Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск

Има и други кандидати за вътрешен министър
10 авг 2024 14:55, Инна Ангелова
169
Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се срещна с новия служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева. След срещата пред Стоянов обясни, че от разговора е останал с усещането, че няма да е следващия служебен вътрешен министър и че има политически натиск за това.

"Направи ми впечатление, че днешният разговор протече доста стегнато и професионално. Но останах с усещането и опасението, че бъдещият служебен премиер ще бъде и е подложен на брутален политически натиск относно това аз да не бъда в кабинета на предстоящото служебно правителство", заяви Стоянов пред Нова.

"Усетих, че има и други хора, които евентуално ще бъдат поканени на разговор, като кандидати за поста вътрешен министър", допълни той.

"Получих покана за разговор още в петък и днес се отзовах. Тя пожела да я запозная с анализи относно резултатите на министерството, сравнено със същите периоди за миналата година, направих го - занесох ѝ доклад с цифри. Също така я запознах с приоритетите на министерството, какво сме постигнали, проблемите и какво е тяхното решение", заяви Стоянов.

Калин Стоянов допълни, че е отбелязал какви трябва да са стъпките на страната ни, за да се осъществи пълноправно членство в Шенген.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от Политика
„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Брутален си само в лъжите си Калине! И не трябваше да оставаш в този кабинет, но Гламчев събра всички отпадъци от кол и въже, а това значи че и ти си там.
141
1
 
8
 
! Отговори
Ушеф преди 4 седмици
Мутрата Мнооого се е Притеснил. И знае, че Не може да изкара и един(1) ден на Свободният Трудов Пазар.
140
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 4 седмици
подаваи си оставката и бягаи не създаваи напрежение в редиците изборите не бяхачестни дпс как печели в северозапада това е чудовишно
139
1
 
5
 
! Отговори
Феликс Е. Дз. преди 4 седмици
МВР-ейци са напълно безполезни некадърници. Повечето преференции по изборите са купени. Рашков поне направи голямо шоу, като министър.
138
2
 
7
 
! Отговори
...от препиване преди 4 седмици
На Калинчо всеки втори ден клепачите са му подпухнали и плолзатворени от препиване.
137
2
 
7
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 седмици
Всичко приключва.
136
3
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
Калине,влез в кабинета си,вземи си чадъра и шлифера и немедлено се отправи към дома си.Две партии дпс и герб,пазаруваха бюлетини като за последно,ти се направи на глух и кьорав,затова решението около теб е,тръгваш си безвъзвратно.
135
1
 
7
 
! Отговори
Jojo преди 4 седмици
Защо ревът сега?Радев предложи ли на Рая Назарян да стане премиер-предложи.Тя отказа ли?-Отказа.Ами много слаб ход от Пеевски и Борисов .Не вярвах,че са толкова глупави,или може би самозабравили се.Сега ще треперят кой ще е МВР шеф.
134
2
 
1
 
! Отговори
Огнян преди 4 седмици
Нов стар ама за два месеца.при следваща рокада ако влязат меч и нови играчи с дърти *** нов бардак не стаеа
133
2
 
4
 
! Отговори
Димитров преди 4 седмици
Освободи премиерът от "бруталния" натиск,като се изнесеш немедлено от кабинета си.Стотици хиляди бюлетини се напазаруваха пред очите ти.Работиш за дпс и герб,това го разбраха и малките деца.
132
3
 
6
 
! Отговори
Te преди 4 седмици
ДА БЕШЕ ДАЛ ОТЧЕТ ЗА НАЛИВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В ПОЛЗА НА ПЕЕВСКИ И БОЙКО В ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ
131
9
 
2
 
! Отговори
Тони преди 4 седмици
не мога да повярвам на очите си какво чета тук. Какви са тези злобни коментари , защо нападате г-н Калин Стоянов, защо да е некадърник, защото си върши работата перфектно ли, защото е единствения достоен, свестен и съвестен бг министър, защото не е лъжец и мушеник. Хора , прогледнете вече, стига спахте. Вместо да плюете по батко Калин, му бъдете благодарни, подкрепяйте го и се гордейте с него. Защото този човек е гордост за бг, и бг ще загуби много без него.
130
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
То не може да гасиш пожарите уж,и да не арестуваш който е пали,ми отсвириха Стоянов ,сам си е виновен
129
2
 
6
 
! Отговори
До преди 4 седмици
Трябва да е сгафил пред Тиквун. Той реди кабинетите.
128
1
 
7
 
! Отговори
Не лъжи! преди 4 седмици
До 121. Калин Стоянов е човек на Бойко и Пеивски, Мария Габриел го е предложила! Когато ПП-ДБ го усетиха какъв некадърник и зависим човек е, се опитаха да го уволнят, но Бойко и Пеевски се опълчиха и го бранеха със зъби и нокти, а ПП-ДБ не можа нищо да направи, защото нямаха мнозинство!
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този го пишете " Бегал"! Ще бъде 1 вият сменен при новата власт,ако До тогава Служебната Не го смени!!-:) ***!
126
2
 
9
 
! Отговори
Смешник преди 4 седмици
И с правилно усещане е останал Стига толкова слугинаж на Тиквата и Пеевски
125
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
За да са що- годе честни изборите този гербераски бандит трябва моментално да го изгонят.
124
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Божеее,каква мъка и отчаяние се чете на това лице.Как да не го съжалиш.Калин.ката не може да понесе уволнението,затова го пазете,да не вземе да си посегне
123
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Търси се служебен министър на вътрешните работи, който веднага да арестува убийците Борисов и Пеевски и да ги праща към Румъния. ГДБОП ще се справят после с техните рецидиви делта гард, сигма прокуратура и останалите по евтини простит утки като дуловската "върховна съдийка"