Опасно: Гумата на кола се разцепи в дупка на виадукт на "Хемус"

Установен е кърпеж на ями с остър ръб с мека смес за запълване
23 юли 2024 09:29, Елка Василева
66
Опасно: Гумата на кола се разцепи в дупка на виадукт на "Хемус"
Кадър: Нова тв

Шофьор разцепи предна гума на колата си в дълбока дупка на магистрала ”Хемус”. По думите му, за да не излети от пътя, стискал здраво волана. Автомобилът поднесъл и се озовал рязко вдясно, но мъжът успял да спре в аварийната лента. Там видял, че джантата на колата е изкривена до неузнаваемост.

Обход на мястото установи кърпене на ями с остър ръб, като на някои места сместа за запълване се оказа по-мека от локум.

Според потърпевшия Александър Пекалиев колата му се е движела със съобразена скорост - 120 км/ч. "Лявата лента беше заета и реших да вляза в средната, за да не създам предпоставка за ПТП. Автомобилът обаче поднесе вдясно. Добре, че видях дупката и удържах волана, защото бях на виадукта и ситуацията беше опасна", разказа той пред Нова тв.

По думите му гумата се е разцепила и е спаднала за секунди. "Спрях след около 500 метра на първото уширение. Щетата е за моя сметка, но се надявам от АПИ да предприемат мерки. Ако КАТ бяха дошли, вероятно щяха да ми напишат акт за движение с несъобразена скорост", смята мъжът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде са ни парите за магисталите? Ами в чекмеджета, офшорки, чували, яхти... Вълка изтегли 150 млн кредит от ББР, купи си яхта и не го връща. Никой не си го търси.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И 26 Докога тази мантра 26 Докога ИЗЛЕЗТЕ докажете покажете как се прави Какво има от шарлатаните 26 АЛА БАЛА САБОТАЖИ НЕВИЖДАНИ 4 ГОДИНИ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩО 26 КАК ТАКА ИЕПА ОБЛАЧНИ ЩЕ ЛЪЖАТ ЩЕ СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ НА ЕДИНСТВЕНИ КОЙ И Е ДАЛ ТОВА ПРАВО БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕ Е НА ШАЙКА САМОНАЗНАЧИЛА СЕ С ЛЪЖИ С ПЛАТЕНИ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ С ОМРАЗА С АЛА БАЛА С МАНТРИ С РАЗДЕЛЕНИЕ 26
39
0
 
1
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
ами не знам кое е нормално и кое не карайте как си знаете тва че има дупки на 300 метра и е означено че е магистрала не значи че е магистрала кат минете от статистиката се сръдете на кой си искате
38
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
"Чета коментарите и се уверявам, че БГ наистина е обладана от кррретееениии!К.Петков бил виновен за дупките и отвратителното състояние на пътищата?!?!?!" - Донякъде е виновен и той. Провери колко км са ремонтирали шарлатаните откакто са дошли. Има и по-големи виновници, но и той има вина, както и цялото ПП/ДБ. Един път 9 месеца, един път 6 месеца - да не управлявах аз.
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Помните ли, че преди време едни около 50 млн за магситрала Хемус бяха изтеглени и изнесени в чували. Нещо прокуратурата да е направила по въпроса? Ами не е.
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Помните ли, че наскоро имаше доклад на Хърватска лаборатория за състоянието на Северната тангента в София? Накратко от 20 см по проект, 6 см липсват. Като някъде и бетона изцяло липсва. Къде са тези пари? Аз предполагам, че са в чекмеджета на Боко. Вие как мислите?
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 26 АЗ КАКВО ДА ОБЯСНЯ НА ТОКИВА КАТО ТЕБ МРАЗЕЩИ БОРИСОВ МОГА ЛИ ОТ 4 ГОДИНИ ТВОИТЕ ШАРЛАТАНИ ОСВЕН ДА НАСАЖДАТ ОМРАЗА КАКВО РАБОТАТ КАКВО НАПРАВИХА КЪДЕ Е ТЯХНАТА ДЕЙНОСТ КИРО ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ НЕЗНАМ КАКВО СИ А АСЕН ЛЪЖЕШЕ НАГЛО ПО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИИ ЧЕ ИМА 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ АСЕНЕ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ АСЕНЕ 26 МРАЗИШ НЕИСТОВО БОРИСОВ НО НЕ ВИЖДАШ АЛЧНОСТТА БЕЗДЕЙСТВИЕТО ПРОПАГАНДАТА МЪРЗЕЛЪТ НА ШАРЛАТАНИТЕ
34
1
 
4
 
! Отговори
Бат'Ваню преди 1 месец
Айде пак звездички. Какво се крие толкова като е истина.М*Р*Ъ*С*Н*А, корумпирана и крадлива, Б*У*Л*Г*А*Р*И*С*Т*А*Н*С*К*А К*О*Ч*И*Н*А
33
1
 
3
 
! Отговори
Джаро преди 1 месец
Мартин от "под прикритие" падна от виадукта с едно синьо бусче и оцрля.Не беше толкос страшно
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хемус е под всякаква критика и опасна за живота.
31
0
 
1
 
! Отговори
Ццццц преди 1 месец
На виадуктите по магистралите винаги има някакви процепи и ми разтропват амортисьорите, не знам защо не ги оправят...
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо цените ни са най-високи, а пенсии и заплати най-ниски? Защото в цените са начислени отчисленията за Бойко, Пеевски, Вълка и т.н. А пенсии и заплати са ниски, защото от тях не може да се краде и не е изгодно да се дават.
29
0
 
4
 
! Отговори
BMW 340i преди 1 месец
Карай де, нали има нови БМВ-та по 400 коня по 250 бона/бр. За какво са ти пътища?
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Територия населена с пpocтu милиционери и крадливи политици,никога не е просъществувала.
27
1
 
5
 
! Отговори
тъй де.... преди 1 месец
"сместа за запълване се оказа по-мека от локум."----Но на цени, като за най-висококачествената!
26
1
 
5
 
! Отговори
АПИ преди 1 месец
Проверете дали е имал винетка. Трябва някак си да прехвърлим вината на шофьора.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"От телевизията насаждат пак пропаганда защо не кажат че цялата инфраструктура е саботирана вече 4 години от шарлатаните и прибира незнайно къде тези пари Асен" - Преди 4 години беше 23-ти Юли, 2020-та година. Герб имаха още цяла година в парламента и държаха всички значими общини. ОБясни ми, как Асен е отговорен нещо, от тогава? Че някой, беше ли го чувал Асен, преди края на 2021-а?
24
0
 
13
 
! Отговори
До 14 преди 1 месец
Парите са при ремонт на ремонта бе гербераст тъъъп, също и в чекмеджета ! Само нивестулка като теб питат за пари защото е много трудно да разберат истината ! Жалкото е, че Бг е препълнена с такива умствени невежи като теб които гласуват за крадци и измамници !
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чета коментарите и се уверявам, че БГ наистина е обладана от кррретееениии!К.Петков бил виновен за дупките и отвратителното състояние на пътищата?!?!?!
22
1
 
19
 
! Отговори
До 14 преди 1 месец
Парите са по чекмеджетата в Банкя