Тръмп: Ако спечели другарката Камала, идва Третата световна война

Кандидат-президентът се появи на митинг, защитен с бронирани стъкла
Обновена: 22 авг 2024 08:34 | 22 авг 2024 08:20, Петър Бойчев
109
Тръмп: Ако спечели другарката Камала, идва Третата световна война
Снимка БГНЕС

Защитен от бронирани стъкла, Доналд Тръмп отправи снощи нападки срещу съперничката си Камала Харис на първия си предизборен митинг на открито след извършеното срещу него покушение миналия месец, предаде АФП, цитирана от БТА.

Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом, който организира митинг в ключовия щат Северна Каролина, обвини вицепрезидентката от Демократическата партия, че е "най-радикално левият човек", който се е включвал в президентската надпревара, и обяви, че милиони работни места ще "изчезнат рязко", ако тя спечели.

"Вашите спестявания ще бъдат напълно унищожени", заяви 78-годишният имотен магнат пред събралото се множество.

"По целия свят нашите противници знаеха, че Америка не може да бъде приемана с лека ръка, когато аз бях ваш главнокомандващ", увери бившият президент републиканец. "Ако другарката Камала спечели през ноември, почти сигурно ще имаме Трета световна война", каза още той.

Откакто тя замени президента Джо Байдън като кандидат на демократите за изборите през ноември, кампанията им получи нов живот. За Доналд Тръмп митингът в Ашбъро беше възможност да се опита да си върне предимството, отбеляза АФП.

Това беше първото голямо предизборно събитие на Доналд Тръмп на открито, откакто в средата на юли беше леко ранен от 20-годишен стрелец на митинг в Бътлър, Пенсилвания. Един участник загуби живота си, преди стрелецът да бъде застрелян. След трагедията агенцията Сикрет Сървис, която отговаря за защитата на високопоставени политически фигури, му препоръча да спре да участва в публични прояви на открито. Оттогава кандидатът на републиканците проведе около десет митинга на закрити места.

Тази седмица милиардерът провежда кампания в няколко ключови щата, като целта му е да се опита да спре инерцията, набрана от Камала Харис, която успява да събере тълпи от над 10 000 души. Харис беше официално номинирана във вторник вечерта на Националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго, който приключва днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от САЩ
Клинтън: Ще бъда много щастлив, когато Харис влезе в Белия дом
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
6
 
! Отговори
Очевидно преди 3 седмици
До Тялото "Не знам защо и вие му давате платформа на този патологичен лъжец." Щото косвено работи за руснаците.
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Другаря Тръмп повтаря 1 към 1 реториката на другаря Медведев и на Ботоксьо за "красните линии". СлучаЕност? Не мислА.
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
който ще гласува за тръмп, да пие една белина преди това
66
3
 
10
 
! Отговори
емо преди 3 седмици
не знам дали тръмп е прав, като нарича харис другарка - по-скоро не, но знам че е прав в твърдението си, че ако я изберат ще има трета световна война, с оглед поддържания досега от сащ курс на подкрепа на украйна и косвена намеса във войната.
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
тръмпясалия е покъртителен в злобата и подигравките си, дано си подготви голяяям памперс за изборите
64
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички, които тук сипят обиди по Тръмп, явно не са си направили труда да се поинтересуват какви, в действителност, са политическите позиции на Харис. "Другарка" е най-малкото, с което може да я нарече. Когато човек я слуша и гледа не му се вярва, че подобен комунист може да застане начело на САЩ. Тя не е лява, тя е комунист и като такава единственото, което иска да прави е да взима от можещите и да дава на неможещите.
63
7
 
9
 
! Отговори
Тялото преди 3 седмици
Не знам защо и вие му давате платформа на този патологичен лъжец. Най-добре е да изчезне от публичносто пространство и наесен да си получи и ефективна присъда по едно от 100те му дела.
62
4
 
