Йорданов: Най-логично е мандатът да дойде при нас

Когато корупцията е при ПП, се правят на гламави
24 юли 2024 12:20, Инна Ангелова
74
Йорданов: Най-логично е мандатът да дойде при нас
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на “Има такъв народ” Тошко Йорданов коментира, че партията им е най-подготвена за третия мандат и е най-логично той да им бъде връчен. По думите му част от партиите в този парламент имат решение на националните си органи да не работят с БСП.

“Ако ще се прави сериозен опит с третия мандат, е логично той да отиде при ИТН”, коментира Йорданов, уточнявайки, че ще изпратят покана за разговор с всички, включително и на независимите депутати.

Относно доклада за митниците, внесен от председателя на ДПС Делян Пеевски в прокуратурата, Йорданов, като председател по казуса на временната комисия в 49-ото НС, посочи, че той лично го е дал в прокуратурата преди около два месеца, защо там не правят нищо.

Любопитното в комисията беше, че има “обосновани съмнения и затова и в прокуратурата да проверят доколко бившият вътрешен министър Бойко Рашков и бившият финансов министър Асен Василев са покровителствали този канал, “защото излязоха достатъчно ясни информации, че тези двамата, които евентуално са се занимавали с този контрабанден канал, са били в МВР като вкъщи“, припомни Йорданов.  

Според него акад. Николай Денков може да си говори каквото иска, но има едни снимки на един пудел с едни пачки.

“Това разбира се не е корупция, хората са се събрали да се замерят с евро. Това са приятелски взаимоотношения. Сигурен съм, че вие като се съберете с роднините, взимате пудел, слагате там няколко милиона евро, започвате да се биете по главата с тези пачки. Това е нормално човешко забавление“, коментира с ирония Йорданов. Той обвини Денков, че е фалшив, а не истински академик, обявен за такъв от някакво НПО.

“Когато корупцията е при тях, те се правят на гламави“, обобщи Тошко Йорданов.

За назначението на Николай Ненчев за временно управляващ посолството ни в Украйна Йорданов смята, че служебният кабинет е заобиколил закона. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: НСкорупциямандатИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
9
 
! Отговори
ИТН = Има Такива Нег преди 1 месец
ИТН = Има Такива Негодници. Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство за да могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват всякакви интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Помните ли как атлантиците Асен Василев и Трифонов имитираха конфликт, за да свалят правителството на ПП-ИТН-БСП-ДБ и тогава започна политическата криза? Говореха за някакви дебели бебета и после никой вече нищо не чу за бебетата. Но пък стана ясно кой е пращал писма в защита на Пеевски в американското посолство тогава.
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добре ще е да се забрани на ппрроостите българи, подкрепящи президента Радев и неговата политика да гласуват изобщо. Те и без това са едва около 2/3 от всички гласоподаватели. Така ще се гарантира, че останалото мнозинство от 1/3 ще направи верния евроатлантически избор и ще осигури на България просперитет, а на НАТО и ЕС- верни поданици!
15
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИТН ще направи правителство което ще изтрие лицето на фашизма от България.
14
1
 
5
 
! Отговори
5% Праг - ИТН вън!!! преди 1 месец
СПАСЕНИЕТО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ Е....вдигане от 4% на 5% границата за влизане на партия в Парламента, както е в Германия и ЕС. Тогава токива недоразумения като ИТН и Величие нама да ги има там!!!!!
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
най-нелогичното е да дойде при вас
12
3
 
5
 
! Отговори
Миш-маш преди 1 месец
Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ беше Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!
11
2
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
По делата им ще ги познаете! Корупционерите от ДПС, ГЕРБ, ИТН и Възраждане не искат Антикорупционни Закони!
10
0
 
3
 
! Отговори
Цитат преди 1 месец
"Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и ДПС. Т.Д.
9
4
 
7
 
! Отговори
По-точно преди 1 месец
Всички видяха, че освен ПП-ДБ, всички други партии в това НС са ЗА корупцията! ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане- БСП не искат Антикорупционен Закон, НЕ искат реформи!!!!
8
4
 
5
 
! Отговори
Торпедо преди 1 месец
ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане торпилират цялата политическа система в България и изливат помия по единствената Реформаторска и истинска Коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България!!!!
7
1
 
7
 
! Отговори
Песньовка преди 1 месец
Тошко Йорданов, "как успя да го поемеш едновременно на Тиквата и на Дебелия, за мене е мистерия"!?!?
6
2
 
8
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Тошко-тъъъпото, от вас ИТН освен борба и клевети срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Борисов и Пеевски не сме виждали.
5
0
 
7
 
! Отговори
Ze nigmar преди 1 месец
Маймунката иска мандат...:)))
4
0
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Тошко е дълбоко комплексирана личност, която се опитва да прикрие комплексите си с фалшив непукизъм, арогантност и недопустим за народен представител цинизъм. Изразните му средства са просташки, хейтърски и деструктивни. Но какво да очакваме от сценарист на просташко шоу и плагиат на стари вицове. Цъpвyл с амбициите на трандафор.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами като дойде, веднага си го наврете в... Нали се сещате къде?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да слага шнорхела и плавниците и да отива да плува към Россия.
1
2
 
11
 
! Отговори
от БАН преди 1 месец
Баси наглеца ситен. С 5 процента мандат иска. Баааси наглото дребно урунгелче.