Тръмп: Ако спечели другарката Камала, идва Третата световна война

Кандидат-президентът се появи на митинг, защитен с бронирани стъкла
Обновена: 22 авг 2024 08:34 | 22 авг 2024 08:20, Петър Бойчев
109
Тръмп: Ако спечели другарката Камала, идва Третата световна война
Снимка БГНЕС

Защитен от бронирани стъкла, Доналд Тръмп отправи снощи нападки срещу съперничката си Камала Харис на първия си предизборен митинг на открито след извършеното срещу него покушение миналия месец, предаде АФП, цитирана от БТА.

Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом, който организира митинг в ключовия щат Северна Каролина, обвини вицепрезидентката от Демократическата партия, че е "най-радикално левият човек", който се е включвал в президентската надпревара, и обяви, че милиони работни места ще "изчезнат рязко", ако тя спечели.

"Вашите спестявания ще бъдат напълно унищожени", заяви 78-годишният имотен магнат пред събралото се множество.

"По целия свят нашите противници знаеха, че Америка не може да бъде приемана с лека ръка, когато аз бях ваш главнокомандващ", увери бившият президент републиканец. "Ако другарката Камала спечели през ноември, почти сигурно ще имаме Трета световна война", каза още той.

Откакто тя замени президента Джо Байдън като кандидат на демократите за изборите през ноември, кампанията им получи нов живот. За Доналд Тръмп митингът в Ашбъро беше възможност да се опита да си върне предимството, отбеляза АФП.

Това беше първото голямо предизборно събитие на Доналд Тръмп на открито, откакто в средата на юли беше леко ранен от 20-годишен стрелец на митинг в Бътлър, Пенсилвания. Един участник загуби живота си, преди стрелецът да бъде застрелян. След трагедията агенцията Сикрет Сървис, която отговаря за защитата на високопоставени политически фигури, му препоръча да спре да участва в публични прояви на открито. Оттогава кандидатът на републиканците проведе около десет митинга на закрити места.

Тази седмица милиардерът провежда кампания в няколко ключови щата, като целта му е да се опита да спре инерцията, набрана от Камала Харис, която успява да събере тълпи от над 10 000 души. Харис беше официално номинирана във вторник вечерта на Националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго, който приключва днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от САЩ
Клинтън: Ще бъда много щастлив, когато Харис влезе в Белия дом
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Доналд Тръмп на митинг със собственици на частни самолети.
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 54 де да бяха като боко
47
13
 
13
 
! Отговори
Програмист преди 3 седмици
Ако таа спечели, аз се местя в Исландия или Нова Зеландия.. някъде далеч от гъбите и радиацията...
46
11
 
8
 
! Отговори
свако преди 3 седмици
До оратор е.:демократите заложиха на Камала също както Борисов заложи на Цецка Цачева-да загуби изборите.Това е истината приятели.Според вас,честно-може ли това "нещо"да е президент на САЩ?А преди това курдисаха дедо Джо.Не знаеха,че не е добре с главата?Айде бе!Всичко е чертеж.
45
13
 
8
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 3 седмици
Чакай бе... заплахите за ТСВ не бяха ли рашки спецалитет? примерно "Ако запада ни пречи на спициалная апирация това е ТСВ"... Сега и от тръмп... Всъщност няма изненада, той е добре познат симпатизант на имперска раша, и без раша изобщо нямаше да стане политик. А си е боклyк. като ердоган, орбан, бойкоборисов - всичките поддържани от раша За това е и толкова харесван от рашката мършиада в българия
44
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дъртия на 79 г вече не го слуша главата
43
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По-голям другар от другаря Тръмп няма, ама тръгнал да набеждава. Говори глупости, Третата световна война я започна Путин. От продажник други думи не се очакват.
42
11
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ОЩЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ЩЕ ЗНАЕМ КОЙ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАЙНА И ТЪПОТЕРОРУСКАТА! КАМАЛА ХАРИС ОБЯВИ, ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ БЪДЕ ДЕПУТИНИЗИРАНА МОРДОРСКВА, А САМОЗВАНИЯ ТЪ ПУТИН АКО ОЩЕ Е ЖИВ ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД ТРИБУНАЛ КЪМ ООН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО ЧОВЕЧЕСТВОТО! ПРИ ТРЪМП СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪ ПУТИН НЯМА ДА ИМА КОЕТО САМО ПО СЕБЕСИ Е МОМЕНТАЛНА ПОБЕДА ЗА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ СМЕХОТВОРНИ ТЪ ПУТИН! УКРАЙНА ЩЕ МОЛИ ЗА МИР ПРИ ТРЪМП АКО РЕЖИМА ТЪ ПУТИН ИСКА!
41
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако беше станал опит за покушение срещу демократите, или байден, щеше да ореват света че са жертва на радикалните десни....харесва ми че Тръмп е един истински човек, достоен и прав. Няма манталитета на жертва и си казва както си е.
40
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръмпи знаеее!
39
15
 
