ГЕРБ подражава на Живков, отчетоха сините

Мартин Димитров иска нова антикризисна програма
Обновена: 31 авг 2011 11:36 | 31 авг 2011 11:35,
113
ГЕРБ подражава на Живков, отчетоха сините
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов иска да подражава на управлението на Тодор Живков. Това заяви при откриването на есенната сесия на 41-вото НС съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

„Областният управител на София-област е в инициативния комитет за честване на 100-годишнината на Тодор Живков. Това е прекият представител на премиера Бойко Борисов и щом се включва в този комитет, явно означава, че управлението, на което ГЕРБ подражава, е управлението на Тодор Живков“, аргументира се синият лидер и добави, че това е тежко падение за партия, която се определя като демократична.

Мартин Димитров призова ГЕРБ да спрат с манипулирането на местните избори на редица места в страната. Като примери лидерът на СДС даде регистрирането на две Сини коалиции във Варна и на Коалиция за Зеленогорски в Плевен без съгласието на кмета Найден Зеленогорски.

Сините се заканиха да направят експеримент и за следващите парламентарни избори – без знанието на Бойко Борисов да се опитат да регистрират коалиция "За Бойко Борисов".

„Всеки, който е тръгнал да търси служебна победа на избори е получил точно обратното – служебна загуба, отсече Мартин Димитров.

Синята коалиция предложи парламентът спешно да изработи нова антикризисна програма с акцент подпомагането на малкия и средния бизнес.

В момента има верижни фалити и държавата се превръща в причина за тях заради неплащане към бизнеса, ако това не се промени, безработицата ще става все по-голяма, предупреди лидерът на СДС.

Още по темата
Приоритет за Синята коалиция през този сезон ще е и изработването на бюджета за следващата година. Той трябва да е балансиран, за да гарантира на българските граждани стабилност и възможност да се развиват.

Димитров посочи, че не трябва да се допуска актуализация на тазгодишния бюджет, защото това ще означава провал на бюджетната политика, раздути разходи около изборите и бюджет извън контрол.

Сините се ангажираха и с разработването на антимонополно законодателство, което да постави на мястото им фирмите с господстващо положение в България.

Справянето с битовата престъпност също трябва да е акцент на политиката на всички партии в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ са просто едно лошо копие на БКП!
42
4
 
9
 
! Отговори
до 41 преди 13 години
Много меко казано продажници. Те са популисти, които начело с вожда си защитават единствено интересите на българските и не само "капиталисти".Това че говори и подражава на бай Тошо е само пиар, нищо повече. Нека някой ми даде само един пример какво точно са направили за обикновенните хора, които буквално живеят ден за ден.
41
6
 
7
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ВУЧКОВ преди 13 години
Отрязаха на всички хранилките, и сега са нидоволни.Тези гейчета бяха свикнали само да си лежат ,и да ги галят по дупето.Сега им се вижда малко трудно
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СДС и ДСБ играят двойна игра и постоянно критикуват ГЕРБ на думи, но на действия тайно подкрепят ГЕРБ, както правят и Атака.
39
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синьо-червената коалиция бие барабана
38
6
 
8
 
! Отговори
draznitel преди 13 години
А Флъфи от снимката подражава на Мечето Ръкспин
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
be6e super za men pri Jivkov.hodeh si na decka gradina i si jiveeh strahotno
36
0
 
11
 
! Отговори
leonsio преди 13 години
Снощи гледах един бг филм- Не знам, не чух, не видях. Ако не беше черно- бял и актьорите не бяха толкова млади щях да си помисля, че е сниман тази година! Всичко, ама абсолютно всичко си е като днес! Една разлика- нямаше ***!
35
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ са продажници! Нищо повече!
34
2
 
6
 
! Отговори
UFO преди 13 години
"И едните и другите са маскари". Това се превърна в предизборния лайтмотив на повечето опоненти на ГЕРБ.Ясен симптом на политическа импотентност.
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съжалявам го мартинчо. Паднал е до нивото на яне, станишев и доган. Постоянно злобее и приплаква. Как да гласувам за ревльовци и озлобени душици?
32
4
 
7
 
! Отговори
777 преди 13 години
"В момента има верижни фалити и държавата се превръща в причина за тях заради неплащане към бизнеса, ако това не се промени, безработицата ще става все по-голяма" Това е акцента и е много прав, но няма кой да го чуе... с днешната продажба /кражба/ на Булгартабак отново се уверих, че това управление е пагубно за народа на България. На всички избори от тук нататък герб са БЕЗ МЕН!!!
31
2
 
14
 
! Отговори
у преди 13 години
По-скоро Живков ще се върне пак на власт отколкото сините да спечелят избори.
30
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
de da be6e taka pri Jivkov nqma6e bezrabotica i zdraveoopazvaneto be6e na nivo i xranite bqxa evtini
29
2
 
5
 
! Отговори
Помнещ преди 13 години
Твърдението по безкрайно много различни начини, че ГЕРБ е същото като БСП е поредната червена манипулация за предизборна промивка на мозъци. Методите на червените идеолози за известни отдавна. Удобна политика и за Мартин в състоянието в което се намира "синята идея", която се *** от площадните митинги до днешни дни
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя Мартин е напълно луд!
27
7
 
11
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Живков построи България бе Мартине, недей да говориш глупости.
26
3
 
9
 
! Отговори
при тошо бе по-добре преди 13 години
Премиерът Бойко Борисов иска да подражава на управлението на Тодор Живков......но за съжаление не му се отдава.......
25
3
 
13
 
! Отговори
Ууууу преди 13 години
А сините са толкова жалки, че няма смисъл да се коментират!
24
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХА, докато вие си лаете тук, правителството на БОКО, подписа най-неизгодната сделка: на най-ниската предлагана цена през тези 10 год. за БУЛГАРТАБАК