20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"

От 23-ти народните избраници излизат в заслужена ваканция
16 дек 2009 10:00,
252
20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще заседават извънредно във вторник следващата седмица, преди да излязат във ваканция от 23 декември до 10 януари.

Това стана ясно след заседание на председателския съвет на 41-вото народно събрание.

Така депутатската почивка за Коледа и Нова година се очаква да бъде 20 дни.

Тази седмица народните представители обещават, че ще работят ударно по законодателната си програма, защото в петък не се предвижда да има парламентарен контрол.

В сряда министър-председателят Бойко Борисов коментира лаконично очертаващата се дълга почивка на народните представители.

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи – затова дори той не може да накара държавата да го прави.

"Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
0
 
! Отговори
м. преди 14 години
Браво на Цецка! Браво на Бойко! Ха така!Нямам думи...
178
0
 
0
 
! Отговори
KIKO преди 14 години
ABE DOGAN I TOI LI SHTE E VAKANCIQ.
177
0
 
0
 
! Отговори
Жорката преди 14 години
А пък всички ученици са на 4 са на даскало. Браво г-н Борисов!
176
0
 
0
 
! Отговори
Hanibal преди 14 години
Нека да оставим сега правителството, да му дадем все пак шанс, има 4г., но ако почне да се дъне, просто бъдете готови за предсрочни, и помнете какво ви казах - без "герои", а задружно! Иначе и аз си хващам торбичката, и 5-и път няма да се върна тук! И от сега който мисли, че ще издържи на тормоз и побоища, да бъде готов! Че ще го чака мноооого стъргане на 20-год. *** и помия, ще вони и смърди много - в буквален и преносен смисъл! Просто е...
175
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГЕРБ И ББ ВРЕДНИ ЗА БГ !!!
174
0
 
0
 
! Отговори
гербер до иванина преди 14 години
Злобна комунистке и 25лв са ви много.За вас само глад злобнио червени ***.Сите сте ***.
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Предлагам всеки който е реформистки настроен и му е ясно що за долнопробна *** са ГЕРБерите да добави в края на своя ПОСТ: ГЕРБ И ББ ВРЕДНИ ЗА БГ !!!По този начин ще видят простите ГЕРБери колко сме дори и без да четат какво сме писали!!!
172
0
 
0
 
! Отговори
гербав преди 14 години
Да, вие можете да биете, да мачкате, да се гаврите, да провеждате геноцид. Но вие категорично не можете да управлявате! Не сте дорасли за това!
171
0
 
0
 
! Отговори
ivanina преди 14 години
Оставете ги сега хората да си почиват. Аз лично предлагам ние да си изпразнуваме празниците кой както може, един с 25 лв, други и без толкова. И понеже разни умни глави вчера ни обясниха, че 7-8% домашния бюджет хич няма да ги усети, дружно да не си платим сметките към Топломафията, в следствие на което да ни изключат парното. А на 10 януари, като се съберат държавните мъже да си разказват кой къде по света се е развявал на електорални разноски, да палнем парламента, че да се стоплим.
170
0
 
0
 
! Отговори
Zizu преди 14 години
A обещаните реформи кога ще се случат? Нали ГЕРБ обещаха реформи във всички сфери? А сега 20 дни почивка... хм БОЙКО = СТАНИШЕВ = ЦАРЯ = КОСТОВ = ЛЪЖЛИВИ + НАГЛИ + АЛЧНИ + ЕГОИСТИ!
169
0
 
0
 
! Отговори
гербердо гражданин х преди 14 години
Платен драскач.И грам истина няма в злобните ви драсканици.Борисов е нй-големия политик който е имало някога в България.Мога да го сравня само с Левски.Бойко е един достоен българин той не е ***.Гадни червени лъжливи ***.
168
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Господ е казал да не се работи"А ние защо работим изобщо?
167
0
 
0
 
! Отговори
атеист преди 14 години
Къде беше Господ по време на турското робство и когато другарят Борисов стана мин.председател?
166
0
 
0
 
! Отговори
герб преди 14 години
Това е ужасно.Какви са тези писаници бе кви еднолични търговци кви пет лева.Ужас.Добре,че ГЕРБ има огромна подкрепа и ще мачкаме наред в името на доброто на родината.Всички тук сте червени предатели.
165
0
 
0
 
! Отговори
Гражданина X преди 14 години
Хахахахаха смях в залата. Нима мислиш, че Бойко не е с БСП задкулисно? Нека ти напомня един добре известен факт - когато влиза закона за деполитизиране структурите на МВР БОЙКО отказва да си даде червената (БКП) книжка и се маха от МВР!!! Това какво ти говори???
164
0
 
0
 
! Отговори
гербав преди 14 години
Не се сърдете на другаря Диян. Все пак той е на заплата в ЕТ "герб" със собственик другаря Борисов.
163
0
 
0
 
! Отговори
гербер до анонимен преди 14 години
А какъв да си.Тук борбата е между доброто и злото.Останаха два итана ГЕРБ и БСП.Макар БСП да не е никакъв титан.Сега е момента да подкрепяме нашия капитан Бойко за да нанесе решителен удар на опонента ни и да го елиминираме.Това е цяла България.Който не е с нас е против нас,а против нас са ***.
162
0
 
0
 
! Отговори
Диян преди 14 години
Плана изпълняват пенят се яко, минусчета слагат хахаха :) значи БСП добре си върши работата, змията хапе най-много когато умира. Гласувах за БСП и не съм сбъркал, наистина ги натика в миша дупка гербавите *** чак свят им се зави :) толкова съм щастлив, браво БСП! с теб сме!
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво , браво ! Станахте двама лудите , с онзи Дидко , който е толкова зле завалийката , че само копи-пейства един и същи текст . Явно това са му написали от централата . . .
160
0
 
0
 
! Отговори
Hanibal преди 14 години
Не е вярно,че няма оправия! Има, просто е, просто трябват пак толкова - 10-15 000 МЪЖЕ С ТОПКИ, на които да им стиска да бъдат тормозени, бити, както и техните близки! Но процеса е като лавина - само началото ще е трудно, после народа сам ще ги подкрепи! И ако някой се изкуши - без прошка! *** са се спекли много, с вода не става, само с твърда шпатула, и да се стърже мноооого! Че 20 год. *** си е бая купчина! Не знам за вас, ама на мен ми писнало отдавна!