Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва

При приземяването си Ту-204 се е озовал от пистата на Киевското шосе
Обновена: 29 дек 2012 17:21 | 29 дек 2012 17:13, Бойчо Попов
202
Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва
Снимка: MissMiracle via Twitter

Четирима са вече жертвите на самолетна катастрофа край московското летище "Внуково". По-рано ИТАР-ТАСС предаде, че двама души са загинали, трима са ранени, а един човек е в неизвестност след катастрофата на пътническия самолет.

На борда на пътническия самолет Ту-204 е имало 8 души, а при приземяването на самолета на "Внуково" самолетът е излязъл от пистата, озовал се е на Киевското шосе, а в дясното му крило е избухнал пожар.

Причината за катастрофата по първоначалните данни на летището не бе ясна. Движението на автомобили по Киевското шосе е спряно. Към руския Междудържавен авиационен комитет е създадена специална комисия за разследване на причините за инцидента.

Собственик на катастрофиралата машина, летяла от чешкия град Пардубице до "Внуково", е руската авиокомпания Red Wings. Компанията е собственост на олигарха Александър Лебедев, който искаше да създаде евтин авиопревозвач на базата на руските самолети Ту-204-100, от които има 8 машини. Компанията извършва предимно чартърни полети на територията на Русия, но и до/от дестинации в България, Гърция, Египет, Испания, Италия, Мароко, Сърбия, Турция, Хърватия и Чехия.

На летището в покрайнините на Москва и на летището магистрала е временно блокирана. Държавната телевизия показа неподвижно изображение на силно повредената машина. Всички пристигащи полети са били отклонени от Внуково до другите две летища в Москва Шереметиево и Домодедово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
19
 
4
 
! Отговори
ГЛЕДАМ ВИДЕОТО... преди 11 години
... И СЕ РАДВАМ НА "ВЕЛИКАТА РУСКА ЛЕТАТЕЛНА ТЕХНИКА"...!ПОРАДВАЙТЕ СЕ И ВИЕ ....ПОСЛЕ ПИТАЙТЕ ,ЗАЩО ЩЕ КУПУВАМЕ ЗАПАДНИ САМОЛЕТИ /...МАКАР И ВТОРА УПОТРЕБА/!
150
0
 
0
 
! Отговори
Video до dnes.bg преди 11 години
youtube/watch?v=hEQdW6yS5o4Ето и видео от катастрофата!
149
14
 
3
 
! Отговори
Господи ,боже мой... преди 11 години
...МАЛКО СА МИ МОИТЕ ГРИЖИ ...СЕГА ЩЕ МИСЛЯ И ПРЕЖИВЯВАМ И ЗА ТИЯ ПИЯНКИ -РУСНАЦИТЕ...!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ --ВСЕКИ СИ КОВЕ СЪДБАТА САМ...??!!!ТОВА Е ЖИВОТА ..КАКВО ТОЛКОВА??!ЕГАТИ И "ТРАГЕДИЯТА"... ДУПЕДАВСКА...!
148
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 179При руснаците е още по зле - презират себе си.
147
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До Анонимен 177Няма разлика.... едното води до другото... всички нещастия на света са предизвикани от такива като теб, които се изживяват като богове и презират останалите...
146
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очевидно руснаците са *** маймуни. Преди няколко години си избраха Сталин за почти най велика личност на всички времена. Почетоха сатрапа, лично отговорен за най бруталния геноцид в познатата история ! Почетоха сатрапа виновен за унищожаването на над 20 млн руснаци в мирно време ! Очевидно, руснаците са ненормални уродливи подобия на хора ! Няма друго обяснение !
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 176Бъркаш презрението с омраза.
144
0
 
0
 
! Отговори
от друг анонимен преди 11 години
До Анонимен 171при теб става въпрос за патологични отклонения.... омразата не е най-доброто от човека, още повече, ако пък е продиктувана от деформирано мислене и липсата на ориентация какво е да си човек.... в най-обикновения смисъл...
143
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 173Предразумни маймуни. няма хипотеза, това е реалността
142
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
моля тези, които знаят за авиацията само от картинките... да се въздържат от коментари, ще е по-добре и за тяхната психика. авиацията е хубаво нещо, лошото е, че всяка по-сериозна грешка се измерва с човешки животи...а журналистът написал заглавието да си оправи стила - при катастрофа обикновено се пише за загинали пътници, а не за умрели... разликата е малка, но я има все пак...
141
1
 
3
 
! Отговори
до Анонимен 171 преди 11 години
Защо? Руснаците какви са според тебе? Извънземни ли? Или имаш друга хипотеза...Ще бъдеш ли така добър да я споделиш с нас.
140
2
 
8
 
! Отговори
До ВАСИЛЕВ преди 11 години
Твоята малоумщина и неграмотност е непостижима ,кандидатствай в ГИНЕС !!!! Баща ти с лъжичка те е събирал от чаршафа ,друго обяснение просто нямам !
139
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До kotarakavi4oТрагедия е ако става дума за хора. Тук става дума за руснаци.
138
0
 
19
 
! Отговори
kotarakavi4o преди 11 години
Ей ,хора, обърнахте трагедията в хоримашки спор:-Кой бил герберас и кой комугей?-Кои самолети били по-по-най?-Разни хейтъри спамят простотии...Разберете- случила се е трагедия. Това може да се случи с всеки от нас- на всеки му се налага да лети понякога до някъде. Нека бъдем съпричастни с трагедията им и поне за малко да забравим кой какъв е, от коя партия е, кой мразим и от коя националност е...Не може така.Нека отдадем почит на загиналите, а за другото си има специалисти да разследват.
137
3
 
20
 
! Отговори
коко преди 11 години
До149-Василев, Драго малоумно олигофренче,Никога недей забравя,че ако не бяха дедите на хората,наричани от тебе "***" сега щеше да се хвалиш на един източен език колко си щастлив,че някой ага е уважил осраните ти задни части.
136
0
 
1
 
! Отговори
166 преди 11 години
Баси простотията.
135
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До чингене Сали Или и двете. Впиянчен шафьор на раздрънкана щайга. ЕВАЛЛА БАТЕ , ТОЗИ ХИПОТЕЗА НЕ МИ ДОЙДЕ НА АКЪЛА ! АЗ МИСЛИХ ,ЧЕ ИЛИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО ,АМА ЗА ДВЕТЕ КОМБИНИРАНО НЕ СЕ СЕТИХ ! БУТ ШУКАР СИ ГО ИЗМИСЛИЛ !
134
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До чингене СалиИли и двете. Впиянчен шафьор на раздрънкана щайга.
133
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На кой му пука за тия пияндета ?!
132
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пилота трябва да е бил пиян - н***ан...