Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно

Омразата на американската левица е промила мозъка на 20-годишния младеж
15 юли 2024 22:38, Анисия Иванова
167
Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно
Снимка: БГНЕС

Твърдението на левицата е, че Доналд Тръмп сам е виновен, че за малко не беше убит. Този език на омразата и тази страшна омраза, която изпитва американската левица към Тръмп логично доведе до това, което се случи.

Това коментира в интервю пред БНР журналистът Огнян Дъскарев след покушението срещу кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

"Тази омраза на американската левица, присъща за европейската, вероятно е промила мозъка на този 20-годишен младеж, който стреля. Заглавието на Си Ен Ен е, че охраната на Тръмп го блъска извън сцената, защото "той падна по време на митинга". Това е страшно безсърдечие и липса на всякакво съчувствие и човещина", коментира той в предаването "12+4".

Още по темата

Според него важните неща са, че на 8 юли "президентът Джо Байдън вдига телефона и говори със свои дарители, за да ги убеди да не го изоставят след катастрофалния му дебат с Тръмп и казва – време е да вдигнем мерника на Тръмп".

"Същият този Байдън призовава за мир и единство, което е добре, но лицемерието е космическо", споделя Огнян Дъскарев.

И допълва: "Напрежението в САЩ повече нараства и сега е дошло време да стане това с Тръмп. Целият свят видя как Байдън се провали на дебата. И медиите също се провалиха жалко на дебата, защото те три години и половина крият състоянието на Байдън и то сега лъсна. Медиите направо побесняха, не защото са лъгали, а защото повече не могат да лъжат и сега са мили – Дойче веле, Си Ен Ен, Би Би Си и Байдън да бъде сменен".

Журналистът е категоричен, че след покушението вероятността Тръмп да стане президент на САЩ е нараснала многократно.

"Разделението на американското общество е голяма. Тръмп почти сигурно ще вземе Невада", коментира той.

И смята, че "задачата на републиканците е по-проста – да са спокойни и да не показват отмъстителност".

Ген. Красимир Станчев, бивш шеф на НСО, коментира грешките, допуснати от охраната на Тръмп и една от тях е предварителната подготовка на екипа – авангарда.

"Няма как да се изолират прилежащи сгради на около 100 м и да нямат отношение към тях. Подценена е тази ситуация и ето че се стигна до въпросните изстрели", каза Станчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: избориСАЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
11
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 1 месец
Тръмп си поръча "атентата" това е повече от ясно.С когото и да говоря тук в Америка всеки ми казва точно това.Хората не са *** и видяха записа с тая пародия.Разбира се има и много реднеци от Айова,Небраска,Канзас и въобще от средните щати които му вярват.Това са фермери които Тръмп омая с някоя друга дотация през първия си мандат.
107
1
 
1
 
! Отговори
поЛуковника преди 1 месец
аз съм. Щирлимарков. Всичко знам, нищо не казвам, който разбрал разбрал. Ако аз и моят съратник Порко му бяхме телохранители и му мачкахме ушангите на Тръмпието нямаше да се случи такава беля. Особено ако ни бяха давали и по една тава кифтета и по една кана узаки с виняки, тогава пък хептен. Да знаете. Ще ги вкараме в затвора всичките и ще ги накажем зловещо, зловонно даже. Помнете ми думата. А тетята дет води четята ще ни е командир.
106
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някаква дъска решила да се прави на журналист.
105
12
 
5
 
! Отговори
Мнее преди 1 месец
Единствената омраза която виждам идва от трънп и негпвоте тръмпанари, дори стрелеца е бил тръмпист
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 1 месец
Музика...музика !!! По-радостна новина - здраве му кажи..! Буквално ще купя 2 каси бира, уиски и фойерверки, когато Тръмп спечели !!! ***MAGA_2024***
103
0
 
5
 
! Отговори
МИСЪЛ ОТ РОМА преди 1 месец
Над 100 години преди Раждането на ХРИСТОС е убит Водача на РОБИТЕ тракиеца СПАРТАК и тогава невнимателен римлянин написал цитирам го по смисъл:"на ВЯРНО Е ЧЕ НАШАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ Е НЕКАДЪРНА,КЪРВАВАВА И ЗЛОВЕЩА НО АКО ИЗЧЕЗНЕ ТАКОВА ВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ ЩЕ НАСТЪПИ,ТАКИВА ХУНИ ЩЕ ДОЙДАТ ЧЕ ВИЕ ВРАГОВЕТЕ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ САМИ ЩЕ ТРЪГНЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВЯВАТЕ"........................Въпросът е даже САМОЗВАНЦИ ли са бурята в чаша вода юдеоевреите?
102
9
 
