Деветима са задържани при протестите в София

За част от тях е получена информация от самите протестиращи
18 юни 2013 21:33,
81
Деветима са задържани при протестите в София
Снимка: БТА

Деветима са задържани в столичното Пето районно управление на полицията след началото на днешния протест в столицата - до 20 часа, съобщиха от МВР.

За част от задържаните е получена информация от самите протестиращи. У някои са намерени хладно оръжие и други забранени при посещение на масови прояви предмети. Има и такива без документи за самоличност.

Служители на реда са разпознали мъж, който снощи хвърлял предмети по време на протеста пред централа на една от политическите партии. Той също е задържан.

С помощта на гражданите са локализирани групи, за които има данни, че подготвят безредици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПодМаса Сидеров се опитва да се изправи :DПротестите са мирни, и хората заслужават добър живот. Чудесно е да видя народа единен и възпитан. Европейско поведение!
7
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До james1-да бе ,като когато запалиха парламента!~Е ,.тая лъжлива и крадлива седесарско-герберска семка няма изчезване!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До HitlerШегаджия!
5
5
 
54
 
! Отговори
антиорех преди 11 години
Това са привържениците, които Атака обеща да докара от провинцията; непознати лица по-лесно правят зулуми. Хвърчащите снощи бутилки и камъни са били от атакисти, нарочно засанали от двете страни на барикадата, за да провокират не само протестиращите, но и полицията - да видят дали някой полицаят няма да си изтърве нервите, че да се обявят за жертви на МВР. Не им завиждам на полицаите. Желая им здрави нерви.
4
1
 
23
 
! Отговори
Спиш ли юроде? преди 11 години
! Само дай ми околийския с жандармите и ми дай 1000-2000 лева. Да ти събера аз тебе, приятелю мой, ония ми ти синковци от кол, от въже, тъй 40-50 прангаджии и да ги наредя в две-три кръчми по краищата, да им подложа по ведро на глава, па да им извикам: "Ха бакалъм! Да живее България!" Хе-е! Тука ли си, Пенке ле!... Като накървят ония ми ти изпъкнали очи, като почнат да вадят от поясите ония ми ти ножове, да ги бучат по масите, като дигнат една олелия с ония ми ти прегракнали, дрезгави гласове - страх да те побие! Па земи, че поведи през нощта тази страхотия през сред града... Опозиция ли?... Д
3
6
 
42
 
! Отговори
До N2 преди 11 години
За съжаление (най-вече благодарение на покъртителната ти профилна снимка), коментарите ти, на няколко пъти ми привличат вниманието. Не мога да повярвам колко глупави хора съществуват по тази земя...
2
57
 
14
 
! Отговори
varg преди 11 години
''Мирните '' протестиращи
1
11
 
92
 
! Отговори
българин преди 11 години
Волене, ти с биячи ли искаш да ни плашиш??? С тези плюнки ??? На колене пред народа жалък предател!!! Моли се да ти прости!