Треньорът на Лудогорец иска 10 отбора в родната А група

Дерменджиев притеснен от терена на Славия
12 мар 2015 18:55,
13
Треньорът на Лудогорец иска 10 отбора в родната А група
Снимка: архив, Булфото

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не одобрява настоящия формата на „А“ група, според който първенството се разделя на две шестици. Това обяви специалистът в интервю пред клубния сайт на разградчани.

„Аз лично не го одобрявам. Смятам, че в първенството трябва да участват 10 отбора. И всички да играят помежду си по четири пъти“, каза Дерменджиев, а запитан на въпрос дали очаква да има феърплей, отговори: „Гледам само Лудогорец. Интересува ме единствено как играе моят отбор. Нищо повече.“

Той коментира и предстоящото гостуване на Славия в последен кръг в „А“ група от редовния сезон. Мачът в София ще се играе в събота от 14:30 ч.

„Състоянието на терена на стадиона в "Овча Купел" ме притеснява. Но това не може да бъде оправдание за нас. Но също така трябва да спомена, че в Славия са професионалисти. Г-н Венцеслав Стефанов е един добър ръководител и вярвам, че теренът ще бъде изчистен и подготвен, въпреки тежките климатични условия“, заяви той, след което добави, че единствено Марселиньо е под въпрос за срещата.

„Ние имаме респект към Славия. В София ще излезем крайно мотивирани срещу този съперник. Трите точки от този мач за нас са изключително важни. Славия е труден отбор и играе силно срещу всички отбори от първата шестица. Ангажираността от наша страна към този мач ще бъде на сто процента.“

Дерменджиев каза още, че не го интересува кой измежду Левски и Ботев (Пловдив) ще играе в първата шестица, а след това говори и за изтичащите договори на Дани Абало, Александър Барт и Фабио Ешпиньо.

„Това са добри футболисти. Има разговори с тях по темата. До края на първенството ще има яснота по въпроса с договорите на Дани, Барт и Фабио.“

Накрая специалистът заяви, че завършването на трибуна „Моци“ ще даде допълнителен импулс на Лудогорец. „В процес е изграждането на един много добър стадион. Аз и футболистите сме въодушевени от този факт. Няма нищо по-хубаво от това Разград да разполага с един модерен стадион. Феновете го заслужават“, завърши Дерменджиев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 9 години
До До номер 3Аз, лично, ако пишех "резОлтат", не бих си позволил да коментирам нищо свързано с българския език.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре да се съберат веднъж октомври, да се видят мизите и претенциите и след това за кандидатите за слава да се организира някаква томбола или бинго или нещо подобно и да си определят шампиона. И без това футбол не играят.Да им спестим обикалянето на калните ниви у нас, наречени стадиони.
9
0
 
0
 
! Отговори
hh преди 9 години
Кога и ти треньор стана, кога изявления почна да правиш?
8
2
 
5
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
10 отбора !!! Много са...Най-добре да са два: ,,Лудогорец,, и ,,Светкавица,, Търговище...
7
1
 
0
 
! Отговори
До номер 3 преди 9 години
С най- добри чувства към теб. Пред вид се пише слято (предвид) когато искаш да изразиш нещо - по причина, в резолтат на, поради.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина терените по стадионите с изключение на два три са ужасно трагични. Срамота!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смятам че сегашния формат е най-добър. От колко години чаках отборите от средата на таблицата да играят сериозно защото гонят цел.
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PO PATIA ZA SOFIA DANO LAVINA VI ZATRUPA ,ILISKALITE DA VI RAZMAGAT,EDIN OT LUDOGOREZ DA NE OSTANE.
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Браво!Да го духа дерменджиев ....тоя от кога е трениор имам пред вид старши трениор
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безмислено е да има повече от 6 отбора в А група . То и Без това никой вече не ходи на Мачове ,
1
9
 
11
 
! Отговори
Браво! преди 9 години
Смятам, че в първенството трябва да участват 10 отбора. И всички да играят помежду си по четири пъти, каза Дерменджиев...Подкрепям го :)