Русия превзе ключово село до Покровск в Украйна

То се явява логистичен център
18 авг 2024 15:49, Александър Попов
141
Русия превзе ключово село до Покровск в Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия заяви днес, че е превзела село на около петнадесет километра от град Покровск, важен логистичен център в Източна Украйна, към който се е насочила от няколко месеца, предадоха Франс прес и Ройтерс.

„Благодарение на активните действия“ руските сили „освободиха село Свиридоновка в Донецката народна република“, се казва в изявление на руското министерство на отбраната.

Ройтерс предаде, че за момента не може да потвърди достоверността на това съобщение за Свиридонивка (на руски Свидидоновка) от бойното поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от За да се разбираме
Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
29
 
! Отговори
Еврогейец преди 4 седмици
Напишете че и украинския град Ню Йорк,днес падна.Руснаците са го прочистили окончателно.
91
1
 
13
 
! Отговори
Фитока преди 4 седмици
Поразгледах видеа и тези от АХМАТ пращат пленниците в килиите след като кажат Слава на Россия,Путин Лучшей и АХМАТ сила.Един взе да се обяснява,че е руснак от Одеса,а те го питат за Россия каква е,Путин какъв е и Ах на ат кои са.Бе никаква вяра им нямат.
90
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това за което не се пише е че навсякъде останалите в селата и градовете украинци излизат и посрещат руснаците като освободители.В цяла Източна Украйна е така.Хората там искат в Русия.
89
0
 
11
 
! Отговори
Абе може да се преди 4 седмици
Потвърди ,може и още как ,но всичко това не изнася на САЩ , Великобритания и Запада. Къде е телевизия RAI да го потвърди а? Значи когато САЩ и НАТО губят във войната се мълчи и се ръси каква ли не пропаганда за уж дадени помощи на Украйна а всъщност се дават заеми към Украйна които се плащат от европейските данъкоплатци.
88
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Предните седем пъти все бе нещо от сорта група смъртници на2 три мтлб та водени от някакъв Т72/90с зАвариен курник от горе гилата през къра и ги запукват дрони и артилерия някой оцеляват други не. .А вечерта Ру агит отдела обявява превзели ..и след два дена пак ...И сега едва ли е по различно
87
3
 
15
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
На каво се радват укрите на едно село Русия потопи цяла украйна няма да има преговори няма и да има Украйна а защо не сащ и НАТО
86
2
 
14
 
! Отговори
До 98 преди 4 седмици
Знам кой е ама не ме интересува Украински компексар не ти ли е ясно ,а като всеки нормален човек ,не ми харесва украинската селения и простотия ,а ако не бяха убили руския цар нямаше изобщо да си помислиш сега за тая Украйна
85
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Факт осем пъти до сега все го обявяват за взето а то все в сивата зона ...Ниши непречи една снимка с геолокация и да я пуснат два три часа по късно но ц бихте Ночево Зеро само циганскихвалби руска му работа
84
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Превзели чушки За осми път Тоя месец след два дена пак ще го превземат ама тоя път в профил ,твърде много рускацигания .
83
1
 
6
 
! Отговори
Чупакабра преди 4 седмици
Добра новина.Дано има и още освободени градове и села.
82
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Е как не може да се потвърди като клипа с вдигнатото руско знаме може да се види от всеки.Скоро и Покровск
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Село,бе! Село! Заедно с ключовете от къщите..
80
2
 
11
 
! Отговори
Глиган преди 4 седмици
Киев беше превзет за три дни,и после какво стана,?Излъгаха Русия,кой беше в групата за преговори Джонсън и Урсула,те така и казаха,не не,само война,Ние ще ви помогнем, Русия няма шанс, истината боли,кравари печелят най много,от конфликта.
79
10
 
1
 
! Отговори
пак аз преди 4 седмици
И както знаем всички "освободи" означава "заличи от лицето на земята" щото те по друг начин не могат. PaшиcTka му работа!
78
8
 
1
 
! Отговори
бял флаг черепикости преди 4 седмици
Голям праз превзели някакво село. Украинските войски са пред москва .
77
9
 
2
 
! Отговори
Кара преди 4 седмици
Браво, след 900 дни втарая в Мите превзе едно селце. А, какви ги разправяха блатниците: Киев за три дни, Лисабон за седмица...
76
8
 
4
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 4 седмици
Абе, Киев превзеха ли го вече:)))
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Колко жалко е да си Укроп и да трябва да мреш само защото си ***
74
2
 
6
 
! Отговори
Кос преди 4 седмици
До Минуващ давай допълнително на бандерите ве Йовчо, никой не те спира... и на флейта им посвири ако искаш
73
4
 
11
 
! Отговори
Лукавият преди 4 седмици
Лошо им се пише на укрите.Най боеспособните беларуски части са на границата.Само чакат заповед на Лукашенко и ще се втурнат към Киев.От границата до Киев е има няма 50 км.За ден два ще са там.Естествено преди това трябва да заиграе артилерията и след това беларуските танкове да направят танков скок към Киев.