НАП дамгосва със "стикери на срама"

Данъчните ще запорират и заплати на хиляди длъжници
Обновена: 20 юни 2011 08:02 | 20 юни 2011 07:38,
190
НАП дамгосва със "стикери на срама"
Снимка: архив Булфото

Червени стикери на срама ще лепят данъчните на автомобили и други вещи, които подлежат на запор, заради неплатени дългове към държавата.

 
Длъжникът няма право да маха „стикера на срама“ с надпис "Запорирано от НАП". Той ще се слага на видно място върху вещта, а при колите - на предното стъкло. 
 
Запорите вещи не могат да се продават или даряват. 
 
НАП започва също да изпраща писма до работодателите на 10 000 длъжници с искане за запор на заплатите. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: данъчнистикери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
21
 
36
 
! Отговори
Unufri преди 13 години
До 102:Преди малко се върнах от Черноморец, трябва да ти кажа, че няма бедност брат. Само между Черноморец и св. Никола има сигурно 500 вили, които дори не се дават под наем. Построени са хората да си ги ползват. Това са средностатистически семейства - две деца, сносна кола. И тази вилна зона е само 1% от цялата картинка. Как се вдига вила за 200-300 хил. лв? Как се купуват апартаменти на децата в големия град?Беден народ my ass...
114
8
 
47
 
! Отговори
Деян преди 13 години
@110 Ами не, несъм мълчал никога, но вече се уморих да се боря. Чувствам се като Дон Кихот срещу вятърни мелници. Грозна картинка е Българската икономика, дори и протестите ни са организирани от някой, за да се използват хората за нечие благо, после протестиралите ги изритваме, като кучета. Ето за това смятам, че немога повече да търпя и искам да се изнеся от тази локва. Ако съм се примирил и си мълча, значи съм приел участта си а аз смятам, че заслужаваме по-добра.
113
9
 
48
 
! Отговори
a преди 13 години
новата шефка на СГС де ще си лепне стикера, дето не си е декларирала случайно конфликта на интереси ?а Лъчо Мозъка, Цецко апаратаментаджията и тъста му ? и все подобни приближени ?
112
10
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам всички *** да бъдат дамгосани с лепенки на срама, те не дават абсолютно нищо на държавата!!!
111
8
 
51
 
! Отговори
педесе лв. разходи преди 13 години
Миналата седмица едни хора казаха, че дедесарите са платили да не ги закачат. Познайте кой ще покрие загубите от тяхната "дейност"? Разбира се, че всички останали. Отново ще купуваме джипове, къщи и частни самолети на няколко стотин "социално слаби".
110
11
 
59
 
! Отговори
от Страсбург преди 13 години
Ало НАП не мислите ли че това е извратено.Защо потъпквате достойнството на човека ??????
109
10
 
55
 
! Отговори
тъжно преди 13 години
Бавно и сигурно се приближаваме към процесите на Трайчо Костов и Никола Петков. Няма да има АЕЦ Белене,а концлагер Белене.
108
12
 
57
 
! Отговори
ДДХ преди 13 години
БОРИСОВ ЩЕ *** БАХУРА НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИШ ГОЛЯМ И ДЕБЕЛ МЕРТЕК...
107
9
 
55
 
! Отговори
шопът преди 13 години
Грешката е правилна. Скоро разговарях с една герберка от горните етажи на властта. Тя беше като в хипнотичен транс ,говореше само за това как добре се справят,как хората живеят по-добре. Те смятат,че живеем по-добре и все по-добре и нарочно не се изплащаме към държавата и междуфирмено. Като зомбирани са. Педлагам : на апартаментите,къщите,колите-стикери. На реверите -значки. На длъжниците над 5000 лв. -дамга на челото. Пълна забрана да учат в училища и университети децата на длъжниците.
106
9
 
52
 
! Отговори
gotin преди 13 години
Стефанов да си лепне една лепенка на челото, да го знаем всички, че е мозъка на НАП.
105
10
 
