35 къщи са изгорели в село Воден, пожарът е локализиран

Няма данни за пострадали хора
18 юли 2024 07:42, Елка Василева
112
35 къщи са изгорели в село Воден, пожарът е локализиран
Снимка: БНТ

Пожарът край село Воден е локализиран, съобщи пред БНТ областният управител на Ямбол Николай Костадинов. 35 са изгорелите къщи.

Още по темата
Няма данни за пострадали хора. На терен работят пожарникари, горски служители, служители на жандармерия.

Част от хората, които се евакуираха, включително възрастните, са се върнали по домовете си, други са отишли при близки и роднини, а трети са били настанени в читалището в Малко Шарково, поясни Костадинов.

Той обясни и защо хората не са били предупредени за приближаващото бедствие: "Нямаше обхват на мобилните оператори и нямаше как да пуснем системата за ранно оповестяване, но въпреки това служители на МВР и пожарната оповестиха със сирените на автомобилите си".

Газовият хъб в района не е застрашен от пожара и няма основания за безпокойство, каза още Николай Костадинов.

Цяла нощ жандармерия охранява село Воден. Пожарът в района още гори, но тази нощ в населеното място е възстановено електричеството.

Част от жителите му го напуснаха вчера след преживения ужас. Пламъците стигнаха къщите, а хората се лутаха без помощта на институциите. Обстановката тази сутрин е спокойна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горски или полски пожар се гаси с ъс специализирани противопожарна автомобили, въртолет и и самолети. Какво да правиш с брониран транспорт орден в пожара?
62
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да направят на хората къщи от бюджета .Крадат с милиарди,а за хората в беда им се свиди..И за болните деца им се свиди.Все едно са техни тези пари в хазната.НАШИ СА ,КРАДЦИ Д ЛНИ
61
3
 
9
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Бас държа, че сега застрахователите се радват, че никой не е правил застраховки пожар.
60
7
 
15
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Дадохме БТР-и,дадохме вертолети, дадохме самолети...Купихме си едни хартийки на самолето и БТР-и за няколко милиарда и сме спокойни. Утре ще ни пуснат и някоя ракета към някое газово хранилище, ама ние сме спокойни, дадохме си и С300 на укропитеците, те ще ни пазят. Ние сме спокойни.
59
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така де! Като изгори селото всичко е локализирано!
58
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце е под охрана на снайперисти, пие студена вода Банкя и му гостува поредната Мата Хари. Кво го интересува, че горят къщите.
57
2
 
11
 
! Отговори
Една овца преди 1 месец
напуснала кошарата на име Бонго се опитва тук да имитира човешки разум, е не и се получава ! Фактите са си факти, но тя след като има ов4и мозък как да разбере, че Радев не може да открадне нито лев от хазната след като няма никакъв достъп до нея, тя е под управлението на министерството на финансите и икономиката, как да знае овцата, в кошарата има само ясли за фураж и зоб, няма каса, банки, трезори, все имена на институции които не влизат в нито една от двете гънки на животното !
56
1
 
20
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Невероятно! Нямаше как да известим хората, системата за оповестяване не работи...В кой век живеем, в ЕС ли сме или в Блатная? Едно доказателство, какви гллуппости се измислят в европарламента, за да гушне някой няколко милиарда!
55
4
 
11
 
! Отговори
Гледах преди 1 месец
снощи репортажи с изказвания на ГЕРБАДЖИЙСКАТА *** К Стоянов. На ,,неудобни" журналистически въпроси тоя мрънкаше и говореше глупости като като Ахилесов при Тазобедрев! Жалък, жалък, жалък...И това ми било министър на силово министерство!
54
10
 
11
 
! Отговори
Тъпчо краварски преди 1 месец
До *** Нагъл Ей, няма по-просто жив0тн0 от хомоатлантика! ПП техника е освен с дизелови и бензинови резервоари. И дай сега да не ходят до пожара щото били високи температурите!? Този тип БТР са конструирани за бодене на интензивни бойни действия, и е помислено и за защита на резервоарите!
53
7
 
8
 
! Отговори
Абе преди 1 месец
До Анонимен63 Какво общо имам аз с Украйна? Бронирана техника са и танкове и МТЛБ. И защо да гледам в Ю Туб, кажете вие, как точно може да се ползува един БТР? Нали сте компетентен, а аз не зная и питам?
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да ходят, ту лупa с `жипката и льотчика, да гасят пожари
51
0
 
7
 
! Отговори
Закривай пожарната! преди 1 месец
Вън от министерството! На подчинение на кмета!!!
50
1
 
20
 
! Отговори
ХаХаХаАААААААААА преди 1 месец
Пожарът бил локализиран, а къщите изгорели!!!!
49
1
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
За днес колко да чакаме да изгорят
48
4
 
14
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Баце каде беше нали е спец пожарникар
47
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
електората на герб-дпс да отговори защо 12години пожарникаря не осигури никакви хеликоптери, нито за гасене на пожари, нито въздушни линейки, нито спасителни, но пък иначе сме туристическа държава, дрън-дрън, Албания е новата туристическа дестинация, не можем да се мерим с тях, защо бе пожарникарю?...
46
10
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Радев е руски пендераст ,епилирва си гърдите в момента зает е. Не го безпокойте.90 процента от пожарите са УМИШЛЕНИ!!!!!!
45
8
 
8
 
! Отговори
Ватник Нагъл преди 1 месец
БТР-ите подарени на Украйна бяха бензинови с 300 литра резервоари! И да не ги бяхме подарили, никой с акъла си нямаше да влезе с този варел в пламнала гора! Даже и копейка, дето не спира да реве за тях денонощно!
44
1
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Оня ден десет вчера -35Добре е ще кажат оптимистите не са -300Май сме приключили вече изцяло