Гайтански пред адвоката си: Не съм мишок, за да се крия

Той се яви преди два дни, но беше върнат, казва Константин Симеонов
17 авг 2024 09:55, Нели Христова
109
Гайтански пред адвоката си: Не съм мишок, за да се крия
Снимка: БГНЕС

Гайтански се яви, за да бъдат извършени следствени действия, не се е "предал". Това заяви пред bTV адвокатът на Румен Гайтански-Вълка Константин Симеонов.

Припомняме, че вчера Симеонов, разкри, че неговият клиент е направил опит да се предаде на властите още в предишния ден, но е бил върнат. Гайтански се е свързал с разследващите инспектори от Комисията за предотвратяване на корупцията (ПК) и е уговорил среща за явяване пред комисията вчера следобед.

"Той се яви преди два дни, но беше върнат. Очевидно нямаха готовност или избираха кога да бъде мярката за неотклонение в съда, очевидно дежурните прокурори не ги устройваха."

"Аз не съм мишок, за да се крия", казал Вълка на защитника си преди да реши доброволно да се яви пред властите.

Според него, няма как Гайтански да е подбудил главния изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) към присвояване на средства. Константин Симеонов изрази недоумение относно обвинението и подчерта, че кредитната политика и решенията за отпускане на кредити са изцяло отговорност на банката, а не на клиента.

"Целта е ясна - политическа. Атаката е срещу Ахмед Доган, разбира се", каза адвокатът, разкривайки връзка на разследването с Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
3
 
! Отговори
K преди 1 месец
Не,ти си вълк с миша опашка
75
0
 
2
 
! Отговори
Заяц преди 1 месец
Значи Джери да се крие. Хората казват ако си на високо не режи. Ако си в низините не строи. И кво остана за нас? Да си правим каквото си поискаме...
74
0
 
13
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Простичко е. Меди урежда този кредит на Гайтански. Идва време, когато Меди и Шиши се хващат за гушите, заради 100 млн. лв. Шиши наклепва Вълка за кредита, защото знае, че от тези 148 млн. Меди получава 30 млн.лв. , за да си погаси дълговете на ТЕЦ-Варна. От своя страна Медито пък иска имунитетчето на Шиши, във връзка с аферата КТБ, за която със сигурност има компромати. За нас остават пуканките. А този на снимката не е мишок, цел плъх е...
73
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ни си мишок а плъх,крадец ,мушеник
72
0
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Аууууууууууууууу Ха ха ха
71
1
 
2
 
! Отговори
емо преди 1 месец
престъпно капиталистическо общество - престъпниците са навсякъде: в бизнеса; в управлението; в прокуратурата и т.н., а свестните хора в това общество ги считат за луди /по Ботев/.
70
1
 
11
 
! Отговори
Ивайла Бакалова преди 1 месец
С този грозен червен чичко съм играла на джобен тенис.
69
1
 
4
 
! Отговори
Малкия дявол :) преди 1 месец
Нещо актуална снимка? Че не знаем как изглежда сега. С рога ли е или ги е свалил :)
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вълка е играч. Кефи ме. Църкат тука срещу него.
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чиновника си клинчи в работно време, какво като е дошъл вълка, ако ще и крипто-кралицата да дойде все тая.
66
0
 
2
 
! Отговори
алооо преди 1 месец
абе до кога държавата ше се съобразява с вълци , черепи , брендовци и подобни доказани многократно престъпници ?! в затвора и да хвърлят ключа или при тракториста
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От 20г все една и съща снимка му търкаляте. Покажете го, да го видят хората СЕГА, в цялата му "красота и блясък"...
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нямате ли актуална снимка, защото въпросният Вълк е вече на 67 години.
63
1
 
5
 
! Отговори
Интерпол преди 1 месец
"Гайтански пред адвоката си: " не съм мишок и прасе като контрабандиста Бойко Методиев Борисов за да се крия в задните части на Пеевски, откъдето съм се пръкнал, защото не ме е раждала майка "
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не е мишок, а какъв е като се е захванал със Стоян-Противния и серДоган? Алчен плъх?
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 17 Моята къща е боядисана в същия розов цвят. защо не? Красиво е и в много средиземноморски стил. Изглежда си свикнал само със сивото на панела.По същество - със сигурност ще бъде трудно дори да му се формулира обвинение, колкото и да не ни харесва
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изпуснала съм да платя данък за наследствен имот 180лв- общината ме дава на ЧСИ и платих 1600лв- няма мърдане- блокираха ми пенсия- това е за 180лв- значи има как!
59
4
 
6
 
! Отговори
Анализ преди 1 месец
Ха ха ха! Тъй като САЙТЪТ Е ПРОРУСКИ И МНОГО ЗАЩИТАВАТ ГАЙТАНСКИ, СТАВА МИ НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ ПАРИТЕ СА ОТИШЛИ НА ИЗТОК, ДАНО ИМ ПРИСЕДНЕ!!!
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На прокуратурата силите й стигат до размахване на бухалката, заповеди за арест и дотам. Да събере доказателства за съда хич я няма. В съдилищата обвиненията падат едно след друго и накрая следва освобождаване на задържаните поради липса на доказателства за извършено престъпление. Върнете се 3 г. назад, когато при всяка изява на Гешев той говореше за обвинения в 19 престъпления Божков. Колко от тях вече отпаднаха? Божков в панделата ли е? По този път ще мине и Вълка. Ще му върнат и колите!
57
0
 
1
 
! Отговори
До 57 преди 1 месец
Не знам до кога пишеш, но не съм ти колега. ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКИ СА В КЮПА, НО ЗАЩО СА ВЪРНАЛИ ГАЙТАНСКИ СЛЕД КАТО САМ Е ОТИШЪЛ? МОЖЕ БИ ЩЕ ЧАКАТ ДА ЗАЛОВЯТ И МАВРУДИЕВ, ЗА ДА ИМА ЦЯЛОСТНО ОБВИНЕНИЕ?! ХА ХА ХА. А ТОЗИ, КОЙТО НЕ ВРЪЩАЛ - ЧИСТ КАТО СЪЛЗА?! ХА ХА ХА.

Спонсорирани публикации