Технополис приема предварителни поръчки за новите Samsung Galaxy Z Fold6 и Z Flip6 и смарт часовниците Galaxy Watch 7 и Galaxy Watch Ultra

При връщане на стар телефон и при закупуване на Galaxy Z Fold6 и Z Flip6 клиентите ще получат отстъпка до 350 лв. Могат да се възползват и от изплащане на вноски без оскъпяване
Спонсорирано съдържание | 10 юли 2024 17:52, Александър Попов
Технополис приема предварителни поръчки за новите Samsung Galaxy Z Fold6 и Z Flip6 и смарт часовниците Galaxy Watch 7 и Galaxy Watch Ultra

Най-забележителните сгъваеми телефони на Samsung - Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, идват за първи път с Galaxy AI и могат да бъдат предварително поръчани от хипермаркети Технополис, както и онлайн на technopolis.bg. Galaxy AI пристига и при най-новото поколение слушалки Galaxy Buds3 и Galaxy Buds3 Pro, както и при смарт часовници Galaxy Watch 7 и Galaxy Watch Ultra. Кампанията стартира от 16:00 ч. на 10 юли, като всеки клиент има възможността да направи предварителна поръчка до 23:59 ч. на 23 юли. Потребителите, желаещи да закупят иновативните Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, могат да се възползват от отстъпка до 350 лв. при връщане на стар телефон, както и от изплащане на 20 безлихвени вноски без оскъпяване.

Благодарение на Galaxy AI новите сгъваеми флагмани предлагат на клиентите следващо поколение функционалности, съчетани с по-тънък и лек дизайн и по-голям капацитет на батерията. Това е най-издръжливата Galaxy Z серия досега, тъй като е снабдена с подобрени покрития Armor Aluminum и Corning Gorilla Glass Victus 2, а усъвършенстваната система за охлаждане позволява максимално добро изпълнение с по-голяма охлаждаща камера при Galaxy Z Fold6 и за първи път досега с охлаждаща камера при Galaxy Z Flip. В допълнение новата Galaxy Z серия, предоставя личен асистент, задвижван от AI директно на телефона, благодарение на най-новото приложение Google Gemini app.


Неповторимият Galaxy Z Fold6 е по-мощен от всякога, със супер тънък корпус и 7,6-инчов вътрешен и 6,3-инчов външен екран. Предлага богат набор от възможности, базирани на AI, които осигуряват максимална продуктивност на голям екран. Най-бързият процесор на сгъваем Samsung, Snapgragon 8 Gen 3, позволява още по-завладяващ гейминг, дори и при игри с тежка графика. Флагманът е оборудван с по-издръжлива батерия - 4400 mAh или до 77 часа слушане на музика и до 23 часа гледане на видеоклипове. Galaxy Z Fold6 разполага и с най-мощната система от камери досега - 50MP. Благодарение на комбинацията от подобрен неврален процесор NPU, спиращи дъха спецификации и нов графичен софтуер ProVisual Engine, всеки детайл оживява със зашеметяваща яснота и жизненост.

Елегантният Samsung Galaxy Z Flip6 съчетава последните новости на Galaxy AI и е още по-компактен и привличащ вниманието. Иновативният флагман включва 6,7-инчов вътрешен и 3,4-инчов външен дисплей. Външният FlexWindow осигурява поддръжката на функции и предлага повече добавени елементи, базирани на AI, като бърз достъп до шаблонни съобщения – Suggested replies, получаване на известия от Samsung Health и други. С помощта на Galaxy AI и професионална 50MP камера, дневните и нощните кадри се отличават с детайли и се превръщат в шеметни фотосесии. Моделът идва и с още по-голям капацитет на батерията 4000 mAh, с който може да се слуша любимата музика до 68 часа, а гледането на видеа може да продължи до 23 часа.

Потребителите ще могат да направят своя избор от красивите цветове, които подхождат на всеки стил и вкус. Samsung Galaxy Z Flip6 се предлага в Синьо, Мента, Жълто и Сребристо, докато Galaxy Z Fold6 идва в Сребристо, Морскосиньо и Розово.


Новият модел смарт часовник Galaxy Watch 7 и премиум моделът Galaxy Watch Ultra надминават всички очаквания и осигуряват още по-пълноценно изживяване, благодарение на Galaxy AI. Те идват с най-мощната версия Wear OS 5, която има усъвършенствана производителност и енергийна ефективност, чрез нея потребителите ще могат по-лесно и по-дълго да използват своите Galaxy Watch. Наред с това батерията е още по-издръжлива и хаби по-малко енергия от всякога.

Galaxy Watch 7 мотивира потребителите  да се стремят към по-здравословен  начин на живот, като им дава  още по-големи възможности за  проследяване на различни здравословни  показатели.Предлага се в два  размера – 44 мм и 40 мм. Големият Galaxy Watch7 идва в Зелено и Сребристо, а малкият – в Зелено и  Бежово, заедно с каишка Fabric Band.

Мощното попълнение Galaxy Watch Ultra е най-ефективният смарт часовник на Samsung досега. Отличава се с неповторим дизайн със заоблени ръбове ипредоставя изключителна издръжливост и още по-прецизно измерване на тренировъчни показатели. Умният часовник се предлага с Титаниева рамка клас 4 и водоустойчивост 10ATM. Galaxy Watch Ultra се предлага в размер 47 мм в Титаниево сиво, Титаниево бяло и Титаниево сребристо, заедно с каишка Trail Band.

Предварителни поръчки за последното поколение смарт телефони и смарт часовници на Samsung можете да направите на сайта на technopolis.bg.