Николай Марков няма да участва на изборите с "Величие"

Нарече политическата партия "нещо"
13 авг 2024 11:54, Инна Ангелова
138
Николай Марков няма да участва на изборите с "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Няма да участвам на предстоящите избори с нещото "Величие" или други подобни субекти. Пожелавам на всички приятели и врагове успех и полезни уроци по пътя, който са поели”, обяви Николай Марков.

Той отново подчерта, че името му се използва неправомерно в предизборната кампания на бившите му съратници от разпадналата се партия “Величие”.

"Провеждат се открити и закрити партийни и полу-партийни срещи с активни граждани и обществеността във връзка с предстоящите избори. Получавам информация, че масово се подвеждат хора, дори с лични телефонни обаждания, чрез некоректно използване на моето име. Предупреждавам всички мои симпатизанти и последователи, че не участвам в никакви политически проекти! Всяко споменаване на името ми в този контекст е манипулация и лъжа. Не се подвеждайте! Моля да предупреждавате и всички ваши познати и приятели за опасността да бъдат подведени", отбеляза Марков.

"Всеки политически претендент и евентуален лидер трябва да има собствено лице и да печели привържениците си с него. Особено неприятно ми е когато бивши партньори, с които вървим вече по различни пътища, злоупотребяват по най-грозния и подмолен начин”, допълни народният представител.

Марков посочи, че липсата на доверие е една от причините за разпада на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от Избори 2024
Не е драма, ако Калин Стоянов не е министър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
това момче се усети че не става и навреме се оттегли да не се резили повече
126
0
 
1
 
! Отговори
Лора Панева преди 3 седмици
Никой никога в последните срещи с хората не е казвал, че Марков е във Величие, напротив! Нито се използва името му! Пак дрънка лъжа след лъжа, да се покаже колко е велик. Ами не е! Съдбата му е забвение. Няма по бързо продал се политик. Толкова хора му вярваха...
125
1
 
0
 
! Отговори
Роза ВАСИЛЕВА преди 4 седмици
До Възрожденец- дОКАЗА СЕ ЧЕ рАЗГРАЖДАНЕ СА СТАР ПРОЕКТ НА герб ПО ПОРЪЧКА НА АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ. ГЕРБ още навремето го бяха назначили за директор на ист.музей, без мсякакъв стаж. После и Каракачанов каза, колко често Костя пришпкал при Боко в Бояна. А днес гледах клип на военната организация Васил Левски. Там пък какви данни за Костадинов казаха...не ми се говори. Отврат, алчност и предателство.
124
1
 
2
 
! Отговори
Роза ВАСИЛЕВА преди 4 седмици
До До троловете долусРЕШУ мАРКОВ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ, ОСВЕН ХИЛЯДИТЕ МУ ЛЪЖИ. И ВИДЕАТА ЗА ТЯХ НЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ИВЕЛИН И ПАРТИЯ ВЕЛИЧИЕ ГО ВКАРАХА ТОЗИ ЧУВАЛ С КАРТОФИ С ТЕХНИ СРЕДСТВА В ПАРЛАМЕНТА, НО ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ПРОДАДЕ, ЗАЩОТО Е СТРАХЛИВЕЦ. А НА ИВЕЛИН МУ ПРЕДЛОЖИХА 200 МИЛИОНА!!! 200 МИЛИОНА ПЛЮС ЦЯЛА ВАРНЕНСКА ОБЛАСТ И ПАРКА ДА ЦЪХТИ, НО ТОЙ ОТКАЗА! НЯМА ДРУГ ТАКЪВ КАТО НЕГО. И ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ГО СРАВНЯВАШ С РЛУЖЕКА ЛЪЖЛИВ МАРКОВ. ЩОМ НЕ МОЖЕШ
123
0
 
