ГЕРБ подражава на Живков, отчетоха сините

Мартин Димитров иска нова антикризисна програма
Обновена: 31 авг 2011 11:36 | 31 авг 2011 11:35,
113
ГЕРБ подражава на Живков, отчетоха сините
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов иска да подражава на управлението на Тодор Живков. Това заяви при откриването на есенната сесия на 41-вото НС съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

„Областният управител на София-област е в инициативния комитет за честване на 100-годишнината на Тодор Живков. Това е прекият представител на премиера Бойко Борисов и щом се включва в този комитет, явно означава, че управлението, на което ГЕРБ подражава, е управлението на Тодор Живков“, аргументира се синият лидер и добави, че това е тежко падение за партия, която се определя като демократична.

Мартин Димитров призова ГЕРБ да спрат с манипулирането на местните избори на редица места в страната. Като примери лидерът на СДС даде регистрирането на две Сини коалиции във Варна и на Коалиция за Зеленогорски в Плевен без съгласието на кмета Найден Зеленогорски.

Сините се заканиха да направят експеримент и за следващите парламентарни избори – без знанието на Бойко Борисов да се опитат да регистрират коалиция "За Бойко Борисов".

„Всеки, който е тръгнал да търси служебна победа на избори е получил точно обратното – служебна загуба, отсече Мартин Димитров.

Синята коалиция предложи парламентът спешно да изработи нова антикризисна програма с акцент подпомагането на малкия и средния бизнес.

В момента има верижни фалити и държавата се превръща в причина за тях заради неплащане към бизнеса, ако това не се промени, безработицата ще става все по-голяма, предупреди лидерът на СДС.

Още по темата
Приоритет за Синята коалиция през този сезон ще е и изработването на бюджета за следващата година. Той трябва да е балансиран, за да гарантира на българските граждани стабилност и възможност да се развиват.

Димитров посочи, че не трябва да се допуска актуализация на тазгодишния бюджет, защото това ще означава провал на бюджетната политика, раздути разходи около изборите и бюджет извън контрол.

Сините се ангажираха и с разработването на антимонополно законодателство, което да постави на мястото им фирмите с господстващо положение в България.

Справянето с битовата престъпност също трябва да е акцент на политиката на всички партии в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
12
 
3
 
! Отговори
Има ли Кутевци? преди 13 години
Само родолюбец и патриот като Борисов може да има смелостта да се опълчи срещу червената мафия: здрава смес между бившата номенклатура, бившите ченгета от Държ. сигурност, съдии, прокурори, назначени от другия голям: агент Гоце и целия подземен свят на наркопласьори, сутеньори и криминално проявени главорези, заниващи се с рекет и изнудване, като се почне от Алф Петров та се свърши до Сумиста и др. такива, цялото това нещо е червената мафия-с много пари и властови позици, тия бяха вечни, но ББ
82
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината боли, нали? А след изборите ще ви заболи повече, защото народа се усети, че БКП си е БСП и си остава най-корумпираната, крадлива партия, съсипала китната ни страна. А даже застроиха и плажовете по Черноморието тия лапници, сега вместо червоморски курорти станаха ж.к. комплекси и стават само за алкохолен туризъм, а пък брата на Станишката започна да строи в защитена зона на брега на морето, добре че ББ спря тия зулуми, а също и заменките, това са престъпници та дрънкат, а искат пак да уп
81
5
 
6
 
! Отговори
leonsio преди 13 години
Най- новият и кратък виц: ББ родолюбец и патриот! Да бъде канонизиран! Какво ми канонизират жертвите от Батак, а не жертвата ББ!!!
80
7
 
2
 
! Отговори
Аз Казах! преди 13 години
И какво му е лошото , че подражават бе - син мазнико. Нали можеш свободно да си изказваш мнението , никой не ходи със зареден автомат до главата ти .. какво ревеш ... да не би да е лошо да се инвестира в инфраструктура , да се гонят престъпници , да се борят с монопола .... да не би да е лошо? Популист, мазник, вчерашно *** ... точно ти никога няма да бъдеш на чело да държавата ...
79
5
 
5
 
! Отговори
До 85 преди 13 години
Това е истината. Та ББ се усети, че искат да го използват след грабежа на Тройно Крадливата Коалиция и да си изтрият крадливите ръце с него, като след 1 г. управление като ни натисне кризата да кажат: ето ББ е виновен и да се заметат кражбите от десетки милиарди. Така хем ще си покрият далаверите, хем няма да управляват в св. криза, защото още тогава се знаеше, че идва най-голямата криза от 30г. насам. Но сега си скубят косите, щото ББ се оказа умен + родолюбец и патриот и ги удари през крадливи
78
1
 
