Зеленски зове Европа: Помогнете ни да спрем терора

Молбата му идва след мащабна руска атака
Обновена: 26 авг 2024 14:04 | 26 авг 2024 14:04, Нели Христова
725
Зеленски зове Европа: Помогнете ни да спрем терора
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски отправи още една молба към западните партньори да увеличат помощта си, след като Русия предприе това, което той описа като "една от най-големите атаки – комбиниран удар, включващ над сто ракети от различни видове и около сто "Шахеди".

"В цяла Украйна бихме могли да направим много повече, за да защитим живота, ако авиацията на нашите европейски съседи действа съвместно с нашите F-16 и системи за противовъздушна отбрана. Ако такова единство се оказа ефективно в Близкия изток, то трябва да работи и в Европа", подчерта украинският лидер.

"Путин може да действа само в границите, които светът му поставя. Слабостта и неадекватните реакции подхранват терора. Всеки лидер, всеки един от нашите партньори знае какви решителни действия са необходими, за да се сложи справедлив край на тази война. Украйна не може да бъде ограничена в способностите си за далечни разстояния, когато терористите не са изправени пред такива ограничения. Нашите защитници не могат да бъдат ограничени в оръжията си, когато Русия разположи целия си арсенал, включително "Шахеди" и балистични ракети от Северна Корея. Америка, Великобритания, Франция и другите ни партньори имат силата да ни помогнат да спрем този терор. Времето за решителни действия е сега", заяви Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


725
Още от Коли
Tesla ще изтегли повече от 9 хиляди коли в САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
469
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Който вади Курск другиму, от Курск умира!
468
2
 
20
 
! Отговори
справедлив преди 3 седмици
Призив към Зельо:-Зельо ,прибери си навлеците-дезертьори от България ,че тези полу.човеци съсипват страната ни вече 3 години!Прибери тази воняща маса от пияници ,мързеливци, престъпници и супернаглеци!Не смей да ни крадеш атомните реактори и си плати всичките подаръци ,които престъпника Тагаренко ти дари!Обирай си фашистите от Курск ,преди цялата Оссрайна да бъде изравнена.Бегай бързо към ФАЩ и байДън ,преди да си отишъл при Навални ,където е мястото на всички предатели и родооотстъпници!
467
1
 
13
 
! Отговори
Американофилите, преди 3 седмици
бе помагайте бе! Наркоманчето му иде края!
466
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За какви провали говориш психопат?!Война е има и такива неща в нея,но глобално Украйна вече е чао,Днес цяла Украйна е подпалена с ракети!Мислиш,че ако разрешат на наркомана да удари Москва или големите руски градове ще остане нещо от Украйна ли?Ще се мобилизира цяла Русия,ще отидат всички запасняци и ще пометат Украйна като ураган!!!Те още не са започнали руснаците,да не говорим че при евентуален тактически ядрен удар над Киев ще го отнесем целия свят,но си го просят яко укрите!
465
3
 
15
 
! Отговори
Россия=Психиатрия преди 3 седмици
След Курск укро-нато-хитлеровците ще са излекувани отново!
464
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Россия=Психиатрия 479 - Е как да стане като зелника не е обявил война на Русия? И смее ли?
463
0
 
11
 
! Отговори
Россия=Психиатрия преди 3 седмици
Още две години лечение и психясалия запада ще се поизлекува за идните 30 години! :)
462
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То ЕС и САЩ са терора. БрюкселскитеКурветини на сенилниятБабишкер! Русия, Унгария, Сърбия са едни от малкото останали нормални държави в които Мюсли няма да те и$насили и $бие а ЛГБТ-ЕкоДжендерНАТО активист няма да те съди, че не позволяваш да се гаври с децата ти! Аз не искам АтлантикПедофилия и АфроЕвропейски анти-човешки ценности! Зеленски тръгна на турне и просия - това беше целта на "атаката" - повече поръчки на оръжие за САЩ!
461
16
 
3
 
! Отговори
Россия=Психиатрия преди 3 седмици
Още един подобен провал като в Курск и самите боляри наПосмешището в Кремъл ще го смъкнат от власт. Провал в битката за Киев, провал в Херсон, провал в Харков, провал във Курск, колко време си мисли че ще го търпят?! Отделно марша на Пригожин миналата година показа на цяла Русия че царя е гол.
460
1
 
