Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет

Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен
14 авг 2024 11:40, Гергана Попова
162
Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет
Снимка: БГНЕС

Четвърта година хаосът продължава, без правителство. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

„Каквото знаете вие, това знам и аз“, отговори Борисов на въпрос относно акциите във фирми на бизнесмена Румен Гайтански-Вълка и в държавния газопреносен оператор „Булгартрансгаз“.

"Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен, защото последните 4 години нямаме никаква касация по този въпрос, за да ви отговоря. Когато купувах 20% от газовия терминал край Александруполис, изцяло на българите, то пряко беше свързано с корабите втечнен газ и съхраняването му в Чирен", коментира Борисов.

"И който и каквото и да направи в тези служби - МВР, прокуратура, може веднага да бъде обвинен, че е политическа поръчка, коментира Борисов в отговор на журналистически въпрос дали прокуратурата изпълнява политическа поръчка с проверките в "Булгартрансгаз". Сега отново сме в избори. Когато от НС излизаме в предизборна кампания или ваканция, може би и всички прокурори и съдии и да чакат да видят какво ще стане след това, за да не ги обвинят в политическа поръчка, добави още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от Общество
Проф. Радулов: Протестът на полицаите е незаконен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
0
 
! Отговори
Дива свиня преди 3 седмици
Толкова често му нацелвам синия гербер че вече трябва да му е неудобно да се пери по медиите и да претендира че е незаменим и безценен.
131
0
 
0
 
! Отговори
Путин и Байдън преди 3 седмици
Защо не се оттеглиха, бе умник?.. А Тръмп, Орбан, Фицо или Макрон?
130
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само един умен човек знае и усеща кога трябва да се отегли тоя стана за смях и резил
129
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ред в хоаса ни обеща дон Буци още на по-предишните избори. Този милиционер умее да създава хаос, защото в главата му е пълен хаос!
128
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
американско измeкярче, въобразило си че ще яха държавата ...
127
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
като те приберат от парламата с белезници и хаосът ще свърши, няма да се плашиш ...
126
7
 
5
 
! Отговори
ry7if преди 3 седмици
Прав е напълно, 4 годни не само циклим, ами потъва държавата!!! А на ПП-ДБ проблем им е само министър Стоянов, защото МВР не им позволиха да си правят игричките с купени гласове и машинките!! Скоро и 2 % няма да съберат смотаните обратни!!!
125
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДОТЕГНА МИ ОТ НЯКОЛКО ДРАСКАЧА АНТИТА РЕШИЛИ ЧЕ ВСИЧКО И Е ПОЗВОЛЕНО ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ ЗАКАНИ ОТ НЕВЕЖИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЕДНО И СЪЩО НОН СТОП ДАЖЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ
124
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ НАЕТИ ДРАСКАЧИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ АМАН ОТ ВАС
123
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами как ще има кабинет? Народа 4 години се опитва да изгони Бойко и Пеевски, ама не мърдат бе, захапали кокала и не мърдат.
122
4
 
15
 
! Отговори
!!! преди 3 седмици
Лицето на снимката е ОСНОВНИЯ виновник за опростачването на политическата система и класа! Политиката е алъш вериш а не визия и стратегия. Това лице може и да не разбира какво е из .. рал но мирише и ще мирише дълго време! А подкрепящите го явно си харесват миризмата
121
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Руски пешкир си Баце, колкото и да цвилиш колко важен бил Чирен.
120
3
 
9
 
! Отговори
Стоко преди 3 седмици
Държат те за тa_ш_ацuте хем от западните разузнавания, хем проруския кръг около доган, хем пеевски напарво ти е бръкнал отзад с един кашон компромати. Толкова си нагазил в лайHaта, че страхът ти е татуиран на грозната мyтра банкянска.
119
3
 
11
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 седмици
Боко ти си виновен за това! излъга народа че ще оправиш държвата а донесе само кражби и корупция! За 12 г ни направи най бедните в Европа и хай бързоизчезващата нация в света!Мутренски начин на управление със сила и заплаги и държавният апарат срещу несъгласните!
118
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Столично Прочистване: Есен идва. Левски, Ботев, Захарий, Стамболов събуждат се от сън дълбок. Гледат те, не могат да повярват, в окова нова пак нахлузили са го народа. В София са се събрали, уж българи се пишат, с портрети наши все се кичат, а червенитеХлебарки управляват тука. Народ спасете, столицата си сменете.
117
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До виновен е боко- обясни в какво е виноовен- когато си тръгна остави 0.6% инфлация после като я налазиха тая клета държава та 28% инфлация - да си спомним просто Кире, Ококор, Дамаджан, Комитова, мистър Мускул и още пасмина каквато сме нямали- и ти как видя вината на Борисов? Евраци и пудели, трафиканти на рожден ден на мин на МВР и на гости в министерството на МВР, ала бала работа такова дъно сме нямали...
116
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Столично Прочистване: Есен идва. Видение се появи. С кръст в ръката Патриарх Евтимий се яви. Благи думи заговори и сърцата ни разтвори. Дяволи с раса се крият туа. Лукавите в лъскавите возила се возят, не на Бог, на комунистите се молят. В Триадица намерили са те добра опора, а столица покварена не ви трябва.
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Столично Прочистване: Есен идва. Шишманците народа си не изоставят, от юго красно да ни вадят. Земи ви анадолци взехац, но степнитеХлебарки саПаразити много опасни. Столицата променете, Триадица мирише зле. ПаразититеС жълтици подмамете, на каруците железни товарете с мошениците комунисти в Диарбекира на катурга.
114
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не ви харесваше моделът ГЕРБ- а Баджанаците ви докараха 28% инфлация и разсипване на цялата държава!
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Столично Прочистване: Есен идва. Асеневци и те помагат, българите славят, съвети да добавят. От степите грабители са дошли, наели са и много роби със червени тоги. Щитове и саби нарамете, конската опашка извадете, столицата премествете. На север, исток или юг, далеч отВъшките червени, направете тез промени.