Ужас за Марая Кери: Загуби майка си и сестра си в един ден

Звездата имаше сложни отношения и с двете
27 авг 2024 09:39, Петър Бойчев
18
Ужас за Марая Кери: Загуби майка си и сестра си в един ден

Марая Кери сподели, че майка ѝ Патриша и сестра ѝ Алисън са починали през изминалия уикенд, в един и същи ден.

"Сърцето ми е разбито, че загубих майка си този уикенд. В трагичния обрат на събитията, сестра ми загуби живота си в същия ден", казва Кери, цитирана от световните медии, предаде БНТ.

Певицата, носителка на пет награди „Грами“, изрази благодарност, че е успяла да прекара време с майка си през седмицата преди смъртта ѝ. Марая помоли за уединение, защото в този тежък момент, най-малкото от което има нужда е да бъде нарушавано личното пространство.

За момента няма предоставени допълнителни подробности за причините за смъртта им.

Патриша, която почина на 87 години, бе бивша оперна певица и вокален педагог с ирландско-американски произход.

В автобиографията си от 2020 г., озаглавена "The Meaning of Mariah Carey" („Значението на Марая Кери“), певицата разказва за сложните отношения с майка си, споделяйки, че те са ѝ причинили голяма болка и дълбоко объркване. Кери сподели, че конкуренцията между тях е влошила връзката им. „Професионалната завист е нещо, което върви ръка за ръка с успеха, но когато този човек е твоята майка и завистта се проявява в толкова ранна възраст, това е особено болезнено“, допълва тя.

В интервю през 2022 г., певицата заяви, че е била много засегната от критиките на майка си, когато е била дете. Тя обаче добави, че винаги е приписвала на майка си заслугата, че я е запознала с музиката.

Въпреки това, Кери изразява своята любов, като пише в книгата си: „На Пат, моята майка, която, въпреки всичко, вярвам, че наистина направи всичко по силите си. Ще те обичам, колкото мога, винаги.“

Връзката на певицата с осем години по-голямата ѝ сестра Алисън, също беше сложна. В автобиографията си, тя пише за това как се е отчуждила от нея и брат им Морган, заявявайки, че е било „емоционално и физически по-безопасно за нея да няма никакъв контакт с тях“.

След издаването на книгата, Алисън съди сестра си за 1,2 милиона долара, твърдейки, че книгата ѝ е причинила "огромен емоционален стрес от злоба".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Русия
Световната надпревара за ядрени оръжия е рекордно висока
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако си нормален човек, ще страдаш! Ако не си, ще чакаш като моят началник с нетърпение да умрат за да им вземеш имота и да го продадеш за пари!
16
0
 
9
 
! Отговори
Фактите преди 2 седмици
Алисън Кери е ХИВ позитивна и е нароманка. Преди време беше арестувана за npocтuтyцuя., след като съвсем официлно е публикувала обяви за платен секс. Чрез медиите отправяше към именитата си сестра апели за помощ. Марая е похарчила стотици хиляди долари, за да лекува сестра си, но това на Алисън й се е сторило малко. Искала е пари в брой и затова заведе дело за над 1 милион долара, уж заради причинен емоционален стрес.
15
0
 
7
 
! Отговори
Всеки преди 2 седмици
Губи нещо в живота си.И аз загубих майка си в Добричка болница,по вина на д-р Йорданов ордопедик.Можеше да искам истината да излезе,но не исках да създавам повече резци по тялото й.тия мазници има кой да ги съди.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какъв ли е този случай? Майката явно си е отишла от старост, но поради какви причини едната й дъщеря е починала в същия ден? Случвало ми се е да чуя за много възрастни семейни двойки, при които единият от съпрузите угасва няколко часа след като си е отишъл другият. Явно психологическият стрес си казва думата в такива случаи, при които двойката е живяла 60 и повече години заедно.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ужас! Бог да й дава сили!
12
0
 
12
 
! Отговори
До Пияница мистик преди 2 седмици
Ние сме нещо средно между двата типа семейни отношения, които си описал. Около всеки стабилен човек, дори и да не е богаташ, винаги се присламчват поне един-двама михлюзи или безотговорни бонвивани, които са убедени, че по рождение имат право да получават и парична, и всякакъв друг вид подкрепа от роднините си. Като пиша "всякакъв друг вид подкрепа" имам предвид, че като направят поразии поради безотговорност или глупост, идват при теб и ти стоварват проблема си да им го оправиш.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Майката е допуснала в семейството да се наложат отношения на нездрава конкуренция, също и завист и озлобление вследствие на успехите на най-близки хора. Това е много лошо, защото здравото семейство е най-надежден стожер в живота на онези, които го имат.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 8, бялата мафия отдавна го е обърнала на печалбарство - могат да ти кажат че си за операция, без реално тя да е нужна, само за да приберат парите! И интересно че, дори опеацията да е по клинична пътека, все ще се намери нещо което не се покривало от касата, и трябва да си го платиш - я някакво лекарство, я някакви високо-технологични импалтни и там подобни... Които разбира се тръгват от 2000 лв. нагоре! И естествено рекета за избор на екип, която така и не можаха да махнат вече толкова години
9
0
 
8
 
! Отговори
доктор Ох преди 2 седмици
Бог да ги прости и двете.
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И аз загубих баща си заради нескопосаните обирджии лекари в Софиямед, ама не се жалвам из медиите, нали??
7
4
 
13
 
! Отговори
Димитър преди 2 седмици
Боли ме дедовия. Що не пишете за хилядите умрели българи поради скапаното ни здравеопазване.
6
5
 
6
 
! Отговори
Кен Лий преди 2 седмици
Поне тази година няма да коледни песни.
5
0
 
18
 
! Отговори
aZ-ът преди 2 седмици
В половината статия ми обяснявате ,че се мразели , че сестра й я съди за 1 милион долара, за причинени страдания , в другата половина ми обяснявате къв ужас било.... Е ужас е , да.
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Човекът е изключително странно и нелогично създание: завист, злоба, лоши емоции и накрая...гроб.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всъщност, колкото и да е неприятно, това че е имала сложни отношения с тях, ще й помогне доста по-лесно да превъзмогне загубата...
2
0
 
35
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
Имала е сложни отношения с всичките си роднини, защото е американка. Вероятно постоянно са и искали пари, а американците хич не обичат да издържат някой готованец, дето не прави нищо по цял ден, па макар и роднина. Те не са като онези латино футболисти, дето като станат милионери и започват да мъкнат със себе си навсякъде по света 20 човека роднини. И да слагат майка си или баща си да са мениджъри и да им движат парите :)))
1
4
 
6
 
! Отговори
много преди 2 седмици
мъка има по целия свят,колкото и пари да имаш не ти гарантира нищо,единствените засстраховни от мъка и проблеми са българите,на тях косъм не им пада от главата,нали са богоизбрани