18
 
! Отговори
Смешник преди 3 седмици
Тоя съвсем изплиска легена Изглежда дрогата му идва в повече След като навлезе в Курска област какво очаква Путин да го гали
459
1
 
4
 
! Отговори
Баба му НациРуква! преди 3 седмици
ади са майкрософирайте лицето на Зелски от снимката, според снимка на Адолфиенски Хитлеренко така че да му лъснат бузите а под носа му да го обричат така сякаш му текат два нафтовисопола, и преминете ч черно-бяло да видим приликата което ще докаче че едната от двете му баби е била заплодена от Адолфенко нейде из храсталаците на пролетния Днепър. -типична укр Руква (смени местата на Р-то и К-то)
458
1
 
10
 
! Отговори
Дрънтиенко преди 3 седмици
Аз лично на теб бих ти помогнал,като ти осигуря много здраво въже и едно столче,което ще ритна като му дойде времето.Ти си един украински фашист,който трябвяа да бъде обезвреден и то скоро.
457
1
 
12
 
! Отговори
До Психиатрия нещоси преди 3 седмици
Я само обясни ми как виждаш да бъде унищожена Русия?!1.Имат стотици Ядрени оръжия?2.Имат най-голяма територия?3.Огромни разстояния,не е така гъсто населена както големите американски градове,за европейсите гъсто населени няма смисъл да коментираме.4.Ако настане ядрена война как ще бъде унищожена страна с такива размери?5.Удър в Москва с ЯО ще значи, ответен удър във всички Европейски столици+Цяла Северна Америка!6.На САЩ им стига една ядрена бомба в Йелоустоун и САЩ е чао?!
456
1
 
11
 
! Отговори
ъ преди 3 седмици
Къде пак ще спира тероризма Зеленски? В Курска област ли? Началниците се мислят за много хитри и се мъчат стъпка по стъпка да вкарат Русия в голяма война, същевременно изкарвайки натовските държави невинни. Но кремълският тарикат е хитър и стъпка по стъпка унищожава конвенционалното въоръжение и боеспособните войски на Украйна, и на цялото НАТО. Пък кой е виновен за една война се решава накрая от победителите.
455
0
 
13
 
! Отговори
Ако дървашите от преди 3 седмици
ЕС или НАТО се намесчт, това се превръща в световна война и когато бомби западат покрай къщите ни....те тогава много клавиатурни джедаи ще осъзнаят, че реалността е куч/ка и ще се подрискат.
454
18
 
4
 
! Отговори
Россия=Психиатрия преди 3 седмици
Руснаците може и да ги баламосват, че това е СВО но за Украйна това си е тяхната Велика Отечествена война. Крайно време е Запада да премахнат всички ограничения за ракетите и агресора да бъде ликвидиранОще на руска територия преди още да стъпили в Украйна. Това има предвид Зеленски.
453
4
 
17
 
! Отговори
Слава на Русия-Путин преди 3 седмици
На времето Путин попитал Клинтън,може ли Русия да бъде приета в НАТО?!Отвърнали му твърдо НЕ!Но защо не, защото САЩ продава оръжия и се издържа чрез войни и локални конфликти,използва НАТО за бухалка!!!Как Русия ще е в НАТО и да им вземе половина пазар с оръжия!!!Който разбрал разбрал!!!
452
2
 
9
 
! Отговори
Бирата преди 3 седмици
Русия каза,че не само самолетът ще е легитимна цел,а и летището от което е излетял.И няма от какво да се притеснява,дори и от ядрена война,в която половината ще оцелее,но не и САЩ и ЕС.Въпрос на размери и на брой оръжия,балистичните не се свалят като обикновените ракети лесно,ядрени дронове по дъното на океаните,които могат с десетилетия да кръстосват и някой да е куку,че да се върже на този,че да го спасява.А и дори не използват някои неядрени оръжия,поради разрушителната им сила ,но срещу друг
451
2
 
9
 
! Отговори
Явно преди 3 седмици
Го е страх терориста сам да си сложи въжето.
450
1
 
10
 
! Отговори
нарко войни преди 3 седмици
когато терористите реват....че ядат бой!