Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна

Това твърди негов бивш съветник по националната сигурност
22 юли 2024 08:05, Елка Василева
81
Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна
Доналд Тръмп и Джон Болтън. Снимка: архив, БГНЕС

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна, заяви в интервю за Си Ен Ен бившият му съветник по национална сигурност Джон Болтън, цитиран от Укринформ.

Още по темата
По-специално Болтън се позова на изявление на Тръмп, направено по време на неотдавнашен разговор с президента Володимир Зеленски, че той ще донесе мир и ще сложи край на руско-украинската война.

"Това е лудост. Той няма представа как ще преговаря и как ще сложи край на тази война", заяви Болтън.

Бившият съветник по национална сигурност подчерта, че близостта на Тръмп с руският президент Владимир Путин ще доведе до отстъпки в полза на Москва, които ще бъдат опустошителни за Украйна.

Според Болтън това е "много мрачен момент" не само за Украйна, тъй като Съединените щати са се притекли на помощ на Киев "не от добротата в сърцата ни, не и от активна благотворителност". "Оказваме помощ на Украйна, защото в центъра на интересите на американската национална сигурност е да се защитаваме от непровокирана агресия на европейския континент и да се опитваме да постигнем мир и стабилност там, което ни носи ползи по безброй начини", каза той.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дорде Джон Болтън дава интервю за Си Ен Ен, руската армия напредва в Нью-Йорк и предградията на Торецк.
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ким мое спре операцията сигура!
42
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп е въздухар, много приказки за нищо
41
4
 
8
 
! Отговори
? преди 1 месец
Колко по-опустошителни от това което направи Байдън? Половината Украйна я няма вече. Хората избити, територията превзета.
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Излизането на САЩ от НАТО ще реши повече проблеми, отколкото ще създаде. САЩ са свръхсила и това няма да се промени. Европейските пудели от друга страна ще трябва да се постараят за собствената си сигурност сами. Не стига, че са жалки във военно отношение, но и ди окачиха воденичният камък Украйна на врата. НАТО е нищо без САЩ - обикновен плацдарм за американското оръжие.
39
6
 
10
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Украинският лидер Владимир Зеленски заяви, че е готов за преки преговори с руския президент Владимир Путин. В същото време руските въоръжени сили установиха контрол над две населени места - Розовка и Нижни Песчани.
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ме пита мен, аз знам. Спира се тотално изпращането на оръжие и след 1-2 седмици войната ще спре.
37
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп лъже повече и от нашите ромки! Идва му отвътре!
36
15
 
8
 
! Отговори
Сът преди 1 месец
Копейки дайте да се разберем сега,а? Според вас Сащ воюват с Русия за пари,да продават оръжие? Сега ще дойде Тръмп и ще спре да продава оръжие и да печели пари,така ли? Май и вие се ошашавихте? Опорките ви както винаги издишат А ако някой си мисли,че Тръмп с вълшебна пръчка ще замахне и каже КРАЙ и всичко ще спре? Има толкова хора около него,които решават.
35
6
 
11
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 месец
САЩ ЗАПОЧВАТ войни, а не слагат край. Дайте поне 1 пример за край! Като изгубят, бягат и висят по колесниците. Спомняте ли си Афганистан? И сега в Украйна ще стане така. И работата въобще не е в Тръмп и даже в Байдън, а в нещо много по-дълбоко!
34
7
 
9
 
! Отговори
До 39 преди 1 месец
И кога пък Путин е започнал война с България,че не сещам нещо
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Америка има своите национални супергерои! Сталоун, Ван Дам, Хълк Хоган, Джеки Чан, Скалата, Уесли Снайпс, Мики Рурк! Трябва да се включат на страната на Украйна и да наклонят везните!
32
19
 
10
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 месец
До България 21 Ние не развалихме отношенията си с Русия , а Путин направи тава , с безсмислената си война , ей така от скука. Аз не мразя руснаците , а само Путин. Загубиха питомното , сега гонят дивото.
31
5
 
9
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
Напротив. Четейки платените ни от Америка за България ъъмедий, очакваме Русия да падне всеки момент от две години насам
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се плашете от демократите. Те си подават оставки - затова са демократи. Плашете се от диктаторите. Те започват войни, защото в собствените си очи няма как да съществуват, освен ако не тъпчат и подчиняват.
29
4
 
4
 
! Отговори
До 34 преди 1 месец
Друг просешки лозунг имаш ли?
28
0
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 1 месец
Абе те ,ако имаха благини нямаше да са най-бедната държава в цяла Европа
27
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВОЙНАТА Е ЗА ЕВРОПА, НЕ Е САМО ЗА УКРАЙНА. АЙДЕ ПОНЕ МАЛКО МИСЛЕТЕ!
26
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Тръмп спре помощта за Украйна, това означава, че САЩ Е ПОБЕДЕН. Ще започне ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕВРОПА КАКТО СЛЕД ВСВ. Помислете здраво това ли искате?
25
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато всички очакват едно, се случва нещо съвсем друго. Доказателство са последните събития, а ви уверяваам, че ни очакват много други. И да ви подсетя: Всички очакват Русия да победи вече две години и половина....