Пеевски нападна Радев за новият член на СЕМ

Демонстрирал васални зависимости към Москва
Обновена: 2 сеп 2024 16:15 | 2 сеп 2024 16:15, Инна Ангелова
149
Пеевски нападна Радев за новият член на СЕМ
Снимка: БГНЕС

Решението на Радев да назначи в Съвета за електронни медии журналист, с доказана в годините принадлежност към руския режим и неговите интереси, с влечение към прославата на ярки комунистически величия и идеали на коминтерна по света, е поредната груба провокация към свободата на словото и медиите, към основните демократични принципи и ценности и евроатлантическа принадлежност на България. Това заяви депутатът Делян Пеевски.

Според Пеевски действията на Радев са тревожен сигнал към Европа, която категорично прокламира независимост за медийните регулатори.

“Все по-често Радев поставя на изпитание доверието на българските гражданите за това, че държавата и в частност регулаторите, в които той има свои квоти, че назначаваните от него ще работят за интересите на обществото”, допълни Пеевски.

Той подчерта, че “с този акт Радев грубо манифестира своите васални зависимости към Москва и за пореден път доказва, че за него властта е самоцел и подчинение на чужди интереси”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: МоскваСЕМРадев
Още от Политика
Кои фактори ще са решаващи при избора на БГ еврокомисар?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На вниманието на индивидът под номер 134.Чети внимателно.Р.Радев,е единственият истински генерал в държавата ни.Като командващ ВВС на България,той е пазил небето над Родината си.Днес е втри мандат президент на държавата,избран с над два милиона негови поддръжници както за първия мандат,така и за втория.Ти плюнко 134, къде беше през тези години.Пълно е с профани, в иначе нормалната ни държава.
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Уважаеми читатели,хората сме различни по цвят и образ,но този ***,прекали със свинското си отношение към нормалните хора.Р.Радев,изобщо не се интересува от теб,жив ли си,или...Стой си в ***,не споменавай имената на значими фактори в живота на държавата ни.
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този зависимия от Вашингтон защо мучи ?
131
5
 
0
 
! Отговори
..? преди 1 седмица
А Фелдфебелът с размаханият юмрук ли е критерий за ценности ?
130
0
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
"Груба провокация към свободата на словото и медиите, към основните демократични принципи и ценности и евроатлантическа принадлежност на България" ,кой го казва само осветеното лице" на задкулисните играчи ,които са превърнали държавата и институциите в своя частна собственост за обслужване на престъпните им интереси и огромна алчност "Медии" .Кои са тези "медии" със свобода на словото ,с малки изключения заврени в "трета глуха" ?! Цинизъм е точно Пеевски да говори за "принципи и ценности" !!!
129
1
 
10
 
! Отговори
Бай Ой преди 1 седмица
Пеевски я затвора заедно с Доганя и закриване на ДПС. Това искаме българите. Турците в Анадола
128
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грухльо да не закача Радев, че на Нова година ще го правим на пържоли! Да вкарва Доган в затвора и после да го вкарваме и него! България иска ДПС да бъде заличено!!!!
127
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Попитали Ген. Радев:- Вие как кацнахте в Президентството?- Още се чудя, издигнаха ли ме, спуснаха ли ме.
126
9
 
4
 
! Отговори
...! преди 1 седмица
Откакто Радев размаха юмрук, България преоткрива все ново дъно ! Дълговете растат, икономиката я няма , изолирани от външната политика, а на Радев му викат във Турция ...Боташ Ефенди ! Цялата комунистическа плеяда излезе.от нафталина, та даже и Копейките се взеха насериозно! Дори Чалгата беше изтипосана да управлява ! Няма такава гавра с държавата! Да не говорим за Пуделът с пачки на Рашков! Спрямо тях, Пеевски блести със морал ...
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пеевски с 7...8 депутата и то българи,и 10 гласоподаватели иска да прави мюсюлманска партия ,не разбираме що сем с занимават с Пеевски !!
124
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ...! - Смяташ, че пеевските ризки са все изпрани и колосани снежно-бели? Може би своите кирливи първо трябва да извади, пък тогава чуждите.
123
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бе пееейевски ми той ПРЕЗИДЕНТА беше избран с над 52% , ти имаш само 2% ми смятай мънинко бе човече.
122
15
 
3
 
! Отговори
...! преди 1 седмица
Евалла на Пеевски ! Беше ми неприятен, но засега е единственият, който вади мръсните ризи и далавери на Радев! Всички разбрахме за мистър Кеш и Пътя на Копринката, но всички си мълчат като П*ки! Само Пеевски го казва на глас ! Все си мисля , че доказателствата тепърва ще излязат наяве!
121
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В песента "Доганизация" също го споменават.
120
0
 
6
 
! Отговори
Граматик преди 1 седмица
"Пеевски нападна Радев за..." - кого? - новиЯ член...! А бе, кога ще го научите този пълен член кога се слага и кога НЕ?
119
0
 
9
 
! Отговори
Vs преди 1 седмица
Не се карайте. СЕМ, както каза председателя и едно време, "само вегитира"! Абсолютно нищо не прави. Намазаха всички чужди телевизии с реклами, детските телевизии, през 15 мин. превръзки, cрaHeTa, запеци, цистити! Няма такова пoрнo!
118
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ ТОВА ГНУСНО СВИНЧУГО ? ТОЗИ Е СЛЕДВАЩИЯТ МЪРТВЕЦ СЛЕД АЛЕКСЕЙ ПОМАЧЕТО
117
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ееее! Поне една добра думичка за Шиши няма ли да кажете? Не ! Ами добре тогава, явно има защо.
116
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
президентът вече каза, че това е лична драма и се учуди, че журналистите му обръщат толкова голямо внимание
115
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази подчовешка личност, ако има следващ живот ,ще е някой червей или гнида! Абсолютната мерзост , коварство и безочие е това същество! Истински се чудя ,как е възможно да си толкова нагъл - да продадеш честта си , държавата си и сънародниците си за пари , ами и освен това да се опитваш по всякакъв начин да очерниш ,хора ,които са честни и се борят за да случва нещо добро в БГ!!!! Значи имаме психически проблеми ,щом нямаме съвест!!!