Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от Общество
Всеки трети медик е над 55 години, медсестрите намаляват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
о тая бръмчалка търси слава, като оная дето пикае на паметника на априлските въстаници Рут не знам каква си .*** пиар .А тая и глас няма , не може да пее
331
0
 
3
 
! Отговори
Aha преди 3 дни
Финансирана е от някое чуждо НПО да отиде на парада и да направи това със знамето.Това е сигурно.Тая НЕ Е гей, но ги подкрепя хомосексуалистите редовно,със сигурност и се плаща за което.И то в много хиляди.Между другото в една Турция подобно действие щеше да и коства перманентно кариерата и със сигурност щеше да полежи в затвор.Да се радва,че всъщност е тук.
330
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Политиците се подиграват с вас от над 30 години, а Вие се сърдите за нещо което не може да повлияе вашия живот с нищо!
329
2
 
2
 
! Отговори
Споко преди 3 дни
Споко, народът ще се повълнува и повъзмущава за поругаването на знамето на Велика България, момата ще я осъдят да плати глоба и всичко ще се успокои, народът ще види, че европедерастията не е нещо лошо, има справедливост за Велика България при европедерастията.
328
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Това е добре обмислено. Европедерастията се превръща в държавана политика налагана от Брюксел, а на българина му дават материал да се занимава със знамето, на велика България която дала коппутеро и писмеността, поругали и знамето моля ви се, и народа се вълнува и пляска, и не вижда какво става.
327
1
 
6
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 3 дни
Щом си го търси и иска да показва провокационно поведение да получи според заслугите !!! Никой не ги преследва в България ,но стават арогантни и нагли !!! Парад на извратеността ,пошлостта и сатанизма !!! Това не е норма и никога няма да бъде !!! Майната и на Мила Робъртс и на подобните и !!!
326
0
 
13
 
! Отговори
Надзирателя преди 3 дни
Затвор за некадърната гадина !!! Тя с пеене е наясно, че до никъде няма да стигне , затова залага на скандали ! Затвор за гадината !!!
325
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
грозотия...
324
9
 
2
 
! Отговори
АРЕ У ЛЕВО преди 3 дни
До АнонименЦървул булгаристански....Щом го е направила,имало е защо....
323
5
 
3
 
! Отговори
ТОЧНО преди 3 дни
Пък ВМРО дават Мила Роберт на прокурор....???Тия нещастници,които продаваха БГ-е паспорти...!!!Ми вие сте за разстрел бе....
322
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Много молим служителите на реда да не се подхилкват докато му свалят показания на това нещо.
321
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
аре го махайте тва, има хубави крака, поругахте ги и ги покрихте с мърсотия - бугаре
320
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Митко изобщо не е баща на Ваня Щерева.
319
5
 
1
 
! Отговори
aZ-ът преди 3 дни
Пълни глупости. Митко Щерев е баща на Ваня Щерева
318
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Между другото, майка й Ваня Щерева няма никаква роднинска връзка с композитора Митко Щерев. Той има дъщери, но с други имена.
317
8
 
2
 
! Отговори
aZ-ът преди 3 дни
За тези, които не знаят. Нещото на снимката , или по-точно нИщото на снимката е котилото на певицата Ваня Щерева. И внучка на композитора Митко Щерев.
316
4
 
3
 
! Отговори
Абе преди 3 дни
Това някакъв *** ли е? Бой в районното от зори до късен мрак-докато му влязат в тъпата тиква-пол, националност, права и задължения
315
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Само дето дроплата трябва да е Робертова, но е решила на британка и американка да се прави. Доказа го й с това долно изпълненение. Трябва вече да има някой наказан, за да не им минава и през ум да се заиграват с национални светини повече.
314
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
За поругаване на знаме до 2 г затвор, за насилие над жена нищо, даже няма и условна. Интересно.
313
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Робърт е по баща! Баскетболиста Роберт Гергов