20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"

От 23-ти народните избраници излизат в заслужена ваканция
16 дек 2009 10:00,
252
20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще заседават извънредно във вторник следващата седмица, преди да излязат във ваканция от 23 декември до 10 януари.

Това стана ясно след заседание на председателския съвет на 41-вото народно събрание.

Така депутатската почивка за Коледа и Нова година се очаква да бъде 20 дни.

Тази седмица народните представители обещават, че ще работят ударно по законодателната си програма, защото в петък не се предвижда да има парламентарен контрол.

В сряда министър-председателят Бойко Борисов коментира лаконично очертаващата се дълга почивка на народните представители.

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи – затова дори той не може да накара държавата да го прави.

"Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
0
 
! Отговори
ILLUMINATI преди 14 години
NORMALNO E NARODA DA RABOTI VSE PAK NALI KOGATO EDIN DEPUTAT V PO4IVKA KAGATO OTIDE NA XOTEL NQKOI TRQ MU PRAI XRANATA ILI KATO VLEZE V MAGAZINA NQKOI BA4KATOR DA MU PRODADE SHAMPANSKO I XAIVER !
218
0
 
0
 
! Отговори
тит пуло преди 14 години
ТО ГОСПОД КАЗВА ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕ И КРАДЕ АМА ДЕПУТАТИТЕ СЕ ТОВА ПРАВЯТ А СЕГА РАЗБИРАШ ЛИ СЛУШАТ ГОСПОДА И МНОГО НАБОЖНИ СТАНАХА ....ПОМНА У ГРУЗИЯ НЕКАКЪВ ЛУД ВЛЕЗНА У ПАРЛАМЕНТА С КАЛАШНИК И ПРЕЦЕДАТЕЛЯ МИНИСТРИ И НЕКОЛКО ДЕПУТАТЧЕТА ДАДОХА ФИРА ...
217
0
 
0
 
! Отговори
пиянде преди 14 години
Имаше един виц (то... вицове няма, ама...)Издал лъвът закон. На коня му направило впечатление, че лъвът никога не го спазвал. И решил той веднъж да го заобиколи (по дребен проблем).Видял го лъвът и го викнал да си поговорят:- Какво правиш Коне! Аз закон съм издал, а ти?- Ми лъве... - оправдал се конят. - гледам аз, че ти не го спазваш.- Ела сега! Какво пише тук - "ЗА КОН" не пише "ЗА ЛЪВ"!
216
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами много се умориха господата депутати. Щом народа работи и те ще работят....да не би да са по-велики от всевишният. Та нали ние обикновенните хора им изкарваме заплатите. Бойко веднага ги връщай на работа!!!!
215
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дайте им тогава 11 заплати, а спестените пари уползотворете за нещо важно.
214
0
 
0
 
! Отговори
Гражданина X преди 14 години
Напротив ще имат повече време за далвери. Защото в работните дни баба Цецка ги кара да спят по банките :) Иначе ги наказва в натура в кабинета си насаме хахах
213
0
 
0
 
! Отговори
капо ди тути фрути преди 14 години
На системи да ги изкарат тия 20 дена дано!
212
0
 
0
 
! Отговори
Християнка преди 14 години
Нагли Бойко! Никъде не съм прочела,че Господ е казал да не се работи 20 дни,а "6 дни работи,на седмия почивай!"Ако обаче на теб ти е казал 20 дни,едва ли е споменал само депутатите.Бог е справедлив и иска за всички еднакво.Така че,дайте на хората полагащото им се.Отвратителни лицемери!
211
0
 
0
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 14 години
Щот много са се уморили "горките" Направо живи да ги ожалиш... ;) поне 20 дни ще си починат на някой хотелче в планината а простия народ ще яде боб пред печките си у дома.
210
0
 
0
 
! Отговори
БРавос бе, преди 14 години
Бравос, бе батка, Господ кът е казал да не се работи ти що караш народа да работи? А депутатите, които и без това не работят - щели да почиват - ако питаш мен най-добре ги пусни и без това сам се справяш по-добре. И помни слънцето свети еднакво и за бедните и богатите, и за депутатите и за работниците, ти кът си толкоз праведен, що само на депутатите казваш да не работят 20 дена, а? Я дай на народа по две три заплати и по 20-30 почивни дни - без това студ, поледица, я почистите, я не....
209
0
 
0
 
! Отговори
Георги Петров преди 14 години
Това,че депутатите ни са безскрупулни май всички го разбраха.Но за тази дълга почивка те ще си получат пълната заплата.Поредното дебелоочие от тяхна страна.Интересно е само как около такива идеи всички без значение от коя партия са се обединяват?
208
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 14 години
СУПЕЕЕЕЕРРР 20 ДЕНА!!!!!20 ДЕНА НЯМА ДА КРАДНАТ СУПЕЕЕЕРРР!!
207
0
 
0
 
! Отговори
Ано преди 14 години
Писна ми от тоя диктатор.Той е по-ле и от бай тошо, лека му пръст.
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вчера пътувах из странат по работа...и се разплаках,пред мен се ширнали едни магистрали като Млечния път,не асфалт а огледало,гледам в един автобус се качват добре изглеждащи пенсинери заминават за Тенерифе да карат Коледните празници,влизам в един магазин,хората стоят на опашки за бяла техника,купуват по няколко че ше се застоят парите а иде 13 та заплата,не може да ги похарчат и си викам след 20 години преход задминахме Европа и ми е мило за депутатите ни,нека и те си починат да поотъдхнат
205
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-после и от КБ и ДПС са "за".
204
0
 
0
 
! Отговори
ivanina преди 14 години
до коментар 174Абе гербер, ти как реши, че съм комунистка? По принцип с *** не се занимавам, но за теб специално ще обясня. Като голяма част от българското население и аз се подведох по летните обещания на "великия" ти Бойко Борисов. Просто ми се искаше най-накрая някой да си изпълни обещанията. Ами излъгах се в очакванията си, но за разлика от теб не съм хипнотизирана, а и не смятам за нормално 4-ри години да търпя простотии само защото някакъв медийно-рекламен принцип е сработил за ГЕРБ.
203
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 14 години
Gospod da gi ...... da izgoriat tia chichkovci s heringata v kremikovci :))))) Bez partia GERB razbira se :))
202
0
 
0
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Правилно! Щом шефа-Господ е наредил да не се работи по празниците, тогава от Президент, надолу ще трябва да го спазваме. А Господ всичко вижда и чува и дори и в нета присъствува. Искам печалба от тотото, за Коледа - чу ли? И то поне 500000 лева, че да ми компенсира страданията през годините, поне малко.
201
0
 
0
 
! Отговори
Пак Господ преди 14 години
И понеже, Бойко, каза, че ще ме слушаш, смушай тогава: веднага накарай онези дебелогъзковци от парламента да работят неуморно, и престани да водиш държавата към гибел! Не си Мойсей, все пак! Ако не ме слушаш, с едно мигване на клепача ще помета мандата ти!
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А когато се КРАДЕ вслушват ли се в ГОСПОД!?