6
 
! Отговори
DROGARE преди 1 месец
БЪЛГАРИЯ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ГОРДА И ДОСТОЙНА И ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА КОМУНИСТИТЕ. СВЕРЕТЕ СИ КОМУHИСТИЧЕСКИТЕ ЧАСОВНИЦИ.
101
17
 
4
 
! Отговори
Руско Чудо преди 1 месец
Русофилите са за десния кандидат - Тръмп. А уж са леви. Трябва да са за Байдън, но там е каквото им заповяда бункерното джудже, тъй че нека да не ги съдим твърде сурово.
100
7
 
7
 
! Отговори
С ДВЕ ДУМИ: преди 1 месец
САЩ даде зелена светлина да заграби част от Украйна. САЩ даде маса пари на Зеленски. Далаверата сега е, че украйна ще плаща борча на САЩ, а Русия си прибира териториите. Всичко е измислено по игла и конец. И вълците сити - и агнето цяло. Да се готвят другите агнета - Литва, Латвия, Естония, Полша, Румъния и България. НАТО само ще ни праща оръжия, но битките ще са в Източна Европа. И пак ще има много кредити. Путин пак ще си взима - я Варна, я някоя друга територия около Калининград. Доволно
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ся, Демократите са леви, а републиканците десни. Грантаджиите, обаче са за левите. Лу.да работа.
98
2
 
7
 
! Отговори
ВЛАСОВ ХИТЛЕРЕСКУ преди 1 месец
РУМЪНСКИ ЕВРОДУПЕТАТ събира ПОДПИСКА срещу робството на източноевропейците.....................РИМЛЯНИТЕ ИЗБИВАТ И ИЗТРЕБВАТ ТРАКИТЕ В РУМЪНИЯ и МОЛДОВА като КЪРВАВА ВЕНДЕТА че Водача на робите тракиеца СПАРТАК е бил истинският унищожител на Римската Империя.............Джон Маккейн Ви каза от центъра че сте ФАДЕРЛАНД РУМЪНИЯ и нямате нищо общо с българи и България и го УБИХА...... ПАРТИЯТА НА ЮЖНЯЦИТЕ подкрепяла вечното робство е тази на Джоузеф Байдън
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бай Дън ако сега си пробие и двете уши ще спечели ли?
96
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да пожелаем успех на Тръмп и Путин, за да настане мир.
95
8
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
1, Байдън не е загубил дебата, просто никой не го спечели. 2. До евентуално влизане на Тръмп в Белия дом, има 6 месеца.
94
1
 
1
 
! Отговори
ЯДРЕН ФУТБОЛ преди 1 месец
ФУТБОЛНОТО ВЗРИВЯВАНЕ НА АЕЦ ЧЕРНОБИЛ през 1986 пичели СТЯУА Европейската Шампионска лига по футбол................ Руснаците от изцяло РУМЪНСКИ произход РАЗСТРЕЛЯХА Николае и Елена Чаушеску заради футболното МАРОДЕРСТВО от 1986........След разстрела РУМЪНСКИ ФУТБОЛИСТ пичели ЗЛАТНАТА ТОПКА и ЖОЕЛ КИНЮ демек УЕФА му я отне защото след 1987 всички футболни звезди са ФАЛШИВИ чрез нагласени мачове........ МИГЛЕНА КУНЕВА от БКП стана дори ДИРЕКТОР на РУМЪНСКАТА АЕЦ ЧЕРНА вода която е на Дунав
93
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко е като Тръмп, ама е такован в Симитли.
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тц.
91
3
 
2
 
! Отговори
Не се знае, знае ли преди 1 месец
Ами , ако сега се вдъхновят повече стрелци, та вземат да го улучат! Както се казва, от играчка може да стане и плачка!
90
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Хи хи Реално война русия-Украйна имаше и при президентстването на Тръмп.
89
3
 
9
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Дано Бидоня не се откаже от напреварата, Дони вече е в позиция така да хързулне Бидоня, че той докато се усети вече ще е в блатото и в несвяст. После Дони ще спре яойната в Украйна за един ден, не, даже за половин, като резне секви финанси и оръжия на зИленото жуже, което само ще подскача до припадък, но такъв е живота -сурав и курав !