Пет зодии, които мразят моногамността

Имате предвид при връзка с тях
13 юли 2024 22:45, Александър Попов
16
Пет зодии, които мразят моногамността
Снимка: Istock

Моногамията не е за всеки. Въпреки че повечето хора търсят стабилност и сигурност в една връзка, някои зодии имат по-сложни и разнообразни нужди в любовния живот. Ето пет зодии, които често не са моногамни и предпочитат да изследват различни отношения едновременно.

1. Близнаци

Близнаците са известни със своето любопитство и нужда от разнообразие. Те обичат да флиртуват и лесно се увличат от нови и интересни хора. Близнаците често се чувстват ограничени в моногамна връзка и предпочитат свободата да изследват различни връзки. Тяхната социална природа и жажда за нови преживявания ги правят склонни към изневяра.

2. Водолей

Водолеите ценят своята независимост и свобода над всичко друго. Те обичат да експериментират и да опитват нови неща, включително и в любовния си живот. Водолеите често се чувстват ограничени от традиционните връзки и предпочитат открити или полиаморни отношения, където могат да изразяват себе си напълно.

3. Стрелец

Стрелците са известни със своя приключенски дух и любов към свободата. Те обичат да изследват света и да се запознават с нови хора. Стрелците често намират моногамията за ограничаваща и предпочитат да имат няколко връзки едновременно. Тяхната нужда от разнообразие и нови преживявания ги поставя в челото на тази класация.

4. Овен

Овенът е страстен и импулсивен знак, който обича предизвикателствата и новите преживявания. Те често се увличат бързо и силно, но също така бързо губят интерес. Овенът може да се чувства ограничен от моногамната връзка и да търси нови вълнения извън нея. Тяхната нужда от адреналин и приключения често ги води към залитания извън връзката им.

5. Лъв

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и да се чувстват обожавани. Те са харизматични и привличат много почитатели, което може да ги направи склонни към немоногамност. Лъвовете обичат да имат много внимание и често се чувстват ограничени в моногамна връзка. Те предпочитат да изследват различни възможности и да се наслаждават на вниманието от множество партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: зодиимоногамност
Още от За да се разбираме
5 места в България, подходящи за годеж
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
а за зодия рептил нещо?
9
0
 
1
 
! Отговори
Surround преди 4 седмици
Повечето си падат по стерео, DTS или 7.1 HQ.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 7 Нали знаеш, че такива като този с ухаещите на оцет крака сами преценяват кога да си изпият хапчето? Е, този наш съфорумец редовно забравя да си изпие предписаните му илачи, но никога не забравя да влезе тук и да ни съобщи каквото намери за добре.
7
0
 
3
 
! Отговори
Любопитен до 10 преди 4 седмици
Водолей, Овен, Близнаци са през първото полугодие, а Лъв и Стрелец са през второто. Ти да не би да си измислил някаква друга система за разделянето на година на части?
6
0
 
2
 
! Отговори
Рецепта преди 4 седмици
От тези двамата на снимката, кой е представител на някоя от петте зодии? Като че ли е по-добре да се събират по двойки такива, които не обичат моногамността. Така няма да има сърдити. Ако той кръшка, ще кръшка и тя, но всеки един от тях ще проявява разбиране по отношение на изневерите на другия.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сега да ви обясня. Моногамни са тези родени от средата на годината до края на годината. А тези които мразят моногамността, са всички останали в другата половина на годината.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
*** *** пишат тук
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Някои от тях са верни докрай!
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))
1
14
 
5
 
! Отговори
Петя преди 4 седмици
Мъж под 1.95 може да бъде само приятел.