Доналд Тръмп: Камала е "радикална лява социалистка"

Обвини я в комунистически контрол върху цените
16 авг 2024 17:00, Инна Ангелова
47

Няколко месеца преди изборите в САЩ Камала Харис стопява преднината, която Доналд Тръмп беше получил още докато Джо Байдън беше кандидат на демократите.

Републиканският кандидат Тръмп обаче е убеден, че все още има значителна преднина пред Харис, която нарече "радикална лява социалистка".

На пресконференцията той беше донесъл мляко, овесени ядки и други храни, които използва като реквизит, за да покаже колко са поскъпнали продуктите, докато Харис е на вицепрезидентското място.

"Сега има информация, че Камала обмисля комунистически контрол върху цените. Така се стига до недостиг на храна, глад, драматично покачване на инфлацията. Харис разруши икономиката, границата и целия свят. Тя е разрушителна за света, защото както върви Америка, много често така върви и светът. Ако спечели, вашите финанси никога няма да се възстановят. Никога", заяви Тръмп.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от САЩ
Fox News: Харис очевидно избягва да говори пред медии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не разбирам защо жендрьете скачат като ужилени, боцнати отзад като чуят за бай Доналд.Да не им спре НПО кранчето сигурно.Ппдб министри ги правеха, повярваха си.Казаха, че били прогресивни и почнаха да пишат тука. Знаят че в бг са прсти и вкараха мантрата,че който не е съгласен с глупостите им е путинис и комунист.Само те са носители на прогреса и истината.Жалкото е, че много едноклетъчни се вързаха на този език на омразата,който се насажда отвън..но почнаха да проглеждат.Скоро ще се крият пак:))
32
1
 
1
 
! Отговори
Джен преди 3 седмици
Тръмп идва ***, парите за вас свършиха , както и за тоя мисир сайт
31
0
 
5
 
! Отговори
Рендето преди 3 седмици
""""Доналд Тръмп: Камала е "радикална лява социалистка"""""" --------- Абе знаех си, че комунизма рано или късно ще се завърне, но не очаквах, че завръщането му ще започне от Щатите?! -))))
30
9
 
5
 
! Отговори
Да бе! преди 3 седмици
Осъденият от Американския съд по 34 обвинения за измами Тръмп не е никакъв политик, а търговец и шме.кер, сега измисля какви ли не фалшиви обвинения срещу Камала Харис. Тоя измамник пак ще загуби изборите и пак ще организира нов метеж в сградата на Белия дом.
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До вчера, преди да стане кандидат за демократите, Тръмп не я забелязваше. Вече е радикална лява социалистка. Явно е, че социалогически изследвали са засегнали Тръмп.
28
5
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Едноухото тръмпанзе защо чете какво са му написали? Нали е "бизнесмен"? Би трябвало да ги знае наизуст тези работи от икономиката :)))
27
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ех бай Дончо..бай Дончо- друго е да си финансов и данъчен измамник..расист и високомерен надут пуяк - толкова дълбоко комплексиран нарцис - като по учебник ..радикална лява била- не е кат проститутките дет си свикнал- образована високоинтелигентна прокурорка...и семейството и такова..Не е няква селска фуста да я пратиш в кухнята ...кого плашиш бай ДончоЕдна цветнокожа при това първата жена която ще стане президентКолкото и да са напъваш - губиш бай Дончоо без ала бала - питай нашия резидент
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Демокрацията е радикална лява идея.
25
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мачкай Тръмп, България е с теб !!!!
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Луд умора няма
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Камал е като оня алжирец от Олимпиадата - сбъркано нещо!
22
7
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
До Анонимен 32 Знаем, че демократите са лявата партия в САЩ, но дори крайно левите демократи са много по надясно от центристите в Европа. РПросто в САЩ лявото и дясното са много по различни от в Европа. А Тръмп не нито десен, нито ляв, той е елементарен популист. Досегашната му тактика да напада с обиди Байдън работеше, но когато нападаш и обиждаш жена избирателите не го приемат добре. Ако не смени тактиката, Харис ще го отвее на изборите.
21
1
 
5
 
! Отговори
Цирк преди 3 седмици
Преди малко по Канал 1 адвоката на Гайтански каза, че клиентът му вчера в 14:30 ч. е бил готов да се предаде, но от комисията го помоли това да стане днес!
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Голям актьор! Обаче най ме изкефи, когато на един митинг каза "Знаете ли какво е инфлация?" И извади като фокусник от единия джоб в едната ръка едно пакетче ТикТак, а от другия извади същото пакетче, само че в миниатюрен вид. И вика "Ей, това е инфлация...." А публиката буквално изпадна в екстаз.....:))))
19
0
 
14
 
! Отговори
И е прав! преди 3 седмици
Какъвто и да го наричате!
18
2
 
11
 
! Отговори
Поправка,Дони! преди 3 седмици
Кома-Ла е радикален психоджендьр мъпет-болшевик... Живели сме през социализЪма и това тъмно3елено и33вращение няма как да е "социалист"
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А оранжевият дали е наясно със значенията на думичките, които използва? Надали. Той завалията не знаеше имената на държавите, които посещаваше по време на мандата му.
16
1
 
5
 
! Отговори
др. Дръмп преди 3 седмици
дайте да видим какво образование има Камилата
15
1
 
10
 
! Отговори
Мното е Тъъпа преди 3 седмици
аз това знам - едно изречение не може да върже - ама това изненада ли е?! иначе, кукловодите, нямаше да са я поставили там където е!!
14
8
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
тръмп удари страшна греда, се едно предизборната му кампания са я режисирали иван, андрей и десния бек на левски.