14
 
! Отговори
дедо ви преди 3 седмици
тоя е баси и позьора , освен че е мошеник и говори пълни глупости !
38
6
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ВСИЧКИ ИЗОСТАВИХА СМЕХОТВОРНИЯ САМОЗВАН ТЪ ПУТИН И В МОМЕНТА ТОЙ Е САМ! СЕГА РАЗЧИТА НА ЖЕНИ В АРМИЯТА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ И НА СКРИТА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЧЕ НЕСМЕЕ ВЕЧЕ ДА Е ОТКРИТА! ПОЧТИ ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ Е ВЕЧЕ САМОЗВАНИЯ СМЕХОТВОРЕН ТЪ ПУТИН! НИТО БЕЛАРУС НИТО СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ ПОМОГНАТ С АРМИЯ ОТ СТРАХ ТАЗИ АРМИЯ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ И СВАЛИ СОБСТВЕНИТЕ СИ РЕЖИМИ. ИЗВОДА Е, ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ КАМАЛА ХАРИС ПРЕЗ НОЕМВРИ ПЕЧЕЛИ УКРАЙНА НА 100%! СПЕЧЕЛИ ЛИ ТРЪМП ТОГАВА ПЕЧЕЛИ РЕЖИМА НА ТЪ ПУТИН НА 100%!
37
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Успех на г-н Тръмп.
36
0
 
2
 
! Отговори
до 33 преди 3 седмици
До ФАКТ-мечтаят и за общи тоалетни по цял свят.
35
10
 
8
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 седмици
Рижото кече говор като кремълските сатрапи.Чудно ли ви е кой го лансира
34
12
 
11
 
! Отговори
Пенко преди 3 седмици
А ако спечели мaлoyмнuka тръмп, ще се наложи да пием белина, защот той така казал.
33
7
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ДОНАЛД ТРЪМП ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ НЕГОВИЯ ПЛАН ДА ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ВОЙНАТА Е ДА СМАЧКА УКРАЙНА И ДА Я ПРИНУДИ ДА СКЛЮЧИ НЕИЗГОДЕН МИР! НЯМА ДА ДАВА ПАРИ А ОРЪЖИЕТО ДА СИ ГО КУПУВАТ И НЯМА ДА ПОДКРЕПИ СМАЛЯНЕ НА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИЯ СМЕХОТВОРЕН ТЪ ПУТИН! ПРИ ПОБЕДА НА ТРЪМП МОМЕНТАЛНО ПЕЧЕЛИ РЕЖИМА НА СМЕХОТВОРНИЯ САМОЗВАН ТЪ ПУТИН А УКРАЙНА ЩЕ ИЗГУБИ ВСЯКАКВА НАДЕЖДА ЗА СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА ТЪ ПУТИН КОЕТО ЗНАЧИ И ЗАГУБА ЗА УКРАЙНА НА 120%!
32
10
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
НЕЩАТА СА МНОГО СЕРИОЗНИ! ТОЗИ КОЙТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В САЩ ДА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ПОКАЖЕ ИЗБОРА НА БОГА КАКЪВ Е! ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ И ДА СЕ СВАЛИ РЕЖИМА НА СМЕХОТВОРНИЯ САМОЗВАН ТЪ ПУТИН! ИЛИ РЕЖИМА МУ ДА СЕ ОСТАВИ! КАМАЛА ЗНАЧИ КРАЙ ЗА РЕЖИМА НА СМЕХОТВОРНИЯ САМОЗВАН ТЪ ПУТИН! А ТРЪМП Е СПАСЕНИЕ ЗА РЕЖИМА НА СМЕХОТВОРНИЯ САМОЗВАН ТЪ ПУТИН! УПОТРЕБА НА ЯДРЕНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕСПАСЯВА РЕЖИМА НА СМЕХОТВОРНИЯ САМОЗВАН ТЪ ПУТИН И ТОЙ ПРИКЛЮЧВА НА 100% ПРИ ПОБЕДА НА КАМАЛА ХАРИС!
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До ужасно е 35. Амчи то няма кой друг да та плаши...освен може би и китайците.
30
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Камала да нарече Джо Памперса най-великия президент в историята на САЩ, ще отврати всеки който им симпатизира, за капак се появи онова бабе Килъри, съвсем се довършиха тогава... :)))