5
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 3 седмици
С една дума САЩ завиват наляво. Жалко, ние току що завихме на дясно.
61
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бели Българи - деца на Бялото Братство! Идете горе на Рилските Езера.... и затанцувайте Хоро в името на Бог ХОР - (((ЗАГРЕЯ)))=(((СЛЪНЦЕТО))) Наше и изпейте заедно В ХОР песните на Беинка Дуно... да запълнят Църцата на Хората по целият Свят.... Слънцето - нашият Бог твори всичко на Земята и я опложда всеки Божи ден да ражда деца на Исус Христос и Мария Магдалена по божията земя на Балканите - България и да вдъхновява Духа на Божият народ - Българите - Братя от Бялото Братство на Америка!
60
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нашето внуче Америка ще донесе свободата на България. Нашият Бог (((СЛЪЦЕТО))) бди над нас! Всеки ден (((ЗАГРЕЯ))) изгрява и всеки ден залязва на ХорИсОнта. Бялото Братство бди със зоркото Око на (((СЛЪНЦЕТО))) и живота течащ в бистрата вода на седемте Рилски Езера с върха на Бог ХорБел - Орбел - преименуван от Османците техния бог Мойсей Аллаха - Муса Аллах - Мусала!. Братя Бели Българи! Върнете името на върха на седемте Чакри - Езера в Рила на Хорбел - върхът на Хората и Светът ще прогледне!
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Идете в българския саит "***" и прочетете заглавието "Владимир Путин демонстративно целуна Корана" Османската империя никога не си е отивала другари османрусофили! Тя беше 500 години. След това като хемелеони смениха книгата на Корана с Книгата на Карл Маркс и сега пак обратно се връщат с книгата на Корана! Та наздраве по Кръчмите! Къде е България? На кой път? Къде е Исус и неговата съпруга Мария Магдалена и дъщеря има Синтия и синове Петър и Павел! Бог е (((СЛЪНЦЕТО)))!
58
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Първо плаНдемия,за да подправят изборите да може Кабала Харис да спечели,а после ТСВ,за да "съкратят" свръхнасението изперкалите.После ще наслагат перки навсякъде,за да копаят крипто,а и изкуствения интелект където ще го слагат за фюрер на оцелелите изисква много енергия.Те са си сатанисти и се показаха на Евровизията и Ошимпиядата.Част от плановете си изпяха в песни.Не ги ли чухте?Онзи синия татко Смърф на Олимпиадата пееше голи да ходим.
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е, другарката Камала не е като другарката Нинова все пак:) Няма да е толкова зле положението.
56
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И как точно човек който пие белина и плаща на порноактриси ще спаси света?----С божията помощ и подкрепата на онеправданите бели американци в най-великата демокрация в света!
55
8
 
4
 
! Отговори
Хелоу преди 3 седмици
Русия и Китай са приели решение да направят нов проток точно по средата на Северна Америка. Ще се казва "Другаря Сталин".
54
10
 
5
 
! Отговори
Именно в САЩ преди 3 седмици
Семейството и обкръжението на КАМАЛА винаги са били културно марксистки. Белите работници отсвириха марксистите нооо...тия си внесоха и внасят пъстркож пролетариат от цял свят. Още Ленин е забелязал и написал, че именно в САЩ в най-голяма степен са налични обективните условия за революция.
53
11
 
3
 
! Отговори
Именно в САЩ преди 3 седмици
Семейството и обкръжението на Камата винаги са били културно марксистки. Белите работници отсвириха марксистите нооо...тия си внесоха и внасят пъстркож пролетариат от цял свят. Още Ленин е забелязал и написал, че именно в САЩ в най-голяма степен са налични обективните условия за революция.
52
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Проблемът е, че дори да спечели Тръмп, просто ще отложи агонията с четири години
51
5
 
17
 
! Отговори
До 55 преди 3 седмици
Ти най-добре се премести във Воронеж. Там може да заживееш в някоя от безбройните външни тоалетни. Хем ще ти мирише на господарите, хем ще си на сигурно. Ще имаш и за ядене.
50
6
 
5
 
! Отговори
Да! Така е преди 3 седмици
Това им е главната цел! България е в много лоша позиция в такава ситуация