НАП дамгосва със "стикери на срама"

Данъчните ще запорират и заплати на хиляди длъжници
Обновена: 20 юни 2011 08:02 | 20 юни 2011 07:38,
190
НАП дамгосва със "стикери на срама"
Снимка: архив Булфото

Червени стикери на срама ще лепят данъчните на автомобили и други вещи, които подлежат на запор, заради неплатени дългове към държавата.

 
Длъжникът няма право да маха „стикера на срама“ с надпис "Запорирано от НАП". Той ще се слага на видно място върху вещта, а при колите - на предното стъкло. 
 
Запорите вещи не могат да се продават или даряват. 
 
НАП започва също да изпраща писма до работодателите на 10 000 длъжници с искане за запор на заплатите. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: данъчнистикери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
11
 
34
 
! Отговори
мухала преди 13 години
до 92, не бе байно, отвори баланса на бнб, и го попрочети него всеки месец го има на сйта им има и архив та там в пасива е размера на резерва, погледни го как се е движил по месеци повече не ти трябва ама надали ще се справиш , по принцип не е трудно ако не можеш свиркай
94
9
 
42
 
! Отговори
Разобличен преди 13 години
Те хубаво ще лепят червени стикери на предните стъкла на колите, обаче ще ги лепят само на колите, които стоят на улицата. А по улицата минават всякакви хора и е възможно някой злосторник да отлепи стикера. Няма как да се докаже дали стикера е отлепен от собственика, дали е дъжда го е отмил или е отлепен от гражданин в нетрезво състояние.
93
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леле,колко нечовешко.След като си докарал народа до глад,след като си го стъпкал буквално,да няма право и да продава запорираните вещи!! Който и да е виновен,без значение вече,защто никой от предишните дори не е осъден за грабежа,да ти хрумне такава мисъл,е ненормално,камо ли да я приложиш! Ще припдаме от глад,ще стоим мръсни,боси,затъпяващи и ще им бъде лесно,защото нищо повече няма да искаме.Това го няма сигурно и в Руанда.Без думи повече.
92
9
 
47
 
! Отговори
мухала преди 13 години
а и още нещо , не е нормално за двустаен сметката ти за парно да е 300 лева на месец нали или пък ток през лятото 90 лв, за един бойлер и един хладилник, или пък кило сирене да е 14 лв, като в гърция е 6 евро ама наистина е сирене, да продължавам ли да изброявам, пък заплатите всеки ги знае, ся ти ако си някакав намазан лапач покрай тиквта това е оправдано ама де такъв късмет всеки му за 80 се отнася пак
91
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 67 Не са само ГБС и Трейс. Добавям Котараците с около 30 подставени фирми, Стенли с Буллесстрой, Хидрострой АД -Варна (***), фирми на Сталийски и Пашата(виж скандала в Кюстендил) . Всеки ден лапат милиони.
90
8
 
50
 
! Отговори
Ай сиктер бе преди 13 години
Ща използват парите на данъкоплатците за да изработват стикери със снимки и имена... Колко струва един такъв стикер??? Да не би да има разлепени снимките на изчезнали хора и особенно деца?? Много важно ,че някой си имал задължения...Какво като му видя лицато? Ще ходя да му ги платя ли? - Неее , ще плащам стикери ,а някой ще прави дейност... И какви други вещи се имат предвид? Може би телевизори??? И как ще стане тая работа??? Ще дойде в къщи да ми лепи по вещите??Поредната глупост!!!!!
89
8
 
39
 
! Отговори
до мухала преди 13 години
Какво трябва да чета, светни ме. Всичко което четеш по вестници и слушаш по новините е дирижирано, ***. Седи си и си гледай новините в 8:00 по канал 1
88
8
 
42
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
@80Разбира се, че тая практика я има в други държави. Ама пък ако знаеш в другите държави какви практики за насърчаване на бизнеса, потреблението и заетостта има... Тях кога? Или ще внасяме само това, което е на далавера?
87
10
 
44
 
! Отговори
мухала преди 13 години
до 80 , аз няма нишо против да си лепят стикери ако първо бяха направили нешо , каквото и да е в тази държава освен кражбите, да ама не, а колкото до заплатата ми иама две висши и в момента чисто получавам 1300 лв, в софия, не плащам наем и не гледам деца, и пак не ми стигат , шото сме сбъркана държава, и цените ни са понакога в пъти над съответните такива в западана европа за сащ няма да коментирам щото не съм бил ама казват че било доволно евтино, така че направи си ти сметката,
86
9
 
40
 
! Отговори
Данъчно задължен преди 13 години
То хубуу, ама некой хора забравят, че тук е България, а не Германия. :) Както по-голямата част от обществото подкрепи банковия обирджия, така сега пък симпатиите на 90% от населението ще са на страната на тия, на които им е лепнат стикера, нежели на страната на НАП. :-) Та казвам, с тая акция пак държавата ще си вкара автогол. :)))
85
10
 
43
 
! Отговори
Валката преди 13 години
Точно така - неизбежни са. Всеки да си носи кръста... Омръзна ми един да пие и яде, а друг да му плаща...
84
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май трябва да има и стикери " НАП ми дължи пари" ,защото задлъжността в тая държава започва от самата държава.
83
10
 
45
 
! Отговори
jt2 преди 13 години
Сами сме се озовали в ада на българското безумие...............Ний не сме народ,не сме народ,а ***.../П.Р.Славейков 1875г/
82
11
 
36
 
! Отговори
мухала преди 13 години
до 78, ти си болен бе земи прочети нещо не само тъпотите на боко ако можеше да четеш де ***
81
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В живота има две неизбежни неща: Данъците и Смъртта
80
13
 
50
 
! Отговори
ССС преди 13 години
Аз храна не мога да си купя,ще им плащам данъци!Явно държавата е пред фалит благодарение на великия вожд Бойко Магистралов и сега се чудят как да изнудват хората.
79
11
 
46
 
! Отговори
шопът преди 13 години
Скоро депутатите ще гласуват закон да ни чу..ат жените и любовниците и ще плащаме данък,че са си хабили силите за тая работа.
78
18
 
40
 
! Отговори
До 74 и 75 преди 13 години
@74 Значи според теб законите трябва да се спазват само, когато ти си решиш :) Успех приятелю :) С такив разсъждения сме за луната, не за Европа. Плащат ти колкото да не умреш, защото образованието и квалификацията са ти такива. Казваш го сякаш някой е длъжен да ти плаща, защото си най-великия. Ми работи, на две места, ако трябва! Ти се правиш, че работиш, те се правят, че ти плащат!@75 Никой не казва, че един стикер ще оправи държавата. Тази практика я има в други държави.
77
9
 
44
 
! Отговори
име преди 13 години
призовавам вси4ки който са потърпевши от крадливата агенция нап при запорирани вещи те да бъдат унищожавани така 4е да не могат да попаднат в техните ръце, било то кола телевизор или други вещи УНИЩОЖАВАЙТЕ ГИ ина4е ще попаднат в крадливите депутатски и други дебели мазни гуши
76
33
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато ГЕРБ дойдоха на власт в хазната нямаше и 5 лв. *** окрадоха всичко. Сега ми кажете как се управлява държава без пари. Естествено че ще си плащате данъците. Или отиваите да живеете при *** в гетото и не плащайте.