БСП вика министри в НС заради Паметника на Съветската армия

Демонтажът на паметника бил вандалски акт
76
БСП вика министри в НС заради Паметника на Съветската армия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заради демонтажа на Паметника на Съветската армия БСП поиска изслушване на министъра на културата, министъра на регионалното развитие и благоустройството, както и директора на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор.

Социалистите настояват това да стане утре.

Георги Свиленски обясни, че вчера на среща между левицата и премиера Николай Денков е поел ангажимент да даде цялата документация на социалистите, но досега те не са я полуичили.

„Това, което се извършва в центъра на София, е един варварски акт, без документи, без указания, без планове, без нищо, което да се доближава до закона“, скочи Свиленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И пловдивската Альоша чака да я гътнат!
13
1
 
12
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 8 месеца
АБЕ, УТЕПАХА ЛИ СВИНЕНСКИ...ХАХАХАААА
12
4
 
4
 
! Отговори
дедо ви преди 8 месеца
до анонимен 7 : е дс кви са били , нали са създадени от комунистите . не защитавам дс внука , но за събарянето се обсъждаше още преди да се чуе за внучето камоли да е кмет .
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от XXXVIII народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой 37 от 5 май 2000 г.Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа.NO COMMENT-вижда се,кои са варварите.Прест.ъпници!
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До отвратително - В името на същия народ, в чието име сега събарят паметници.
9
3
 
13
 
! Отговори
отвратително преди 8 месеца
ало комуниститеее , та вие избивахте хора криейки се зад *в името на народа* ! в името на кой народ бе комунист свиленски ???
8
8
 
7
 
! Отговори
аз преди 8 месеца
Сега трябва да разрушът всички паметници останали от османската империя.Всички джамии ,разни турски обекти ,всичко останало от османската империя окупаторка и поробителка под ножа.Също така трябва да се премахне паметника на американците бомбандирали София (защото е непровокирана агресия) Също така ДПС трябва да се забрани защото членовете им са турски агенти.Ако няма еднакъв аршин ни чака гражданска воина.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До дедо ви - Сбъркал си адресата, това го кажи на ДСкмета кофийски, не на Свиленски!
6
4
 
14
 
! Отговори
дедо ви преди 8 месеца
Това, което се извършва в центъра на София, е един варварски акт, без документи, без указания, без планове, без нищо, което да се доближава до закона, скочи Свиленски. Само да кажа на свиленски да не скача , защото точно това е правила бкп когато са извиквали хора и те са изчезвали след уж разпита , и не само в София !
5
5
 
3
 
! Отговори
До тцтцтц преди 8 месеца
Сега е същото,но сервилността е към предишния враг.
4
4
 
25
 
! Отговори
тцтцтц преди 8 месеца
Вандалско беше поведението и слугинажа ви 45 години към СССР.Вандалско беше затварянето на църквите през този период и преследването на вярващите християни. Вандалско беше избиването и унищожаването на интелигенцията ни след 1944г.
3
3
 
16
 
! Отговори
Коледен подарък преди 8 месеца
Е, трябва да има Коледен подарък за софиянци все пак ;-) Затова се бърза толкова
2
6
 
21
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 8 месеца
ДА ВИКАТ И АРМЕНСКИЯ. ПОП, АКО ЩАТ.......ВЕЧЕ Е СВИРЕНО!!!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Малко след дъжд качулка......