Манолов за ПВУ: Едни богати хора стават още по-богати

Синдикалният лидер за ударите срещу енергетиката
12 юли 2024 22:15, Александър Попов
52

"Няма план за плавен преход, никога не е имало. Въпросът е защо ПВУ трябваше да е концентриран върху съсипването на енергетиката. Някакви пари отиват да обогатят едни хора, които са достатъчно богати и без това", коментира председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в студиото на "Денят ON AIR".

Той разкри, че в т.нар. американска ТЕЦ "Марица Изток 3" остават само 35 служители след поредните съкращения.

"Тези 35 души вероятно охраняват ТЕЦ-а да не стане по-голяма беля. И за ТЕЦ 1 се знае точната дата. Единият сценарий беше държавата да си го вземе и да произвежда електроенергия, същото важи и за ТЕЦ 1. Американският инвеститор си е направил неговите планове, те си върнаха със сериозна горница инвестициите", коментира Манолов.

По думите му и за ТЕЦ 2 има такива слухове, както и такива, че климатичните промени са предизвикани от фотоволтаичните паркове, които съсипват природата.

Той коментира също, че кризи има и в други сектори - като образованието: "Имаме поколение, през което образованието не е минало истински, какво друго може да сътвори - иска да хапне, пиене".

Вижте във видеото и какво смята за политическите трусове и може ли външен човек да оглави ДПС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от Общество
Helpbook: Хапваш в ресторант, накрая плащаш и такса климатик
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И едни синдикалисти забогатяват покрай тях!
39
4
 
0
 
! Отговори
Майната Ви преди 3 седмици
Другарю Манолов, не ви ли информираха от Изпълнителното бюро на БКп, сега скрила се зад името БСП, как вървят нещата?? Има едно правило от както свят светува: ако екскрементите имаха цена бедните щяха да се раждат без продължението на гърба!
38
3
 
6
 
! Отговори
РУСКА АЕЦ. В БЕЛЕНЕ. преди 3 седмици
....НЕ НИ ТРЯБВА ИЗОБЩО , КАКТО И РУСКАТА СОЦ-РОБИЯ ПРОСТОТИЯ И РАЗСИПИЯ!
37
0
 
7
 
! Отговори
СМЕХ... преди 3 седмици
...ако държавите се крепяха от бедняците и соц-просяците , като нас --- БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е ПЪРВА В СВЕТА ПО СТАНДАРТ И ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ!
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Навремето замразихте Белене, че нямало 10 милиарда, а сега 30 за голи обещания ги имаме. Лошото е, че разни врякащи като Нострадин Коце, само гледат да си подобрят финансовото състояние, та било и с публично твърдолинейни твърдения.
35
3
 
5
 
! Отговори
СМЕХ... преди 3 седмици
СЕГА ШЕ ВИДИМЕ , КОЙ ЩЕ ИЗДЪРЖА ТЕЦ- ДОГАН И ТЕЦ-МАРИЦИ-1,2,3, ЗАЩОТО АЕЦ-а ВЕЧЕ РАБОТИ С УЕСТИНГХАУС....И , ВСЕКА ДЪРЖАВА СЕ КРЕПИ И РАЗВИВА ОТ БОГАТИТЕ ХОРА --А , НЕ ОТ ВЪШКАРИТЕ У НЕЯ...ХА,ХА,ХААААААААА.....
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Навремето ГЕРБ-СДС така затвориха и Кремиковци и изхвърлиха 30 000 души (със семействата им 120 000) на улицата.
33
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
До няма нужда - то и от такива като тебе кой знае каква нужда няма. препоръка - на юг от нас има една държава, голяма, и доколкото знам, и богата, е, за някои както обикновено. Там ще имаш възможност да работиш, да издържаш жени и деца, та от работа няма да можеш да пишеш антидържавни лозунги.
32
4
 
5
 
! Отговори
Къде го тренчеф? преди 3 седмици
Защитникъ на трудовите хора?
31
1
 
8
 
! Отговори
! преди 3 седмици
Ха, откри топлата вода! БГ не е държава и наливане на пари в БГ означава гушене на продажна мафиотска ОПГ!
30
2
 
14
 
! Отговори
7 преди 3 седмици
Вашият тренчовски синдикат най-много допринесе за да го има това общество!Помним как ревахте да полуда "Приватизацияяя" по площадите! Живите и историята помнят вашата престъпна дейност на шпицкоманди по окръзите и в столицата-прогонване на способните кадри ,продаване на заводи за жълти стотинки и фалирането им!И сега ще ми играете ролята на защитници !Всичко свърши-България е разграбена и ликвидирана!въпрос на време е да бъде официално закрита като селата!Целта на вашите господари е постигната!
29
1
 
0
 
! Отговори
От номер преди 3 седмици
36 Фотоволтажите да се чете фотоволтаиците.
28
5
 
13
 
! Отговори
ПВУ преди 3 седмици
спира на тези измислени синдикати, които винаги са с мафиотите от енергетиката, зърнарите и т.н., кранчето за крадене на пари. И каква глупост е казал, че фото волтажите променяли климата. Който е възрастен знае, че климатът е все един и същ. Дори, преди 40- 50 години в България имаше температури до 46- 48 градуса. Големи суши, но се поливаше.
27
7
 
8
 
! Отговори
44та преди 3 седмици
Комунистите и червените *** окупатори разграбиха и унищожиха България!Избиха тад 50 000 българи без съд и присъда ДС тези военнопрестъпници!Сега см1рди разложения труп на комунизма.Харесва ли ви България ?!
26
4
 
4
 
! Отговори
Кой не скача е черве преди 3 седмици
Абе ***, защо си драскаш по биографията? Няма го идолът ти Желю от Феселиново
25
2
 
13
 
! Отговори
В България най преди 3 седмици
Мразят интелигентните хора!Хахахаха пародия и на народ и на държава!
24
7
 
10
 
! Отговори
Няма нужда преди 3 седмици
Да съществува България по добре територията да стане част от съседна държава дали ю Гърция Турция Сърбия да не изреждам няма значение по добре ще е!И задължително да се управлява от НЕ българи!Защото българите са недъгави!Не всички но тия които те са са отритнати от болното общество!
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Точно така е. ГЕРБ са проевропейска партия само защото за толкова години управление се специализираха в "усвояване" на европейски пари за сметка на народа, с ремонти на ремонтите. Други страни реално си подобриха условията за живот, а ние пак сме гето. Село с чисто нов стадион и измрели от обгрижване жители. Пътища с хлъзгав асфалт, който предизвиква катастрофи. Съсипана градска среда, която иначе е карала от царско време. А пък антиевропейските партии просто завиждат, че не участват в кражбата.
22
2
 
6
 
! Отговори
Европеец преди 3 седмици
Не бъдете Бок лу ц и бъдете европейци
21
1
 
12
 
! Отговори
Профсъюзи за преди 3 седмици
Защита на чорбад.жиите