Опасно: Гумата на кола се разцепи в дупка на виадукт на "Хемус"

Установен е кърпеж на ями с остър ръб с мека смес за запълване
23 юли 2024 09:29, Елка Василева
66
Опасно: Гумата на кола се разцепи в дупка на виадукт на "Хемус"
Кадър: Нова тв

Шофьор разцепи предна гума на колата си в дълбока дупка на магистрала ”Хемус”. По думите му, за да не излети от пътя, стискал здраво волана. Автомобилът поднесъл и се озовал рязко вдясно, но мъжът успял да спре в аварийната лента. Там видял, че джантата на колата е изкривена до неузнаваемост.

Обход на мястото установи кърпене на ями с остър ръб, като на някои места сместа за запълване се оказа по-мека от локум.

Според потърпевшия Александър Пекалиев колата му се е движела със съобразена скорост - 120 км/ч. "Лявата лента беше заета и реших да вляза в средната, за да не създам предпоставка за ПТП. Автомобилът обаче поднесе вдясно. Добре, че видях дупката и удържах волана, защото бях на виадукта и ситуацията беше опасна", разказа той пред Нова тв.

По думите му гумата се е разцепила и е спаднала за секунди. "Спрях след около 500 метра на първото уширение. Щетата е за моя сметка, но се надявам от АПИ да предприемат мерки. Ако КАТ бяха дошли, вероятно щяха да ми напишат акт за движение с несъобразена скорост", смята мъжът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
12
 
! Отговори
Информация хубаво преди 1 месец
А какви мерки са предприети. Оправят ли дупките в този момент или просто сведения си правим.
20
0
 
9
 
! Отговори
До селянин преди 1 месец
значи викаш то ся ко!? Магистрала може да има дупки! нищо, че по магистралите се кара със 140км/ч Е ся има възможност да не видиш дупката ама ко ти си си селянин със 140 кат се хакнеш в таз дупка ко ше ти стане? Бре ясен си ми! според тебе магистрала ли е требе да има барем по 5-6 дупки на километър! Ко може да ти стане!? Па и като ги видиш от 100м и ги завиваш! Нал така?
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 15 Ти наистина си селянин и пътища за каруци наречени магистрали ни най- малко не те възмущават.
18
0
 
22
 
! Отговори
До селянин преди 1 месец
Според теб нормално ли е през 2 минути да има знак на магистралата да намалиш до 80 или 100, вместо да ремонтират най-после тия участъци и да отпаднат ограниченията там ?
17
10
 
2
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
и да допълня пътищата са си пътища карайте умно бре хора това че има дупка някъде си ами има я кат се фърлиш у дерето *** си тражи после правата от апи
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо изтрихте кPeteни?
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Tази държава вече 80 години е подвластна и в лапите на *** и мафиоти!
14
21
 
4
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
гледах го по тв видял дупката поне от 100м визуално отделно казва че на жпс я е имало движел се е с 120 км/час и при цялата тази ситуация не му е хрумнало да намали скоростта е тва е шофер на който всички са му длъжни
13
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От телевизията насаждат пак пропаганда защо не кажат че цялата инфраструктура е саботирана вече 4 години от шарлатаните и прибира незнайно къде тези пари Асен да каже къде са парите за строежи ремонти инфраструктура ТОЗИ карал като незнам какъв си не се спазват правилата и все някой друг е виновен
12
1
 
3
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Пукал съм гума на магистрала, но за щастие задна при намаляване на скоростта за излизане от магистралата. Лошото бе, че колата бе стара и ползваше вътрешни гуми, които гръмнат ли, все едно си по джанта, не като съвременните. Но пак си бе бая трудно да овладея украинската си кола :P. Че и 5 човека бяхме вътре, таман се връщахме с дипломите си за инженери.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ще го глобят, че е карал бързо. Пак добре, че не го е убила някоя лампа в тунелите, като жената преди няколко години. На територията сме живи по случайност.
10
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
аз кат немам пари за гражданска мене ко ме интересува тъй че ме предупреждавате ?
9
1
 
16
 
! Отговори
.!. преди 1 месец
ми БГ "магистрали" ко да ви кажа!? Тракия, отсечката Чирпан-Стара Загора, там където специално оправяха да не е на вълни еми пак си е на вълни! То си стана на вълни 6-7 месеца след като го оправяха да не е на вълни! Та в БГ се "строят" "магистрали", но май май само се КРАДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
3
 
5
 
! Отговори
До Емигрант преди 1 месец
Ти си много интелигентен, личи си отдалеч.С какво точно помагаш ти, да попитам аз?
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заспалата прокуратура да прибира собственика на фирмата правила ремонт със смес по-мека от локум. Ооо да забравих, прокуратурата върши неща само като бухалка по поръчка, в останалото време клати крака и точи заплати и бонуси от нашите данъци.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво на шофьора, овладял колата си! Положението с ремонтите и на двете основни магистрали е плачевно, на Тракия е същото, в по-голямата си част магистралата не предполага движение с допустимата скорост, всяка една неравност там е опасна, особено в жегите. Стискаш здраво волана и се молиш да не стане беля! Няма на кого да се търси отговорност, защото държава няма, оправяме с Божията помощ за всичко!
5
9
 
7
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Продължавайте да мразите емигриралите българи които с примери ви показват къде е по-качествени живот, а тази дупка е следствие на вашата "геройска" отговорност към България, затова сте останали в Бг, за да "помагате" с мрънкане за образуването на такива дупки коитопо случайност не взрмат жертви ! Вие сте умници акъл не ви трябва и действителности !
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То в лявата лента на Хемус на места може да ти падне кормилната щанга, а дясната си е направо лунен пейзаж, цял живот не могат да направят една магистрала великите ни управници демократи след 89та.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко е наред. Продължавайте да гласувате за мафията.
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Aко КАТ бяха дошли, вероятно щяха да ми напишат акт за движение с несъобразена скорост" - не се съмнявай! В България пътищата никога не са виновни за инциденти...