Зеленски: Не се крия, от никого не се боя, в Киев съм

Ще направим унищожените ни градове по-добри от всеки град в Русия
229
Зеленски: Не се крия, от никого не се боя, в Киев съм
Снимка: GettyImages

"Не се крия от никого. Не се срамувам от никого. В Киев съм. Ще направя каквото е нужно, за да спечелим тази война". Това казва президентът на Украйна Володимир Зеленски в ново видео, публикувано в профила му във Facebook.

От него се вижда, че президентът е в кабинета си в центъра на украинската столица - Зеленски показа гледката на нощен Киев от прозореца в офиса си в сърцето на столицата, за да докаже, че съобщението е записано в понеделник вечерта.

Той обвини руските сили за това, че се провалят хуманитарните коридори и евакуацията на хората от бомбардираните градове.

„Този, който повтаряше: „Ние сме един народ“, определено не е очакваше такава реакция.

В южната част на страната ни се разгърна такова национално движение, такава мощна проява на украински патриотизъм, каквато още не сме виждали по улиците и площадите. А за Русия това е лош сън.

Още по темата
Забравиха, че не се страхуваме от вагони и бухалки. Не се страхуваме от танкове и картечници. Когато истината е на наша страна!

Мариупол и Харков, Чернигов и Суми. Одеса и Киев. Николаев. Житомир и Коростен. Овруч.

Знаем, че омразата, която врагът донесе с обстрели и бомбардировки в нашите градове, няма да остане там.

От нея няма да има и следа. Омразата не е за нас, така че няма да има и следа от врага.

Ще оправим всичко. Ние ще направим нашите градове, които нашественикът унищожи, по-добри от всеки град в Русия", казва още Зеленски във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щял да спечели?? Има ли психиатри наоколо да го прегледат? Как не разбра досега, че е машата в ръцете на САЩ срещу Русия? И утре САЩ ще го изхвърлят като непотребен ***, след като си свърши предназначението? Угроби народа си.
97
4
 
16
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 години
До Анонимен 116 А Вие богатите миете чинии и тоалетни за западняците и като се върнете в България в родината, се държите все едно сте работили като изпълнителни директори.
96
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се скриеш и не се показваш изобщо през следващите години, ще зарадваш цяла Европа или ако се явиш пред съда в Хага! Скрий се!
95
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама жена ти оня ден си пиеше капучиното в магазина на Шанел, докато и опаковаха 7те чанти и пускаше снимки на ранени деца. Беше много тъжна. Актьорско семейство
94
3
 
23
 
! Отговори
Бургазлия преди 2 години
*** вчера на магистрала Тракия докато се прибирах с децата видяхме 3 коли с украйнски регистрации да спят по пътищата!Как да им помогна като аз самият изнемогвам като ти и подобните ви маймуни се къпете в рушвети за унищожение на собственните си народи/Визирам всички без американските ***,те барем играят само за техният си отбор/!
93
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путонофилскит бляgове, спрете се малко! Това не е джуджето да се крие в бункер и да седи на края на 10 метрова маса защото то е страх от своите хора.
92
38
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям мъж! Цял свят е с теб! Само бедните български русофилски бачкатори ги интересува повече цената на бензина от свободата. Те и затова са бедни де.
91
5
 
21
 
! Отговори
Ебтер преди 2 години
Абе ***, защо не се снимаш с другия артист Кличко, може някой тогава и да ти повярва!? Ама не, Кличко е украински фашист и ако не той, то неговото обкръжение ще ти изтегли един автоматичен Калашников ред като нищо! Точно както ураински фашист с един автоматичен ред уби израелски журналист на границата, бил приличал на чеченец! А от израелското посолство ни вест, ни кост! Значи подържат украинските фашисти заедно със сащ! Същата работа като Хитлер, много хора не знаят че той е австрийски еврей
90
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опеленце долно, запали цяла Европа. 3000 Евро газ вас ще ви компенсират, а нас? Загива е, но важното е, че сме солидарани. Как ще издържиме българите на тези цени?
89
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виде се ,че взимаш материал .Така ,че Краков може да го се вижда Киев
88
9
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 2 години
Мачкай Гришо!
87
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно е, как ще върне мечока пак обратно и как ще се случи...Така е, когато те управлява комик. Затова на избори трябва да се внимава как се гласува.
86
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
8 години се криеше и не направи нищо за да спаси страната си и не спази минските съглашения. Доведе я до разруха и разсипия.
85
1
 
14
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Забравих ,не съм русофил, това е моето мнение. МРАЗЯ политиката на САЩ И ЕС
84
2
 
21
 
! Отговори
кикирики преди 2 години
А ние искахме да си изберем подобен цирков артист, само че чалгар. Явно Господ все още е българин, та се разминахме с такъв паляч-о.
83
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски трябва да излезе сред хората ако иска Украйна да победи .Преди няколко дена по една чужда телевизия водещият попита техният кореспондент в Киев дали е виждал президента отговорът беше "не"
82
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един артист разказа играта на ссср, сега един комик ще я доразкаже на псевдоимперията путинска рф.
81
4
 
26
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Ти дали се криеш БЪЛГАРИНА Не го интересува,но както растат цените скоро КИРЕТО ще го измете улицата.40 лева дава на украинец, чий пари даваш бе *** КАНАДСКО ? НАШИТЕ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН
80
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той не се крие, просто е невидим.
79
4
 
25
 
! Отговори
този преди 2 години
Този *** ,ако беше почнал да говори с Путин нормално, преди войната, вместо да слуша съветите на САЩ и да провокира постоянно руснаците, щеше да избегне войната.Украинците ще го линчуват