиган- Панчарево наприер единият отбор, другият да си възстанови името Литекс- Ловеч...