Андай: Проблемът е, че последните години имаше недостиг на пари в ДПС

Журналистът очаква Вълка да застане до Доган
12 юли 2024 10:33, Елка Василева
35
Андай: Проблемът е, че последните години имаше недостиг на пари в ДПС
кадър: Нова тв

ДПС от втора стана четвърта политическа сила в Народното събрание. Това се случи, след като от 47 депутати в парламентарната група до сутринта в петък останаха едва 25. Темата коментира журналистът Илхан Андай.

Още по темата
„Писмото на Ахмед Доган не е писано от него. Не се знае дали някой олигарх не му е шепнел в ухото, че му гарантира издръжката на сарая и парите за избори. Големият проблем е, че в последните години имаше недостиг на финансови средства. Доскоро се смяташе, че Делян Пеевски издържа Ахмед Доган. На него му трябва заместител и на хоризонта винаги има един, който е с прозвище на хищник, и който е готов да застане до Доган и да го допингира за всички процеси. Това е Вълка”, твърди журналистът.

По думите му до голяма степен бизнесменът дължи кариерата си на ДПС. "(Румен) Гайтански е един от малкото, които влизат свободно в сарая”, подчерта Илхан Андай.

„Ако беше възможно събирането на мнозинство на Централен съвет за отстраняването на Делян Пеевски, щеше да се случи още миналата събота в летния сарай на Росенец”, смята познавачът на ДПС. Андай подчерта, че депутатите, които вече не са част от ПГ на партията, не могат да участват в Централен съвет на ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от Политика
Преди трусовете, ДПС беше стабилна партия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
дпс може и да няма пари но си има своите верни избиратели
27
1
 
1
 
! Отговори
aslan преди 3 седмици
Тоя аслан на джурналистиката ,дето е отгледан от "честните и почтенни" български медии - за пари и то в ДПС хортува? Едно време си беше кльощав за*ник, а сега е отпра г*з като на патрона си Дилян. Нема наиданье лакомията. Било българска или турска.
26
0
 
2
 
! Отговори
Off преди 3 седмици
Къде са паричките?В торбичките под очичките!
25
0
 
3
 
! Отговори
Гоце преди 3 седмици
Ко кажа? Нема пари ли? Оти тъй бе? Дек са парите бре хаймана? Сокола ли ги дигна или Магнито ги намагнитизира? Ами турските пари, арабските, тех не ги ли броиш? А, че секи селски бек от чеча разполага с държавна работа и същевременно го подпомагат разни фондации, като дфз? и тея ли пари ги нема? смееех, смееех
24
0
 
2
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 седмици
Абе кво става днеска.... ??? Кви са тези ВиЦове??? То, верну, че е Петък, ама чак пък толкуз...?!
23
1
 
3
 
! Отговори
Еврозона, 2024 преди 3 седмици
Това, че тези от ДПС нямат пари си е техен проблем. Да не са гласували на изборите. Щом не им дават пари лидерите им като този убития с газов пистолет почетният им, дори и сегашните им двама не им дават. Моите си ги печеля сам. Така както и Англия си печели мачовете на европейското. Поне за сега. За това и липсите на пари на тези от партиите им изобщо не ме интересуват.
22
0
 
7
 
! Отговори
Км преди 3 седмици
А студения резерв от 30-40 милиона на ТЕЦ Варна,собственост на Доган не е ли достатъчен.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДПС Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ. ДОГАН СЕ ОПИТА ДА ВКАРА ПОСЛУШНИ НА НЕГО БЪЛГАРИ ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ НЕ Е ТАКА. КОГАТО ПЕЕВСКИ ПРИОБЩИ ПОМАЦИТЕ КЪМ ДПС, ТУРЦИТЕ ВЕДНАГА ГРАКНАХА. НАЛИ УЖ ИСКАТ ЗАЕДНОСТ? НЕ ДПС Е ТРОЯНСКИЯТ КОН НА ТУРЦИЯ И КАРАДАИР ГО КАЗА НА ЕРДОГАН. ДОГАН ИМАЛ ЗАСЛУГА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР. ДРЪН, ДРЪН.ТОЙ СИ ПЪЛНИ ДЖОБА И РАЗДАВА НА ТЕЗИ ДЕТО СА ЗАД НЕГО. ОБРЪЧ ОТ ФИРМИ. ТОВА Е. ВКЛЮЧВАТ СЕ КЪМ ВСЯКА ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА, НО ДА СА В СЯНКА
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Йхахахха мафията не е имала достатъчно пари да се издържа бууахаххаахха
19
1
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
ДПС имаше 4 основни парични потока.1. Лукойл2. Частна граница при Росенец 3. Частна митница Капитан Андреево 4. Незаконна поголовна сечВ последните 3 години и 4 те потока намаляха драстично дебита си.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С пари и баба знае.
17
4
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 седмици
Този т.нар. журналист обърна палачинката и вече е говорител на Пеевски.Какво излиза-имаш пари,имаш партия.Нямаш пари,нямаш партия.А после ти обесняват как ръководните органи на партиите и по места взимали решение.В ДПС,както и в ГЕРБ(уж са коалиция)решава лидерът,към който има култ към личността.
16
3
 
9
 
! Отговори
Карачанаков преди 3 седмици
Кръвта вода не става агента Доган бе задействан немедлено да разцепи ДПС
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И БСП бе разтурена при подобни условия и хора.
14
8
 
6
 
! Отговори
Осман Адемов преди 3 седмици
Важното е Костя Копейкин Късия *** да бъде натикан в ъгъла. Не ни трябват руски агенти. В проруската партия Въздържане са истинските измамници, които станаха милионери с партийните субсидии и прокарването на лобистки закони. ЦоМчо Камилата има апартаменти на които не може да докаже произхода на парите, с които ги е купил.
13
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 3 седмици
Доган буквално е останал без един лев - издръжката му е брутална ,хиляди левове на ден хвърчат за имението му,хареми,ядене,пиене ... 40 милиона задължения ,дори разсрочени ,не са малко пари ,дори за него.
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако това е истина, означава, че отново герберската коалиция е намесена в създаването на интригите отзад.
11
1
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
Накрая ще се окаже и Доган като Бай Тошо, с кърпени чорапи и без пукнат лев! Вервайте?!!!
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е как бе,нали д-р Доган е много богат?Ама и много стиснаааат!Използваше Пеевски като донор,а сега ще трябва да търси друг.Ех,мъка,мъкааа.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поп-полковник Марков няма пари за едно кафе пък