The Washington Post: Кенеди младши иска място в администрацията на Харис

Кенеди се надява Харис да преразгледа предложението за среща
15 авг 2024 19:16, Гергана Попова
9
The Washington Post: Кенеди младши иска място в администрацията на Харис
Снимка: БГНЕС/ EPA

Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди младши се е опитал да се срещне с вицепрезидента Камала Харис, надявайки се да получи позиция в американската администрация, ако тя спечели изборите, съобщава The Washington Post, позовавайки се на представители на предизборния щаб на Кенеди младши.

Според изданието миналата седмица политикът се е опитал да организира среща с Харис, за да обсъди възможността да напусне надпреварата и да подкрепи нейната кандидатура. В замяна Кенеди-младши се надява да получи "възможността да служи в демократична администрация, може би като секретар".

Харис и нейните съветници не са отговорили с предложение за среща или са проявили интерес към предложението, споделят, запознати с разговорите.

"От началото на тази кампания казвахме, че хората трябва да разговарят помежду си", коментира Кенеди в интервю. "Това е единственият начин за обединение на страната".

Кенеди допълни още, че се надява Харис да преразгледа предложението за среща. "Мисля, че това е стратегическа грешка за тях. Това е моята гледна точка", добави Кенеди. "Мисля, че те трябва да търсят всяка възможност. Мисля, че ще бъде много оспорвано състезание".

Съветници от кампанията на Тръмп, пожелали анонимност, за да споделят частни разговори, заявиха, че все още поддържат връзка с Кенеди и неговия екип, и някои от съветниците очакват Кенеди да се откаже и да подкрепи Тръмп.

Кенеди допълни още, че не е имал никакъв контакт с Демократическата партия от началото на кампанията си.

Кенеди младши няма да бъде включен в бюлетината на изборите в щата Ню Йорк. Според New York Post Кенеди-младши е предоставил фалшив жилищен адрес.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември 2024 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Русия
98% oт ĸитaйcĸитe бaнĸи вече отказват плащанията от Русия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кенеди, ендорсвай Тръмп, така ще обедините услия с/у глобалистката дегенераттска иззмммет и заедно може да направите много. Откажи се от изборите и подкрепи Тръмп. Това ти е шанса с/у прокажната либерастия.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак фейк нюз от гнусната либерастия. Самия Кенеди го отрече това от профила си на Х. Ясно каза човека че това в момента е демонРатска партия която няма нищо общо с баща му или чичо му.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В момента се водят няколко дела срещу кандидат-президента Тръмп. Преди изборите. Ако това беше в Русия как щеше да се тълкува - диктатора Путин си разчиства пътя, мачка опозицията и тем подобни. А в щатите - Тръмп е престъпник и пречи на изборния процес. Ако той спечели ще загуби демокрацията. Всъщност точно това е разправа с опозицията и конкуренцията. Но е в щатите-люлката на диктатурата на демократите!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръмп куршум не го лови, но Кенедитата са като магнит за куршумите.
3
1
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Либералдемократичния щат Ню Йорк извършва машинации, за да елиминира един достоен но независим кандидат.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия WAPO са толкова изгустирани, че само те си знаят.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Младшия е на възрастта на баба ми.