Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
378
1
 
2
 
! Отговори
до 140 преди 13 години
Християн и *** изнесоха парите навън взети от хората.
377
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човека е завършил ФИВ - задочноне искайте много от нега
376
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички наши политици ("Всички са маскари"), са ГьОН СУРАТ !Всички до един.А пък ГЕРБ-ясалите са и стадо без мозък, гласуват като кукли на конци.
375
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички наши политици ("Всички са маскари"), са ГьОН СУРАТ !Всички до един.А пък ГЕРБ-ясалите са и стадо без мозък, гласуват като кукли на конци.
374
4
 
15
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Този защо не си е подал оставката още?
373
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледах как Бойко си попълва картата за преброяване - МЪКА, голяма МЪКА!Въпреки че до него му подсказваше шефката на СТЪКМИСТИКАТА (държат я заради услужлив слугинаж), той "кълвеше" по клавиатурата, уж че пише нещо, но беше направо жалък.Господи, прибери си вересиите, Господи !
372
3
 
12
 
! Отговори
на това преди 13 години
по-горе на снимката му се вика "гьон-сурат"
371
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет-още един пример за неграмотно построено изречение.Правилно е да се каже - Недопустимо е да слушаме записи на премиера в интернет.
370
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В 20 век - на цифровите технологии, Цоко предлага да ходим в националната библиотека и да четем стенограми ли?
369
2
 
13
 
! Отговори
prav si Ceco преди 13 години
Както и не е нормално Премиер да се изказва толкава повърхностно,признавам заех го от чужд коментарНие разчитаме на балансираната си външна политика че с арабския свят, с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България, на всеки ъгъл има дюнер".ББ
368
2
 
11
 
! Отговори
404 преди 13 години
в нормалните държави, нормалните политици (не че нашите изобщо са такива де), след много по-малко и по-безобидни гафове просто излизат пред обществото, признават си че са сгрешили и си подават оставките... каква чест, каква почтеност ? магарешки инат, чувство за безнаказаност, погазване на законите и дремонстрация на презрение ...
367
2
 
8
 
! Отговори
Още искания преди 13 години
до Исканияи ако може по един безплатен iPad на всеки българинда добавим към исканията
366
7
 
4
 
! Отговори
До 404 преди 13 години
Трактора ще ви обещае много повече - плюс изреденото, ще оре обраслите ви ниви безплатно.
365
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Цецо, Браво Борисов. Всички нормални и честни граждани на България оценяваме Вашите усилия да се променят нещата в държавата ни към по-добро и всички спекуланти, било то в сферата на политиката или икономиката да разберат, че тяхното време отмина и голямото лапане от държавата свърши.
364
5
 
16
 
! Отговори
Искания преди 13 години
ми как за какво ще протестираме?ще протестираме за:искаме да се увеличат заплатите с 2000 леваискаме да се намалят данъците наполовинаискаме отпуска 4 месеца в годината платенаискаме ток, вода, ГСМ, детски градини, здравеопазване, образование - БЕЗПЛАТНОискаме цените да се намалят двойноискаме да няма лихви по кредититеискаме да няма винетки и пътен данъкискаме да се пенсионираме на 40 години без изискване за стажискаме минимална пенсия 1000 левакойто обещае това - за него гласуваме!!
363
2
 
14
 
! Отговори
мда, 397, преди 13 години
излезе доклада , и какво ? в тоя сайт така и не го пуснаха, засегнатите в доклада си мълчат като ...що ли ми заприличва ситуацията на случката с апартаментите ? просто си мълчат като риби и смятат, че пак ще се забрави... като настъпи някой болно място и се разхвърчават всякакви пляви , а се мълчи по основното...
362
1
 
10
 
! Отговори
гост преди 13 години
С удоволствие бих дошла на 3 Март, но пак ще измислят някаква ваканция (4 дни), за да разкарат хората от домовете им. Всеки ще си вдигне чуковете и ще очаква някой друг да свърши работата, затова ще ни мачкат тъпите мутри и след 3 Март. Докато не се вдигнемм като един да им покажем че така не може нищо няма да се променни. Мен лично не ме интересува какъв цвят ще са управляващите стига да си вършат работата - но за съжаление явно не сме дорасли като народ за това.
361
9
 
6
 
! Отговори
до № 391 преди 13 години
Абе шмоко, и като отидете всичките 13 човека дето са подкрепили призива ти пред народното събрание за какво точно ще протестирате?И какво точно ще искате- да падне правителството, еми хубаво. И после?На предишното събиране се записаха много хора в нета, а пред министерски съвет се събраха 14 протестиращи и 20 журналисти, а протестиращите не можаха да обяснят точно за какво са там и се хилеха като *** като ги питаха журналистите.Бих излязал да протестирам само ако ми кажете конкретно нещ
360
4
 
3
 
! Отговори
bog преди 13 години
нови затвори и всеки с повече от 3 присади да тьрка нара,,,,,,,,,,не моье едни да броим стотинките а др, с крадени пари да се фукат и се мислят за недосегаеми,А ЦВЕТАНОВ,,,,,,много е мек ......спря с акциите,,,,,,,,,а народа иска МьСТ
359
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
който няма пари да си плати сметките - не ходи на ресторанти не му е келнера виновенаман от мрънкачи бе