Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго

Помъдряла, изрусена и на 30, тя вече е в голямата политика
6 авг 2009 13:07,
253
Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго
Сегашната Лила Георгиева. Снимка: eurochicago.com

 

Служителката на Външно министерство Лила Георгиева, която стана скандалноизвестна с еротична фотосесия в личния си сайт, е новият консул на България в Чикаго.

Преди две години, в края на ноември, тогавашният външен министър я наказа, след като разгледа разголените й снимки, на които Лила – тогава референтка за Гърция и Кипър, позира с пръст в уста.

Калфин отложи повишението й в ранг с една година, а след близо две Георгиева вече е на висок пост в САЩ.

В интервю за Eurochicago.com тя обяснява, че е на поста от 17 юли.

"От 2005 г. работя в Министерството на външните работи, в дирекция “Консулски отношения”.

Преди това съм завършила СУ “Св. Климент Охридски” като бакалавър в специалност “Политология” и магистратура в “Международни политически отношения и сигурност”.

Имам и семестриално завършена магистратура от Католическия университет в Лисабон по “Политически науки”.

Говоря английски, френски, португалски и руски език и се опитвам да усъвършенствам своя испански и италиански език. Омъжена съм.

За първи път съм в САЩ и се радвам, че именно от Чикаго, града с най-многобройна българска общност в Америка, са и първите ми впечатления.

Бих искала да подчертая, че българската общност тук има много голям трудов и интелектуален потенциал и за мен е чест да работя за защита правата и интересите на сънародниците ни. Искам да ви уверя, че консулската служба и за в бъдеще ще продължи да оказва пълно съдействие в рамките на своите правомощия.

Още по темата

Впечатленията ми от Чикаго са за един много красив град, с разнообразни обществени и културни институти, музеи, театри и т.н.

Това, което най-много ме впечатли обаче, са жителите на Чикаго, които са усмихнати, спокойни и винаги готови да помогнат с напътствие и съвет. Интересно ми е също така преплитането, от една страна, на ултрамодерния и забързан мегаполис със спокойствието, чистотата и уюта на един средноголям град. Мисля, че в тази еклектика се крие и част от чара на “ветровития град”.

На въпрос дали младостта й (Лила Георгиева е 30-годишна) е предимство или недостатък в дипломатическата работа, тя отговаря така:

"Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения, основани на рационалността и успешно да заимства от опита на по-възрастните", казва дипломатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
0
 
! Отговори
xaxa преди 14 години
tova go nqma ni na mars xaxaxaxax balgarkite sa ..........
251
1
 
0
 
! Отговори
rtrtrt преди 14 години
То пък един плаж......
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПОРЕДНОТО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ГРЕШНИТЕ БИВШИ ЧИЧКОВЦИ ОТ ДС - КГБ , КОЙТО ЩЕ ШПИОНИРАТ НАШАТА ОБЩНОСТ В ЧИКАГО С ОРЪЖИЕТО НА ,, ГЮВЕНДЙИСТВОТО !,, Е ДА , АМА ХОРАТА НА Г- Н ХЮ КЕНЕТ ХИЛ ГИ ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ !
249
1
 
0
 
! Отговори
Ник Каргонски преди 14 години
"Анонимен"до "Анонимен" - ВСЕ ЕДНО,НУЛА НА КВАДРАТ!
248
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аман от мними моралисти.Като видите хубава жена очите ви стават на понички пък в сайта се правите на смирени монаси.Това е последното което пиша от утре съм на почивка на нудисткия плаж край приморско със съпругата си.
247
0
 
1
 
! Отговори
До245 преди 14 години
Ако имаш дъщеря и тя реши да се снима гола разбира се ако е красавица какво ще направиш ще я убиешкакто египтянина ,който убил жена си или ще кажеш тиси достатъчно голяма сама решавай какво ще правиш.Само погледни третата страница на в-к Телеграф колко млади момичетасе снимат голи,като голяма част са студентки техните родители какво да правят да се бесят ли.
246
0
 
1
 
! Отговори
До245 преди 14 години
Няма да падам на твоето ниво да те наричам ***.но ти сигорно си такъв.На мен в България ми е добре и успявам да живея нормално тук въпреки ,че всеки ден се сблъсквам с човешката простотия.Отгледал съм трима сина, аот тази година имам и внучка.Синовете съм възпитавал първите седем години и от там нататък съм ги остави сами да се борят с трудностите в живота.
245
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами тогава замини някъде да *** западноевропейски *** , свободномислещ *** , европейците не ни правят забележки за това , че курветата от външно си правят голи снимки вероятно защото дори не го допускат :) А тази страна се управлява не от свободомислещи , но от лекомислени хора и такива които мислят само за себе си , продължавай да бягаш от себе си европейски роб на свободата :)
244
0
 
1
 
! Отговори
Свободомислещ преди 14 години
Наистина в очите на на лъжците крадците,лицемерите,доносниците,завистливите и други такива творения на природата ние изглеждаме прости.За жалост тия хора доминират засега в България а свободомислещите са малцинство.Ето иевропейците ни критикуват основно ,че крадем лъжем и сме корумпирани ,ане ,че си правим снимки по бельо.
243
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Успех Лили бъди такава каквато си пък да става каквото ще.Устите на злобарите не можеш ги запуши.
242
0
 
0
 
! Отговори
ЕС преди 14 години
Браво Ягодке в такива като теб е бъдешето на България за жалост сте много малко мислещите по европейски.Другите ориенталщината ги е хванала яко като зъболекарски ***.
241
0
 
0
 
! Отговори
Подводничар преди 14 години
УХА.А.А.А..,МНОГО ЯКА "ПОДВОДНИЦА" ИМА ТАЯ!
240
0
 
0
 
! Отговори
Консул преди 14 години
Получих акредитация от "ВЪНШНО",за консул на остров ТАМБУКТО.Мечтата ми сеизпълни.Каня колежката ЛИЛА,ако нещо се"обърка"за ЧИКАГО,да дойде моя секретарка.На острова е по топло и е гот.Аз ще "поема"туземките",а тя ще"отговаря" основно за *** и туристите на острова.До 24 часа,чакамотговор.Много,като теб ЛИЛА,чакат на ред.
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
sramno e otkroveni duhli da predstaviat stranata...sas sa6tia uspeh i niakoia manga ot magistralata 6te6e da se spravi,ne vijdam na taia kakvo i e v pove4e ot mangata
238
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
***, по-***, най-***, "свободомислеща тиква".
237
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е га ти и държавата, щом Тиква и е премиер....Нищо ново под слънцето!
236
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този файтер е поредната *перла в короната на ГЕРБ. Каквато перла бе и Бургаския рапър, каквато е и Цецка, какъвто е и Пудела....
235
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ти така ли растеш в кариерата или си се родил метач и метач ще си умреш
234
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 14 години
Тая статия е напълно равносилна на палавата ЛИлана покори Чикаго със Снуп Дог, смях пълен, само че по въпроса Лилана всички сме единодушни, че мацката просто не може да пее...
233
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е Палавата Лила, а е ШАВЛИВАТА ШАНТОНЕРКА !