Джевдет Чакъров: Доган ще участва на заседанието за съдбата Пеевски

Колективните органи ще вземат решението тези дни
11 юли 2024 10:12, Петър Бойчев
90
Джевдет Чакъров: Доган ще участва на заседанието за съдбата Пеевски
Снимка: БГНЕС

"Колективните органи ще се съберат следващите дни. Всеки един, който е член на органите, ще вземе отношение, ще се вземат и решения. Голяма част от хората още вчера почнаха да се обаждат, споделят призива на д-р Ахмед Доган", заяви съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров.

"Голяма част от това, което Доган изказва като загриженост - че няма нормално функциониране на база демократични принципи, е изказано много обхватно в неговото обръщение. Той призовава да се освободим от страха и да застанем на висотата на нашите отговорности", каза още той.

Попитан дали Пеевски ще бъде изключен, Чакъров обясни, че колективните органи ще заседават, най-вероятно с участието на самия Доган, а след това ще бъде взето решение.

От ДПС все още не са определили кой ще вземе втория мандат за съставяне на правителство: "До последно ще положим всички усилия да се състави редовно правителство в страната. Призовавам и другите политически сили да бъдат на висотата на отговорностите".

Чакъров заяви, че въпреки всички откази, получени през вчерашния ден за срещи за съставяне на правителство, не било излишно да се направи нов опит за търсене на подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от Политика
Хасан Азис: Доган е първи председател
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ И ДЕЦА. КАКТО И НА ДРУГИТЕ В ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ! Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите
84
0
 
2
 
! Отговори
Колективния орган ли преди 2 седмици
"Разпределяше" порциите в държавата? Или както се казва по турски - Ай сиктир!
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Продължение 83 проблемът е че сме нискообразовани, нискоработоспособни, ограничени, наивни, интриганти, циркаджии, нещастници.
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 79Не са милионери, защото в момента милионер в лева е човек който има един апартамент в софия, и за добавка с пари от заплати и или някакво дребно мошеничество гарсониера която да дава под наем, стара къща на село с двор, и малко кеш, като всичко освен апартамента струва колкото да си купи още един, тоест човек който има общо състояние колкото да си купи два нови апартамента в софия.Имат по 5-10-20 милиона евро от рушвети, играчите имат по 10-20 пъти колкото тях.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 76 Джевдет Чакъров също не е беден, но на фона на милиардите на ДП неговите милиони се губят. Но пък е почетен гражданин на Асеновград, служи за пример, лекар е - хуманна професия, но няма време да я упражнява.
80
1
 
2
 
! Отговори
Дон Кикот преди 2 седмици
Агент Сава защо не застане начело на партията? Хихи.
79
1
 
3
 
! Отговори
Алов преди 2 седмици
Браво на Грух_
78
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И кои са тия органи шепа милионери забогатели лесно от държавната трапеза и тези ще раздават правосъдие на кого и защо как така Едни милионери срещу други милионери забогатели от закуската си ПОТРЕС
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ех, че те прокурорите са от ДПС!
76
0
 
8
 
! Отговори
vs преди 2 седмици
Най - добре ще е, ако се съберат 5-6 свястни прокурори (въпреки, че в БГ няма такива) и да търсят доказване на благосъстоянието на всичките по висшите етажи на ДПС!
75
1
 
4
 
! Отговори
Petar преди 2 седмици
Дали си дава сметка, че по-голямата част от ПГ на ДПС, както и поддръжниците са на страната на Парата, те Пеевски?:)
74
1
 
2
 
! Отговори
До 73 преди 2 седмици
До Анонимен За ПП-ДБ говориш, нали!
73
6
 
9
 
! Отговори
Да видим! преди 2 седмици
Съмнявам се, че Доган ще е в състояние да се яви на заседанието! Той не е в състояние да се контролира, държат го защото политически е необходим на ДС и КГБ, като им свърши работата ще го елимнират! Борбата е за принуждаване на България да излизи от ЕС и НАТО и да стане васал на Путинова Русия!
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски, онези които орат беззаконие и сеят нечестие, това и ще пожънат.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски, има вселенски закони. В Библията са дадени. Един от тях е, че който копае яма другимо, сам пада в нея. Тези съдби, които ти съсипа, на теб ще ти се върнат рано или късно.
70
4
 
14
 
! Отговори
чичо преди 2 седмици
Този на снимката е абсолютно сигурно ,че е агент на ДС.Иначе не би могъл да учи медицина.Както и баща му.Всички изучени от етноса бяха и са агенти и доносници на ДС,и другите служби.Това беше навремето правило.Тези които биваха испращани да учат в СССР подписваха декларации за сътрудничество с ДС.От там се връщаха и като агенти на КГБ.Иначе няма диплома.Това е,и друга истина няма.Затова днес все още държавата не върви.
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски ще побългари ДПС , което не е лошо , нали в Бг всички сме българЕ !