Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!

Не искам дъщеря ми да живее след време в джендърска държава, заявява той
20 юни 2024 15:28, Нели Христова
334
Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!
Снимка: БГНЕС

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите. Не гей парад, психиатрия трябва за такива! Пълна подкрепа за Шествие за семейството! Това написа заместник-председателят на ВМРО и общински съветник в София Карлос Контрера в личния си профил във Facebook.

Повод за острата му реакция е разрешението за провеждане на "София прайд“, на най-голямата задушница – Черешова.

Ето и цялата позиция на Контрера:

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите, няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак. Всичко това ще е гарнирано с кич, група травестити с пайети, голяма доза зяпачи, за които гей парада е шоу и т.н.

За да е перверзията по-голяма, тазгодишният гей парад излиза с лайтмотив какви родолюбци били, колко обичали Родината, като за целта някои от тези, които не могат да решат от кой пол са, ще се появят в народни носии. Перверзия, особено на фона на това, че феновете на гей парада редовно осмиват хоро пред Народния театър, на всеослушание се изказват как носията била ганьовщина, а който не им подкрепя дивотиите е ретрограден тип, който биел жена си. След като откраднаха дъгата на децата, сега ще се гаврят и с народните ни обичаи. Естествено, за да оправдаят собствената си перверзия. Не гей парад, психиатрия трябва за такива!

Шарените джендъри, както точно ги е описал българският рапър Устата в песента си, търсят непрекъснато скандали и внимание, защото на българите отдавна им писна от воплите им. С други думи това са страшни досадници, които освен с хомосексуалност с нищо друго не изпъкват. Затова развяват сексуалната си ориентация като знаме, белким някой ги забележи колко са значими. Не, не са. И никога няма да имате нормални семейства. Между другото е добре да се изследва въпросът как се гонят и трепят по между си т.нар. еднополови двойки, понеже много им знае устата по темата "домашно насилие“. Хубаво е МВР да почне да води статистика за т.нар. гей драми, някои от които завършващи със заплахи, преследване, клепане и даже с убийство. Толкова за тези "цветенца“ и "пеперудки“, проповядващи уж любов.

И понеже са тежко банални в исканията си - затова и ходят, дразнят, квичат за права и се правят на маймуни, защото очевидно някак трябва да се изпъква, а и да се оправдае смученето на пари всяка година от донорите, финансиращи и "София прайд“, и една камара НПО, които уж защитавали някакви права на някого.

На 22 юни ще отида на Шествие за семейството, за да  видят шарените джендъри, че има контрапункт на тяхната патологична лудост. Нещо повече - да се види, че в българското общество не сме малцина тези, които смятаме, че в нашето ежедневие трябва да се придържаме към националните си и християнски традиции. И най-вече ще отида, защото не искам дъщеря ми да живее след време в извратена, джендърска държава!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от Ваканция
Българинът иска лукс почивка и е готов да плати повече за ваканция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 дни
На умрелите им е се тая !
254
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Колко удобно е да няма Бог за някой, мисли си че всичко ще му се размине. Да, да, ама не
253
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Заради Путин вече ми призлява като чуя за православно славянство и традиционни ценности. Аман от измислици.
252
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Някой да ми отговори защо Исус( Бог) няма жена, не е женен, няма и деца ? Какво общо има Контрера еднин НеоНацци- фашисттт слуга на Путин има общо с православната религия?
251
3
 