5
 
! Отговори
UFO преди 13 години
До 76(Народе? ) и 84 анонимен"И едните и другите са маскари". Това се превърна в предизборния лайтмотив на повечето опоненти на ГЕРБ.Ясен симптом на политическа импотентност.
77
5
 
2
 
! Отговори
До 83 преди 13 години
Ами байко, СДС какво е бе? Не е ли първия проект на БКП, заедно с ДПС. Те бяха създадени за да се тръби пред света, че вече има многопартийна система, в която даже има и етническа партия. Видяхме какво стана: сценария беше изпълнен перфектно и БКП си запази икономическата и политическата власт, защото от 1989г. до сега БКП/БСП винаги е била на власт, дали чрез СДС, НДСВ няма значение. Даже и ББ е техен проект, но тук сбъркаха много, защото човекът се усети, че искат да бъде използван като царя и
76
1
 
2
 
! Отговори
Инкогнито преди 13 години
До 84: Още някоя глупост ще кажеш ли? Любопитно ми е колко грандиозна простотия може да измъдриш....
75
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мартинчо е креатура на Костоф, а той - на Луканов, последния на КГБ!!! Кво да говорим повече, работата е ясна - обслужват се интересите на червената буржоазия, която отдавна се е сраснала с подземния свят и хоп готово - ето ти българската мафия!
74
5
 
1
 
! Отговори
Учуден преди 13 години
Искам да ви припомня, че практиката за регистриране на партии и коалиции - ментета, беше въведена от правителството на СДС през 2001 г., когато имаше всякакви Коалиции за Царя, Коалиции за НВ и т.н., чиято цел (и при това постигната) беше да открадне гласове от НДСВ... Така че Мартин да погледне първо в своята си паничка...
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами да!
72
4
 
5
 
! Отговори
Ваш преди 13 години
Мартинееее, стига вече беееее!Знаем те колко струваш ти и тези около теб!Ти ще съставаш бюджет как?Добре,че това правителство опъна юздите,иначе щеше да е по зле от Гърция!Хораааа,не им вярвайте на опонентите на ГЕРБ,защото по всякакъв начин се стремят да ги оплюят ,но....НЕ!Народа е умен и ...знае,че ВИЕ,БСП и ДПС докараха България до днешното положение!!!Сега вече СЕ ГРАДИ наистина за хората,а преди ГРАДИХА само БОГАТАШИТЕ!!!!!
71
0
 
1
 
! Отговори
шопски преди 13 години
Не е възможен отгора!
70
0
 
2
 
! Отговори
Toby преди 13 години
лейди гага най-много пей :D... razvese li me
69
0
 
3
 
! Отговори
leonsio преди 13 години
Те и малките момичета подражават на Лейди Га Га, ама тя може да пее. А момиченцата само пият, клепат се с грим и ходят като чучела из улиците. Не чучела, кукери трябват!
68
3
 
9
 
! Отговори
Народе? преди 13 години
Да гласуваш за ГЕРБ през 2011 г. е все едно да гласуваш за БСП през 1997 г. След тотален управленски резил на всички равнища, при това само за 2 години, да искаш още да крадеш във властта, да държиш и гризеш кокала, е твърде нагло и малоумно! Но те са си такива, мутрокомунягите нямат срам, морал и съвест.
67
4
 
3
 
! Отговори
Toby преди 13 години
SUPER!!! това трябва на България .. бат Бойко :)) Update-тът на Живков
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никакви агитации не ми влияят - ще гласувам като гледам собствения си джоб и джоба на хората около мен. Никой който е съсипал България глас от мен няма да получи. Ако трябва ще отида да намиря Стела Банкова, Минчо Христов или някой друг почтен политик но ще гласувам. Винаги гласувам. Имам акъл и мога да намеря в листите поне един свестен. Търсете и ще намерите и вие.
65
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ве очилцата ли са му накриво на това момче или очите различниКостов само как го насъсква от известно време Ха Ха ХаБаш тоя ли *** избра Мавъра да плюва по ГЕРБА - че и да бие Бат ти Бойковчера четох -смех ти казвам баце - тея ептем изтрещяха
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Подържавали ли!? Че аз такава идиотия като герберската досега не съм виждал:)