Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно

Омразата на американската левица е промила мозъка на 20-годишния младеж
15 юли 2024 22:38, Анисия Иванова
167
Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно
Снимка: БГНЕС

Твърдението на левицата е, че Доналд Тръмп сам е виновен, че за малко не беше убит. Този език на омразата и тази страшна омраза, която изпитва американската левица към Тръмп логично доведе до това, което се случи.

Това коментира в интервю пред БНР журналистът Огнян Дъскарев след покушението срещу кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

"Тази омраза на американската левица, присъща за европейската, вероятно е промила мозъка на този 20-годишен младеж, който стреля. Заглавието на Си Ен Ен е, че охраната на Тръмп го блъска извън сцената, защото "той падна по време на митинга". Това е страшно безсърдечие и липса на всякакво съчувствие и човещина", коментира той в предаването "12+4".

Още по темата

Според него важните неща са, че на 8 юли "президентът Джо Байдън вдига телефона и говори със свои дарители, за да ги убеди да не го изоставят след катастрофалния му дебат с Тръмп и казва – време е да вдигнем мерника на Тръмп".

"Същият този Байдън призовава за мир и единство, което е добре, но лицемерието е космическо", споделя Огнян Дъскарев.

И допълва: "Напрежението в САЩ повече нараства и сега е дошло време да стане това с Тръмп. Целият свят видя как Байдън се провали на дебата. И медиите също се провалиха жалко на дебата, защото те три години и половина крият състоянието на Байдън и то сега лъсна. Медиите направо побесняха, не защото са лъгали, а защото повече не могат да лъжат и сега са мили – Дойче веле, Си Ен Ен, Би Би Си и Байдън да бъде сменен".

Журналистът е категоричен, че след покушението вероятността Тръмп да стане президент на САЩ е нараснала многократно.

"Разделението на американското общество е голяма. Тръмп почти сигурно ще вземе Невада", коментира той.

И смята, че "задачата на републиканците е по-проста – да са спокойни и да не показват отмъстителност".

Ген. Красимир Станчев, бивш шеф на НСО, коментира грешките, допуснати от охраната на Тръмп и една от тях е предварителната подготовка на екипа – авангарда.

"Няма как да се изолират прилежащи сгради на около 100 м и да нямат отношение към тях. Подценена е тази ситуация и ето че се стигна до въпросните изстрели", каза Станчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: избориСАЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
13
 
3
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
Е да, един актьор с пушка. Малко боя, добро актоьорско майсторство от страна на Тръмп - клекна под трибуната и после се появи със свит юмрук и малко боя по ухото. И вече е сигурен президент.
127
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За това си има логично обяснение ако се проследи пътят на парите. Тръмп обеща край на войната ако го изберат, корпорациите за производство на оръжия ще изгубят огромни договори, а те са спонсори на демократите...
126
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вероятността да бъде гръмнат отново нараства. Често американските президенти ги гърмят . Знаех си че американските леви комунисти са замесени.
125
11
 
2
 
! Отговори
Хихихи преди 1 месец
Той затова ги разиграва тези театри, да стане герой-мъченик и всички да гласуват за него! Постановка, но зле замислена и изпълнена е всичко това!
124
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Май сикрет сървис са участвали в атентата чрез бездействие. Вече излезнаха видеа в които десетки сведетели виждат стрелецът да се качва на покрива, викат му, звънят на службите и нищо. Служвите го гледат през оптиките, но изчакват да стреля и тогава го свалят.
123
10
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До Путин. И как точно ще я спре? Така и не се научиха съветските шушляци като теб, че в демокрациите нещата не се решават от един човек, пък бил той и президент на САЩ и както и да се казва.
122
1
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 месец
Защото американците са многократно тъnu.
121
0
 
0
 
! Отговори
17 F-22ки преди 1 месец
До 17 мига по скоро е следващия рейгън. джумбуш за социалистите, инициатива за стратегическа отбрана, само ше видиме коя стена ше падне та да почне перестройката - тая пред спаската кула, или тая между двете кореи
120
0
 
1
 
! Отговори
17 мига преди 1 месец
Тръмп е Щирлиц!
119
1
 
2
 
! Отговори
Следа преди 1 месец
Кой и кога поръча тениските?
118
3
 
6
 
! Отговори
ЗАВИНАГИ преди 1 месец
ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ!
117
7
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Путин войната в тоя си вид ще спре, като първите оплоти почнат да тропкат с копитца на красная площадь
116
2
 
15
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
Тръмп има една задача! Да спре войната!
115
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
покажете падането на старчока Байдън по стълбите на самолета и ръкуването с въздуха и рейтинга на Тръмп ще скочи с още 3%
114
2
 
5
 
! Отговори
читалище заря преди 1 месец
Огнян Дъскарев е роден в София през 1954 г. Завършил Английска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Преводач от английски език и публицист на свободна практика. Има българско и американско гражданство. един вид даскал на свободна практика ми го правят капацитет. CNN пишат така, защото ако тва читалище беше на тяхното място, да са ги натикали по пандизите отдавна. нарича се "официално потвърдена информация"
113
1
 
2
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 месец
До Анонимен121 тва, което трябва да се надяваш, като всеки жител на задунайски татарстан е, да ти вдигнат тока само с 20 процента другия месец и да ти не изгори свинарника. янките и хохлите ги не закачай, те си имат разни фифти-фифтита там
112
2
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
след финта със слабия президент, щатите завъртяха финта с още един "слаб" президент. и пак върза. рейгън ако беше жив, да е умрял от смях
111
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин в безсилен да сложи край на войната! Надяваме се на Тръмп, да му помогне!
110
6
 
2
 
! Отговори
червени курви две преди 1 месец
ТУРСКОТО ТЕХНИКА ПРОИЗВОДСТВО НА РЕДЖЕП ТАЙП ЕРДОГАН В ГЕРМАНСКАТА ВЕРИГА МАГАЗИНИ КАУФЛАНД ПО ЗАРЪКА НА ХРИСТО СТОИЧКОВ НА БЕГОМ СПРИНТИРАЙ ДА. ИЗКУПУВАШ БАЛАМА НА ХУНСКИЯТ ВОЖД БАЛАМБЕР................... МИНАЛАТА СЕДМИЦА РЕДЖЕП ТАЙП ЕРДОГАН директно посети българофобският вилает РУМЪНИЯ по тяхна покана..............Пост фактум съобщение давам ..........Още миналата седмица ТУРЦИЯ и РУМЪНИЯ сключиха вероятен съюз СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ
109
1
 
4
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
До хората долу ,които Путинисти подкрепяли десните ,а уж трябвало левите не знае за какво говори. Има доброто и злото ,няма ляво или дясно !