Тръмп: Ако спечели другарката Камала, идва Третата световна война

Кандидат-президентът се появи на митинг, защитен с бронирани стъкла
Обновена: 22 авг 2024 08:34 | 22 авг 2024 08:20, Петър Бойчев
109
Тръмп: Ако спечели другарката Камала, идва Третата световна война
Снимка БГНЕС

Защитен от бронирани стъкла, Доналд Тръмп отправи снощи нападки срещу съперничката си Камала Харис на първия си предизборен митинг на открито след извършеното срещу него покушение миналия месец, предаде АФП, цитирана от БТА.

Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом, който организира митинг в ключовия щат Северна Каролина, обвини вицепрезидентката от Демократическата партия, че е "най-радикално левият човек", който се е включвал в президентската надпревара, и обяви, че милиони работни места ще "изчезнат рязко", ако тя спечели.

"Вашите спестявания ще бъдат напълно унищожени", заяви 78-годишният имотен магнат пред събралото се множество.

"По целия свят нашите противници знаеха, че Америка не може да бъде приемана с лека ръка, когато аз бях ваш главнокомандващ", увери бившият президент републиканец. "Ако другарката Камала спечели през ноември, почти сигурно ще имаме Трета световна война", каза още той.

Откакто тя замени президента Джо Байдън като кандидат на демократите за изборите през ноември, кампанията им получи нов живот. За Доналд Тръмп митингът в Ашбъро беше възможност да се опита да си върне предимството, отбеляза АФП.

Това беше първото голямо предизборно събитие на Доналд Тръмп на открито, откакто в средата на юли беше леко ранен от 20-годишен стрелец на митинг в Бътлър, Пенсилвания. Един участник загуби живота си, преди стрелецът да бъде застрелян. След трагедията агенцията Сикрет Сървис, която отговаря за защитата на високопоставени политически фигури, му препоръча да спре да участва в публични прояви на открито. Оттогава кандидатът на републиканците проведе около десет митинга на закрити места.

Тази седмица милиардерът провежда кампания в няколко ключови щата, като целта му е да се опита да спре инерцията, набрана от Камала Харис, която успява да събере тълпи от над 10 000 души. Харис беше официално номинирана във вторник вечерта на Националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго, който приключва днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от САЩ
Клинтън: Ще бъда много щастлив, когато Харис влезе в Белия дом
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
До Ели преди 2 седмици
Comrade.
89
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 2 седмици
Много ми е интересно какво точно е казал Тръмп на английски, което е преведено като "другарката"...
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мандата на Байдън е много успешен за Путин, 130 000 километра украинска територия, украйнския град Ню Йорк вече е руски, с руско знаме... Редно е Харис да я изберат за да може да услужи на Путин с още 100000-200000 украинска територия. Така де трябва да има приемственост. Приоритетите следва да се запазят.
87
6
 
1
 
! Отговори
ТСВ преди 3 седмици
ТСВ е неизбежна. Тя е пречистване на планетата от натрупаните отпадъци. Отпадъка се чисти с огън и вода.
86
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Събрали се провалени политици да хвалят Харис... американците ако имат акъл още по-малко ще гласуват за нея след подкрипата на такива артисти като обама и клинтън...
85
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Къде и е демокрацията на тн Демократическа партия. Без вътрешни избори си смениха кандидата. Без прецедентен ход. Продължават със страшни обиди към Тръмп, независимо че човека призова за успокояване на политическия дебат.
84
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Укрите са хвърлили в курска област войски от остатъците на над 20 военни съединения. Руснаците отговарят с прецизен огън по астъпващите и радостта им от завзетата лесно територия се превръща във истеричен ужас.
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Уникални документи за свръхестествената намеса на Извънземни и дракони в сюблимни моменти в епичната битка на Шипка 1877г. Подкрепата на юдея - циониста Карл Маркс за турците.... Кой победи? Победи тайната на култовия връх Шипка за свободата на Българите!
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Свещения шифър на всичко случило се в Миналото за Истината на Торта с която ние Българите покриваме Земята - ИсТория се крие в Тайната на Свещения Български Език!....Има два Езика на света - Българския и Езика на Целтите с Глаголна Граматика! Останалите езици по света са Падежни езици! Падежните езици постоянно се поучават и изземват всичко създадено От Свещенния Български и Целтски(Келтски) езици! ...
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Запомнете - Демокрацията не е Комунизъм! Това че Световния Мюзюлмано Комунизъм, чрез другарката Камала искат да превземат Америка, това не означава че Републиканците = Ковбоите ще се подчинят на това така наречено Османско - Комунистическо робство! Ако Америка падне ще настъпи Световен Халифат... където ще има Комуни в които ще натикват по 1000 девойки робини за да може Комуниста - Принца всяка нощ да създава баджанаци както беше по времето на Бай Тошо! ....
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръмп като управляваше ...спря войните! След това световния Юда - Комунизъм отново дойде и каза..... Аллах трябва да завладее Християните - децата на Исус и Мария магдалена.... Да ги покори! Я вижте какво срава по света.... Сатаната с Комунизъм и Мюзюлманството завлядява света.... !
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Запомнете: Няма разлика между Комунизъм и Ислямизъм и над двете Хиерархии стои Юдаизъм!
78
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръмп е за Ковбоите и Интелектуалците Тръмп е за стабилността на Америка!.... Не е за Световния Комунизъм и Ислямизъм на Путин!
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръмп е с Бялото Братство... Съпругата му е Бяла. Децата му са Бели и са от рода на Исуса Христа! .....
76
10
 
7
 
! Отговори
Тръмп е другар! преди 3 седмици
Тръмп-личният приятел на диктатора Путин обвинява Камала Харис, че е другарка, но никой не е забравил, че американският съд осъди този шме..кер за измама.
75
2
 
0
 
! Отговори
До Maria преди 3 седмици
В Новия завет няма нищо за дете на Иисус. Като Божий Син Той няма плътски страсти, в състояние на безстрастие е и според мен не е възможно да е имал връзка с жена.
74
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръмп е изкуфял дъртак Няма никакви шансове срещу Камала
73
0
 
1
 
! Отговори
Maria преди 3 седмици
Дъщерята на Исус се казва Сара , а не Синтия и други деца не е имал .
72
3
 
16
 
! Отговори
Ами, идва преди 3 седмици
В момента текат почти същите процеси, като в навечерието на Втората Световна война. Разрушаване на демократичите системи, ограничаване на правата и ескалация на напрежението. Няма вече демокрации. Останала е една думичка без практическо значение. Всичко отива към глобален конфликт. Очаквам, проституиращи журналисти да почнат да обясняват, колко безобидни са ядрените оръжия и колко приятно ще захладнее при една ядрена зима, защото и без това е много горещо.
71
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези ненаситни ненормалници изплюскаха света ! Трябва да бъдат спрени много скоро ! Надеждата ми е в едно средно силно изригване на Йелоустоун.