55
 
! Отговори
хора бдете преди 13 години
Хер Флик В действие.Подобна идея може да се роди единствено в дълбините на някой тоталитарен мозък .от ден на ден погледа на Дянков става все по налудничаво искрящ.Опиянен е от властта която Борисов му дава все повече и повече .Играе си с хората Като Хитлер със земното кълбо.Борисов промени нещо защото ще свършиш като Костов и Царя В канавката на политическия живот
104
9
 
64
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
А длъжникът ДЪРЖАВАТА как ще я дамгосате? Държавата дължи милиони левове и се правят на ощипани госпожици. Може ли такова безочие и наглост!
103
8
 
57
 
! Отговори
Деян преди 13 години
Защо си играят със стикери? само ще харчат пари за отпечатването им. Направо да поръчват няколко дамги и да започват да жигосват всички неизрядни по челата. Много по срамно ще е според мен, нали? Пишман държава е тази която иска да свърже бюджета с глоби, запори и такси, не с приходи от икономика. ДА бягаме от тук и да се отказваме всичко от българското си гражданство, само така ще спасим децата си.
102
10
 
55
 
! Отговори
до 105 преди 13 години
ДЪРЖАВА С ДАНЪЦИ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА МИРИЗМА ***.ЗАВОДИ ,ПРЕДПРИЯТИЯ И ИКОНОМИКА ТРЯБВА ВНОС-ИЗНОС.НЕ ДАНЪЦИ *** ГЕРБЕРСКИ .СТРОИ МАГИСТРАЛИ КОЛКО ЗАВОДА ПОСТРОИ КЪДЕ Е ЗАВОД ЗА АВТОМОБИЛНИ ГУМИ "ВИДА"КЪДЕ СА ДРУГИТЕ ЗАВОДИ КЪДЕ Е НЕФТОХИМ,КЪДЕ Е БТК,КЪДЕ Е КРЕМИКОВЦИ,КЪДЕ СА СОДИ ДЕВНЯ????????*** УКРАДО НИ СЕГА ДАНЪЦИ ЩЕ МЕ ДЕРЕТЕ Я *** БЕ КУЧЕ БОРИСОВ.
101
9
 
54
 
! Отговори
баба преди 13 години
Нищо ново под слънцето.Всяко ново нещо е добре забравено старо.През милиционеросоциализма: В края на 60-те г на миналия век на бедрата на момичетата с къси поли над колената милиционерите слагаха син печат, та да си носят дълги поли.А сега - през мутрокапитализма - червен стикер.
100
24
 
39
 
! Отговори
Арни преди 13 години
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИЯ НАРОД В СВЕТА, ВЪЗПЯЛ В ЛИТЕРАТУРАТА ГЕРОЯ АНДРЕШКО, КОЙТО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ И БАЙ ***, КОЙТО ГЛЕДА ДА "УДАРИ КЬОРАВОТО"И ТОВА СЕ УЧИ В УЧИЛИЩЕВ НАШЕ ВРЕМЕ АНДРЕШКОВЦИТЕ И *** СЕ МНОЖАТЗАТОВА НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ
99
8
 
33
 
! Отговори
мухала преди 13 години
до 101, и какво политическо има в това, това са си само цифри, ама на черното бяло не е хубаво да се вика, трябва да сме обективни. Ако си ти с четенето може да коментираш направо фактите не да ми разпарвяш , че сум комунист , щото не съм.
98
10
 
52
 
! Отговори
дфсф преди 13 години
БОРИСОВ МНОГО СИ *** БЕ ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ КОЯТО СЪТВОРИ ЕГАТИ ТЪПАКА ТОЗИ ЗАГУБЕНЯК ***...
97
14
 
34
 
! Отговори
До мухала преди 13 години
Мухъл, голям разбирач си от политика. Сигурно те е учил баща ти - бивш партиен секретар. Продължавай. един ден може да си лидер на БКП
96
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-подходящият стикер е: Държавата ме унищожава!