СДС зад Борисов, все пак

Съюзът реши да подкрепи кабинета на ГЕРБ
25 юли 2009 16:53,
181
СДС зад Борисов, все пак
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

 

СДС подкрепя създаването на кабинет от ГЕРБ, реши днес партията по време на заседание на Националния съвет.

По думите на лидера на съюза Мартин Димитров, кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждане на страната ни от криза.

Според Димитров, основната задача пред бъдещия премиер е ревизиране на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

От СДС окачествиха изказванията на Божидар Димитров, че има агенти в редиците им, като лъжа. 

Доказателство за това са отворените досиета преди изборите на всички кандидати за депутати, според които само Синята коалиция и още една партия нямаха сътрудници на ДС. 

“Да се сипят обвинения по този начин е проява на слабост и гузна съвест”, каза Мартин Димитров.

Той отново обяви, че назначението на Божидар Димитров за министър без портфейл е грешка.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Синята коалиция намекна за възможност да не подкрепи кандидатурата на Димитров поради агентурното му минало.

В отговор Борисов ги нарече „лицемери“, тъй като „ в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Браво, послушно дете е марти, вчера Борисов му размаха пръст, да внимава и да не слуша много костов, и ето днес мартинчо взе мъдро решение. Май решението е взето в Бургас щото в София седесарите искат да го бият. Няма да слиза от новините момчето до месец , просто прави всичко възможно да отклони вниманието от съществения КАК ВЛЕЗНА В ЛИСТАТА ЗА ДЕПУТАТ
119
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 15 години
Гущеров участва в митинг в подкрепа на Пламен Галев и Ангел Христов, който бе излъчен по една от националните телевизии.
118
0
 
0
 
! Отговори
6 преди 15 години
Дупничанинът Емил Гущеров пък е в изключително близки семейни и бизнес отношения със собственика на автобусната фирма Юнион Ивкони Ивайло Константинов. Зад компанията за превози стоят капиталите на най-богатия депутат от ДПС Рамадан Аталай и сина
117
0
 
0
 
! Отговори
5 преди 15 години
Интересни подробности изникват около двама кюстендилски депутати от ГЕРБ-Кирил Калфин и Емил Гущеров. Кирил Калфин дълги години е бил шеф на митницата в града. Уволнен е от поста заради нередовни командировки.
116
0
 
0
 
! Отговори
4 преди 15 години
Името на софийския депутат от ГЕРБ Емил Димитров нашумя покрай далаверата с 14-те дка общинска земя в столичния квартал Стрелбище. Според събраните от проатурата доказателства, с фалшив подпис Димитров се е опитал да присвои парцела, оценяван за близо 14 млн. евро.
115
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 15 години
СДС пак е в центъра на медииното внимание с бъркотии. Пак внася смут и дава храна на простаците безмозъчни да коментират. От към ДСБ е спокойно и "безинтересно". Явно да си лидер не е лесно. Браво на ДСБ, браво на Костов.
114
0
 
0
 
! Отговори
3 преди 15 години
И за да направят приятелството си по-силно и крeпко, още един представител на семейство Кирови вече е в законодателната власттова е Йонна Кирова. Тя е съпруга на сина на Киро Киров Иван, който бе основно действащо лице по време преговорите с похитителите на баща си.
113
0
 
0
 
! Отговори
2 преди 15 години
Цецка Цачева за председател на Народното събрание, като се проследят роднинските й връзки с крупния бизнесмен Киро Киров. Собственикът на компанията за строителна техника, който бе отвлечен и след това пуснат от похитителите си, и Цачева са роднини и са родом от едно и също село-Драгана, община Угърчин. Киров никога не е крил близките си отношения с Бойко Борисов, както и че е един от основните спонсори на партията му.
112
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
Обявеният от бъдещия премиер нов финансов министър Симеон Дянков е братовчед на бившия изпълнителен директор на Икономедия Бисер Боев. Последният е част от бизнес кръга на Иво Прокопиев и името му упорито се спряга за икономически министър. Още по-силни са връзките на Дянков с вицепрезидента на Световната банка Кристалина Георгиева, която е готвена за първи вицепремиер в правителството на ГЕРБ. Бъдещият финансист номер 1 е племенник на Георгиева, което от своя страна най-малкото обяснява и блестящата му кариера в световната финансова институция.
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Кво ревеш,бе?!? Да го унищожават тези мазници! Вдигахте двата пръста,а?
110
0
 
0
 
! Отговори
До Karaman преди 15 години
Ти като истински DUMUS си ходи в ***!
109
0
 
0
 
! Отговори
Бакъра преди 15 години
ПАПУНЯКА Мартин Димитров, слуга на *** Костов, продължава да унищожава СДС! *** са за това, да изпълняват заповеди.
108
0
 
0
 
! Отговори
Karaman преди 15 години
Все се оплаквате, че политиците крадат, ами като имат акъл ще крадат, докато глупавият *** превива гръб!
107
0
 
0
 
! Отговори
chach преди 15 години
az preznavam plamen urukov
106
0
 
0
 
! Отговори
син комунист преди 15 години
Мартине, сектант нещастен, кажи как жена ти работи във Външно министерство на комуниста Калфин в комунистическото турско правителство на БСП-ДПС-НДСВ. Не се прави на "опоциция", ***. Ти си жалък ***, подставено лице на сините и червените комунисти.
105
0
 
0
 
! Отговори
umen преди 15 години
ne e li po skoro SDS parter Borisov nad tqh..mnogo molq da sme po to4ni v faktologi4niq izkaz
104
0
 
0
 
! Отговори
Аускултик преди 15 години
До 97:Господин"номерчо",много пространни разяснения от които нямаме никакванужда.Тези "разяснения",показват само вашият АУТИЗЪМ.Колкото до "Сливите"и "Крушите";знам,че има една синя слива в Брюксел,но отнея нищо не зависи,защото е презряла.Колкото до крушите - сега е техниятсезон и са много сочни и сладки.Хайде ЧАО И НЕ СЕ НАПЪВАЙ ТОЛКОВА!
103
0
 
0
 
! Отговори
ВСЕ ПАК преди 15 години
Ами естествено, че така наречените сини ще са зад Борисов ВСЕ ПАК, защото той държи ножа ВСЕ ПАК, а пък те най-много от всичко обичат да ЛАПАТ от държавната баница ВСЕ ПАК
102
0
 
0
 
! Отговори
ЖЖ преди 15 години
В ГЕРБ вече има повече комунисти, отколкото в БСП. Кой е по-истинския комунист - този от Герб или неговия съмишленик/враг от БСП? Или по-комунисти са тези, които временно от червени станаха сини? И след това, временно, пожълтяха? Не е ли по-правилно да ги наричаме червени комунисти, сини комунисти, жълти комунисти и гербави комунисти, освен това има и турски комунисти, и комунисти, които хем са комунисти, хем не са.
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Тия сини люспи съвсем се объркаха. Днес плещят едно, утре друго. Винаги са лъгали избиратели те. Добре, че вече не са никакъв фактор в политиката.