ФБР категорично: Стрелбата срещу Тръмп е опит за покушение

Това все още е активно местопрестъпление, казаха от службата
14 юли 2024 07:50, Красимир Ангелов
63
ФБР категорично: Стрелбата срещу Тръмп е опит за покушение
Снимка: БГНЕС

ФБР определи стрелбата по време на митинга срещу бившия президент Доналд Тръмп в събота вечер американско време като опит за покушение, предаде CNN.

Още по темата
"Тази вечер се случи това, което наричаме опит за убийство срещу нашия бивш президент Доналд Тръмп. Това все още е активно местопрестъпление", каза Кевин Роджек, специален агент, говорейки на пресконференция в Бътлър, Пенсилвания.

Той каза, че властите „работят трескаво, за да се опитат да идентифицират лицето, което е направило това, както и мотивите, които се крият зад извършеното“, и помоли обществеността да се свърже с всяка информация, която може да помогне.

ФБР е разположило разследващи агенти, екипи, отговарящи за доказателства и друг персонал от цялата страна, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от САЩ
Байдън е разговарял с Тръмп, бившият президент е напуснал болницата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всичко е скалъпено за да се изкара жертва и да му се вдигне рейтинга. Тръмп е патологичен лъжец, и с нисък интелект. Щом порноактрисата с която е спал, докато жена му е дундуркала бебе, успя да го осъди и то със съдебни заседатели избрани от самия него, тури му пепел. Полицаите навсякъде по света не са от най умните и блестящи с интелект хора. Няма как да заподозрят нагласен сценарий. Не е в умствения им капацитет, затова, айде опит да убийство, през ушите.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Явно охраната е била на кафе. Като тази на Фицо - танцьори
55
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 седмици
ега ти логиката:..-Стрелбата била "опит за покушение"..?!..Това е вариантът на фбр...А другите варианти какви са?..-"Опит за честитяване на рожден ден" ?.."Тренировъчна стрелба " ?.."Случайно произведен изстрел" ?...Смех !...Типчето просто е имало задача да отстреля Тръмп..За това ,доколкото разбрах,Доналд е ранен В УХОТО !..Целта е била главата му,но ..Така че конспирацията,че това е инсцениран атентат, издиша отвсякъде..Ако беше поръчка на Тръмп,стрелеца щеше да го бодне в кракът,или ръката..
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ще има ли валкирия?
53
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
Да се кротне този свят,стига с тоз негов инат.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Фбр са наели аматьор за мръсните си работи .Веднага са го открили и убили .Всички филми стават реалност .
51
12
 
3
 
! Отговори
Анализатор преди 4 седмици
И всичко това ,целия този ресурс само за да стигнат до извода,че Дони сам си поръча "покушението".Всеки нормален човек който гледа клипа разбира колко постно е изфабрикувано всичко това.Ранен в ухоото,колко удобно,убит атентаор,колко удобно.Въпреки,че току що са те простреляли ти не си шокиран,стърчиш една глава над всички и вдигаш юмрук за поздрав на клоуните около теб???Така ли се държи човек чиито живот е под непосредствена заплаха???
50
2
 
6
 
! Отговори
славянин преди 4 седмици
''ФБР категорично: Стрелбата срещу Тръмп е опит за покушение'' Ей, това фъбъръ-то се оказаха ''недостижими титани'' на ''проникновената мисъл''!
49
1
 
6
 
! Отговори
САМО ОПИТ? преди 4 седмици
Аз все си мисля, че това беше по една случайност неуспяло ПОКУШЕНИЕ. НО РЕАЛИЗИРАНО ПОКУШЕНИЕ! А не само идея или заговор за такова. Ама щом ФБР казва, че Е НЯМАЛО ПОКУШЕНИЕ, А САМО ОПИТ ЗА ТАКОВА, може ли да не се съглася с великото ФБР. Което има в сейфовете си досиетата на 200 милиона американци! Първият изстрел срещу Джон Кенеди също не беше смъртоносен. Прониза му само гърлото и Кенеди се хвана за него, тоест жив и здрав. Ама сега къде е?
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Eeeйй, kak ce ceтuxтe, бeeee?!
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Е какво, някой иска ли президент марионетка с деменция?!? Трябва да се сложи край на тази безумна война, която е падение за славянския свят, разорение за икономиката на Европа и позор за световната сила и миротворец САЩ. Загърми ли атома, всички ще сме потърпевши столетия напред.
46
1
 
11
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 4 седмици
ТИЯ *** СА ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА.
45
0
 
5
 
! Отговори
БЕЛЯТЯ преди 4 седмици
Не можете да се вслушва те в съветите на хората, и вас ще ви псуват.
44
0
 
4
 
! Отговори
БЕЛЯТЯ преди 4 седмици
Аз пиша от мое име, А ми слагате името на АНОНИМЕН, какво става.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
АНОНИМЕН, уточняваѝ се, че нещо не мога да схвана, кажи на права, за РОСИЯ, или, за НАТО, НЕ МИ МИНАВАЙ ЗА ПО ПРЕКО ПРЕЗ ПЕРНИК. СЛАВА РОСИЯ.
42
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКА ТРЪМП?!? ОТНОВО ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ В ЕВРОПА?! ЗАЩО ТОЛКОВА ХАРЕСВА ПУТИН???
41
4
 
4
 
! Отговори
БЕЛЯТЯ преди 4 седмици
Нещо, нищо не разбрах, я пак, кажи го за малко по глупави хора, може и по грешно да сме те разбрали, извинявай. СЛАВА РОСИЯ.
40
0
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 4 седмици
:))))))
39
3
 
4
 
! Отговори
42 преди 4 седмици
Все едно да кажеш на жертвата - позволи на насилника да те унижава и заплашва, за да се успокои. Дай си достойнството срещу вероятната възможност да останеш жив! Хубаво, но в такъв случай достойнството ми е по- мило от живота. Живот без себеуважение е живот на п.а.р.цал. Мерси! Явно Тръмп не са го командвали партийни секретари!!!
38
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
КРЕМЪЛ ЗАПЛАШВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТОЛИЦИ, А ТРЪМП ПОДАВА РЪКА НА ПУТИН?!? ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ИСКА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА С ВОЙНАТА ЧРЕЗ УДОВЛЕТВОРЯВАНЕ НА ЩЕНИЯТА НА НАСИЛНИКА.