4
 
! Отговори
Иво преди 6 дни
Всеки народ си заслужава своята участ.Перифразирам малко великата мисъл. Докато има хора които се съгласяват с извращенията и търпят такива простотии ще сме толкова зле. След като не си наясно кое е правилно и кое е вредно то ти си роб. Послушко който се съгласява със всичко само да не си нарушава спокойствието. Само че това поведение е бумеранг който ще го удари във кухата глава. Като чета по горе какви дебилски изказвания има, направо ми се гади. Айнщайн е прав за вселената и човешката глупост
250
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ако някой ми покаже Бог ще се замисля дали да вярвам в него! Вярвайте в доброто от човечеството , а не в нещо измислено! Ако наистина вярвате в БОГ, Контрера нямаше да е вашия човек и ако бяхте вярващи щяхте да защитавате гейовете от подобни хора като Контрера. Не, че той самия е сигурен в половата си ориентация! Само Руската ориентация е сигурна. Интересно е че Путин има извънбрачно дете! Това да ли се възприема от религията?
249
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Гейовете са вярващи , аз не съм гей и не вярвам в измислената история от преди 20 века! Само недоразвит може да вярва в писания от преди 20 века с цел да контролира масите! Бог не съществува! Ако съществуваше нямаше да има Русия, болести и всичко лошо! Щеше да се бори за онеправданите, каквито са гейовете! А не да позволява хора като Контрера, Бойко и подобни да влизат по- църквите! Агентурата от ДА и Москва управлява БГ църквата!
248
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Къде е Бог? Най-много гейове има в църквата! Аз не съм гей! Гейовете са едно от най-вярващите в Бог! Това е защото са емоционални! В нашата църква има доста агенти от ДС! До сега управляващите в църквата са от ДС! Ако Контрера е представителя на църквата, аз никога няма да бъда религиозен! Религията не проповядва омраза! Ако има Бог, тогава защо ме разрешил да има гейове и защо Бог няма деца? Има много въпроси на които да си отговорите!
247
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Бог съществува, гейове!
246
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Една "защитничка" на този позор неистово се опитва да противопоставя войната в Украйна и възмущението ни от гейпарада. За ваше сведение не само русофили не одобряват вашите действия. Ако не одобряваме войната, значи трябва да одобраваме вас, така ли?!? Посягате на Бог, в желанието си да унищожите ценностната система на обществото. Е, успяхте ли? Съмнявам се
245
1
 
3
 
! Отговори
Момичето от Дания преди 6 дни
Контрера да разкрие кой плаща за тези демонстрации, защото повечето участници са полупрофесионални ,,протестъри". Те дори си имат нещо като организация и си разпределят участията, за да се договарят с поръчителите. Та тук това е въпросът: кой плаща? Защото резултатът е, меко казано, доста противоречив. Познавам истински ЛГБТ хора, които са против този циркаджийски ,,парад", тъй като така обществото се настройва срещу тях.
244
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Контрера защо се казва така и какво Българско има в името му?
243
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Контрера да каже кой се намесва в избора на патриарх и защо. Дали наистина са Американците или Русия и защо? Дали ако имаше Бог щеше да позволи на Русия да убива деца и тяхните родители , баба и дядо? Гейовете са дразнещи , но не нараняват други хора. Не правят нищо лошо с прайда, докато Вие Русофилите наричащи се патриоти само вреди нанасяте в обществото, като създавате само омраза и подкрепяте убийци!
242
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Бог не съществува, а гейовете съществуват! Това е нещо което трябва да го проумеем!
241
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Като прочетете по-надолу словоизлиянията на тези пеперуди, ще разберете колко са нуеравновесени. От колко години по света и у нас се правят гей паради ежегодишно? И питам - нещо променило ли се е досега в отношението на обществото към тях. Не, не мисля. "Нормалните" ги презират или просто търпят с надеждата и това да отмине някога
240
2
 
7
 
! Отговори
Момичето от Дания преди 6 дни
Повечето участници в това нещо, наречено ,,гордост" (то е също и семейство лъвове) не са никакви ЛГБТ. Същите ,,активисти" могат да бъдат забелязани и на други ,,хепънинги" (много ми харесват тези чуждици, някак харвардски ми звучат...), само че променени в други дрешки. Нещо като нископлатени статисти във филмови масовки, в случая за НПО продукции. Просто малко по-особена професия...
239
2
 
9
 
! Отговори
Истински мъж преди 6 дни
Браво на Контрера
238
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Подкрепям Контрера!! Наистина е възмутително решението на кмета на задушница да се проведе този цирк, както и самото "шествие". Но аз вярвам, че ще дойде ден и обществото ни ще се събуди и няма да търпи повече тези псевдо либерали нагаждачи и техните клоуни, които цял живот не могат да се определят какво са.
237
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Проблема се състои в това че гея не се чувства добре ако другите не знаят че е гей. По тази причина трябва да се покажат какво представляват. Ако не се натрапват никой няма да им обръща внимание. А правата и задълженията на всеки гражданин са еднакви. Не виждам за какво претендират. Просто това са психично увредени нарциси.
236
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хах, това не е първият ром на света, който се възползва от момента, за да изманипулира публика :) Но не се връзвайте на ромски приумици, винаги ще има следващ, който да го замени. Ромите са мнозинство