3
 
! Отговори
Роза ВАСИЛЕВА преди 4 седмици
До Лслс- А ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ НА 10 ЮНИ НА ИВЕЛИН СА МУ ПРЕДЛОЖИЛИ 200 МИЛИОНА, ДА ВЗЕМЕ И ЦЯЛА ВАРНЕНСКА ОБЛАСТ И ПАРКА ДА ЦЪФТИ, НО ОСТАНАВЛАТА ЧАСТ ОТ бЪЛГАРИЯ ДА ОСТАНЕ ЗА МАФИЯТА? ТЕ ВЪОБШЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ИВЕЛИН Е НАПРАВИЛ ДАРЕНИЯ ЗА НАД 30 МИЛИОНА ЛЕВА НА ОБЩИНАТА, ЗА ЦЪРКВИ, ЗАЛЕСЯВАНЕ И Т.Н. ТИ ВЪОБЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЕШ, ОСВЕН ДА ПЛЮЕШ СВЕСТНИТЕ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ. С ТАКИВА КАТО ТЕБ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.
122
0
 
2
 
! Отговори
Hhh преди 4 седмици
Аман от психопвседо патреоти, колко се смениха и какво направиха, само едни голи закани и празни приказки, тотал щета са тия и крадат като за последно от народа, иначе големи патреоти
121
3
 
2
 
! Отговори
Лслс преди 4 седмици
Ибелин няма толкова много почитатели, че да влезе в парламента
120
4
 
1
 
! Отговори
Политкоретен преди 4 седмици
Държа да отбележа, че видях с очите си видеозаписите, в които Михайлов твърди, че полковникът е избран за председател на Величие, че отговорността ще е само негова, че Михайлов няма да се меси в политиката. Няколко месеца по-късно записите зачезнаха от нета. Оказа се, че никакви документи не са задвижени за председателството на Марков. Михайлов обяви, че ще влиза в политиката и че полковникът е нелегитимен. Та кой излъга в крайна сметка? И кой иска пари от хората? Марков?
119
6
 
1
 
! Отговори
До троловете долу преди 4 седмици
Аз пък ще гласувам за Марков! До тук не видях нито едно доказателство срещу него, а срещу Ивелин имаше много. Ивелин разцепи парламентарната група, именно той започна да злослови срещу депутатите и срещу Марков, защото не му играели по кефа. Марков не говори нищо лошо за никого, а Ивелин и Киро Брейка го плюят всеки ден от месеци. Давайте си парите за парка, щом сте толкова глупави. В това време Марков почна да изпълнява обещанията си едно по едно.
118
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 117 и аз гласувах за него, но този път ще гласувам за Ивелин!
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
118 уволниха го от нбу
116
2
 
7
 
! Отговори
Ангелина преди 4 седмици
ЦИНИЗЪМ Е ТОЧНО МАРКОВ ДА ГОВОРИ ЗА "ПОДМОЛЕН НАЧИН".ТИ СТИГНА ДО НС ВЪРХУ "ГЪРБА" НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ,А НЕ ОБРАТНОТО. ТИ - НИКОЛАЙ МАРКОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ В НИТО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ФРАКЦИЯ В НС ,НЕ САМО В "НЕЩОТО ВЕЛИЧИЕ",А НАЙ- ВЕРОЯТНО И ПРЕПОДАВАТЕЛ .ДОРИ НЯМА ДА ТЕ ТЪРСЯТ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ ,ДА СЕ ПРАВИШ НА "АНАЛИЗАТОР" .ХОРА ,КАТО ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ МОГАТ ДА БЪДАТ НАВСЯКЪДЕ САМИ ,А ТИ НИКЪДЕ.ДОРИ И ТЕЗИ ,КОИТО ТЕ КУПИХА ,НЕ СИ ИМ НУЖЕН ПОВЕЧЕ.
115
1
 
9
 
! Отговори
H преди 4 седмици
Проклет предател гласувах за теб. Предаде най близкият ти човек който ти помогна. Ти си откровен Юда. Проклет да си
114
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
тоя не си струва и плюнка по него, ама се пак шъ съ израча върху чичо Кольо виртуално хрррр-ааааач храч, плюююююююфффф
113
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ваше Величество вие сте гол
112
0
 
10
 
! Отговори
русофил преди 4 седмици
че то всяка партия, която сложи шизомарков в листите си автоматично си вкарва автогол бе ахахахах
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
тоя прасун повече политика и студиа няма да види никой неще да го кани че умира рейтинга
110
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Предателите никой не ги иска.
109
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като не проповядва някаква доктрина, никой не е против него. Да си върви по пътя
108
8
 
8
 
! Отговори
Възрожденец преди 4 седмици
Този път ще гласувам за Величие.. видя се, че Костадинов и марков са патерици на герб